23-03-14

VIDEO | Travel makeup, hair + outfit!

Dit is de video waar ik het over had, waar het meeste werk in heeft gezeten in alle video's die ik ooit op Youtube heb gepubliceerd. Afgelopen vrijdag ben ik teruggekomen vanuit Berlijn (het was trouwens echt onwijs leuk, shoplog en foto's komen jullie allemaal nog te zien op Lovely Photography). In totaal heb ik er een hele middag over gedaan om alleen al de video te editen en zitten er ruim 4 dagen filmwerk in. Ik heb dus ook op 4 verschillende dagen gefilmd, allemaal kleine stukjes. Maar het resultaat mag er naar mijn mening wezen: ik ben heel blij met het resultaat! Ook zitten er hele kleine beelden in van Berlijn, die ik in de video wilde verwerken omdat het immers een travel makeup, haar en outfit video is. Enjoy en laat me weten wat je ervan vindt, en vergeet niet te abonneren! :) Lots of love, Sharon. 


10 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. wat een leuke video! Ik vind je trui zó leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is het een leuk filmpje geworden Sharon! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die trui staat je erg leuk en leuke video heb je gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk filmpje, hij is heel erg gaaf geworden! Ik vind je trui heel leuk, en inderdaad heel comfi voor in de trein. Ik was nog op zoek naar een fijne bb cream, deze uit je filmpje lijkt me ook heel fijn, die ga ik even op mijn lijstje zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik moet zeggen dat ik andere BB-creams nog iets fijner vindt dan die van Rimmel, hij is eigenlijk niet helemaal geschikt voor mijn huid en smeert ook niet zo perfect uit - kan je in de video ook wel een beetje zien (of ik let daar alleen op, haha!). Maar ik wilde de video een beetje budget houden, zoals eigenlijk altijd, en dit is de enige "budget BB" die ik op dit moment had ;-)

   Verwijderen
 5. Hele leuke video, Shar! Ik heb hem nu al 2x zitten te bekijken, haha. Je trui blijf ik heel tof vinden, hij lijkt me zo heerlijk zitten en je look vind ik super, lekker simpel maar toch leuk en uiteraard draagbaar. Zo'n legging is trouwens ook ideaal, dit ga ik onthouden als ik ooit eens ga reizen! Ik ben benieuwd naar je artikeltjes over Berlijn en je shoplog!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha awwh thanks! Hij zit ook echt superlekker en is zelfs nog te groot, maar dat vind ik bij deze juist heel fijn omdat 'ie superoversized is bij mij. Ik heb de legging niet aangehad tijdens het reizen naar Berlijn om eerlijk te zijn, het was 's ochtends nog iets te koud.. Al was ik het wel van plan eerst :)

   Verwijderen
 6. Wauw Sharon, super leuke video. Je outfit is echt super leuk en comfi voor het reizen, en je makeup is heel mooi gedaan. Er zitten super leuk beelden bij, echt een leuke video. Dat is al het filmwerk wel waard! ;)

  BeantwoordenVerwijderen