29-03-14

WIN: Hoesje voor iPhone 5 en Samsung Galaxy S4!

Je ziet het al aan de afbeelding: het is tijd voor een nieuwe winactie! De laatste keer is alweer een tijdje geleden en ik heb weer een aantal nieuwe mijlpijlen gehaald. Als eerst mijn YouTube kanaal die de 400 abonnees heeft en mijn blog loopt er nog 9 achter.. Het gaat zo goed en snel allemaal, dankjulliewel! Webshop hoesjes-outlet mailde mij dan ook met de vraag of ik het leuk leek om deze bovenstaande hoesjes weg te geven. Elk meisje wordt volgens mij blij van een leuk telefoonhoesje, dus ik dacht, daar worden mijn bezoekers vast wel blij van! :) Hoesjes-outlet verkoopt alleen hoesjes voor de Samsung Galaxy S4 en de iPhone 5, omdat dat de 2 meest populaire telefoons zijn van het afgelopen jaar.


Heb jij een Samsung Galaxy S4 of een iPhone 5? Of een vriendin/moeder etc. die een van deze telefoons heeft en nog een leuk hoesje zoekt? De winactie loopt 2 weken, tot 12 april. In de avond of 13 april zal ik de 2 winnaars mailen die een e-mailadres hebben achtergelaten in de comments en die binnen 5 dagen terug hebben gereageerd. Zoals altijd trek ik de winnaars met de site random.org en als laatste note kan Lovely Photography niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade aan het product of zoekraking van de pakketpost. Anyways, het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op één van deze hoesjes, is het volgende:

Verplicht: 
♥ Volg Lovely Photography op Bloglovin'
♥ Laat een comment achter dat je meedoet met daarin een geldig e-mailadres(!) en de stappen die je hebt gedaan voor deze winactie.
♥ Welke telefoon je hebt (een iPhone 5 of een Samsung Galaxy S4 dus)

Voor extra kansen (bij elke stap gaat je naam 1 keer extra in de lijst):
♥ Volg mij op Twitter
♥ Tweet: Ik maak kans op een iPhone 5/Samsung Galaxy S4 hoesje op de blog van @sharonvdzand! Check www.lovely-photography.nl voor meer info. (klik op de link om deze tweet te plaatsen)
♥ Volg mij op Instagram
♥ Abonneer op Lovely Photography op Youtube
Veel succes meiden!

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Aah dat iPhone hoesje is heel leuk! Ik volg je op Bloglovin'
  Mijn e-mailadres is: dresslikemi@hotmail.nl

  Zelf heb ik ook een winactie op mijn blog! Doe je mee?
  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke hoesjes! Maar ik heb er genoeg :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je dit doet! Ik heb een iPhone 5 en het hoesje daarvoor vind ik echt super tof!
  Ik volg je op Bloglovin en op YouTube. En ook op Insta :)
  Ik niet mijn privé emailadres achter maar die van m'n blog....
  mylifestyle-today@hotmail.com

  Liefs Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke winactie Sharon! Ik sla deze even over want ik heb helaas een LG. En jeetje, je hebt al bijna 400 volgers, super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk zeg! Ik heb een iphone 5 dus ik doe daar voor mee! Ik heb alles gedaan! Mijn mail info@thebeautyblondie.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel leuk, ik doe graag mee! ik heb alles gedaan, behalve youtube. liefs!
  mijn e-mailadres : info@findbeauty.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke winactie! Gefeliciteerd met je 400 abonnees, je verdient het super erg! Ik heb helaas alleen Samsung Galaxy Young, dus deze winactie laat ik aan me voorbij schieten. Het iPhone 5 hoesje vind ik echt geweldig, totally my thing ook, superjammer dat ik geen eigenaresse ben van een iPhone 5, mehh :(
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah op dit moment vind ik het zo jammer dat ik geen iPhone 5 of Samsung Galaxy S4 heb, de hoesjes zijn echt te schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw gaaf! Ik heb een iPhone 5 en ben echt aan een nieuw hoesje toe. Deze is perfect voor de lente <3
  Ik heb alles gedaan, ook de extra stappen!
  Liefs, Charile
  c.loveyourlife.c@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zeg! Ik sla over, heb helaas geen van deze telefoons. Maar allebei leuke hoesjes, vooral met watermeloen. Ik ben gek op watermeloen hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een hele leuke winactie. Gefeliciteerd met je 400 abonnees, je verdient het!

  Ik heb alle stappen gedaan, dus ook alle extra kansen. Ik heb een Iphone 5.
  Mijn e-mailadres is: heleenkoch@live.nl

  Let's go voor de 1000 abonnees :)
  Groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. omgg dat iphone 5 hoesje is zooo leukk, ber er echt verliefd op pfff.
  e-mail": jessy_199812@hotmail.com
  ik volg jullie al ;)xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik volg je op bloglovin en doe mee voor de Samsung galaxy 4

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga je vanaf nu ook op Bloglovin' volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen