09-03-14

Weekend is (almost) over

Vroege vogel where you at!? ;-) Vrijdag ging ik met Louise naar mijn huis, omdat ik gevraagd had of ze me wilde helpen bij het maken van een aantal shots voor een video die ik wil gaan maken. Duurt nog wel een tijdje voordat deze online komt - maar ik heb al wel een idee in mijn hoofd! Met mijn camera gingen we naar buiten en schoten ook een paar fotootjes samen. 's Avonds at Loes bij ons pizza, jammie! De eerste foto samen met Loes ga ik misschien afdrukken op een case voor mijn iPhone bij de HEMA, weet iemand of de kwaliteit daar goed is? (zie onderstaande collage). Ik vind het trouwens echt jammer dat Louise en ik niet dichter bij elkaar wonen ook al zien we elkaar elke dag op school, anders zou ik nog veel meer leuke dingen doen met mijn beste vriendinnetje. ♥

Vandaag zit ik wéér met mijn neus in de boeken. Ik heb morgen een Engels eindtoets, ik moet een verslag afschrijven voor ckv (ik haat dat vak) en een stencil voor maatschappijwetenschappen. Voor de rest van de week nog veel meer toetsen: druk druk druk. Gisteren weer een dagje gewerkt en het zou vandaag mooi weer worden.. Balen, want ik wil eigenlijk een stukje voor die video opnemen maar ik heb ontzettend veel voor school te doen. Gelukkig volgende week even niet aan school denken, want dan ben ik samen met Louise in Berlijn. Ik heb mezelf voor de komende periode ook voorgenomen dat ik meer met mijn haar wil gaan prutsen. Meer in model doen, leuke kapsels uitproberen - gister heb ik mijn haar zelf geföhnd, het wordt er zo lekker glad van!


Hoe was jouw weekend en wat ga jij vandaag doen?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Awh wat leuk! Ik moet vandaag ook niet normaal veel voor school doen.. *zucht*

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's. Veel succes met je toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het kwaliteit van de hoesjes is best wel goed! Ik had een hoesje voor mijn vader besteld erop en die is heel erg leuk geworden. Het duurt alleen wel lang voordat het hoesje er eindelijk is.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedank voor je berichtje Ilse! Klopt inderdaad, de levertijd duurt volgens mij zo'n 5 á 6 werkdagen. Vind ik persoonlijk ook wel erg lang voor een telefoonhoesje.

   Verwijderen
 4. Weer een leuke post! Als de kwaliteit goed is (ik heb er geen ervaring mee), lijkt me dat echt een heel leuk telefoonhoesje. Die eerste foto's zijn ook zo leuk! Veel succes vandaag, ik ga zo ook weer verder leren!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahh wat een lieve foto's van jullie samen. Dat hoesje ziet er heel leuk uit, succes met leren! Wel balen dat je nu moet leren, het is zo mooi weer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, frustrerend.. :( Gelukkig heb ik de tijd goed kunnen verdelen en heb ik voor mijn YouTube en blog veel kunnen doen!

   Verwijderen
 6. Ziet er leuk uit dat telefoonhoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt als een leuk weekend. De foto op de case is leuk. Een kennis van mij heeft het gedaan. De kwaliteit van het hoesje is wel goed, alleen de kleuren waren een beetje grauw zei ze, maar misschien lag dat aan de foto. Ik hoop dat je toets van vandaag goed is gegaan, goed met je andere toetsen!

  BeantwoordenVerwijderen