11-03-14

VIDEO | (Budget!) spring makeup routine

Hi lovelies! Vandaag heb ik een splinternieuwe video voor jullie - want het was alweer 3(!!!!) weken geleden dat er voor het laatst een video online is gekomen op mijn Youtube kanaal. Ergens wil ik me verontschuldigen, maar dat vind ik altijd zoiets stoms.. Ik heb het niet alleen druk gehad, maar eerlijk gezegd heb ik een week lang geen enkele inspiratie gehad om iets te doen. Of ik nam een video op, die later geheel onscherp bleek te zijn. Ik baalde behoorlijk, maar die heb ik later alsnog gefilmd die je in deze post kunt bekijken! Het was prachtig weer, dus ik was helemaal blij omdat de belichting geweldig was. Wat vind jij van de video? (Als je de namen van de producten wilt weten, check dan de beschrijving van de video op YouTube!)

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een mooie look heb je gemaakt en je bent ook echt een knapperd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie look, die lipstick staat je heeel mooi. Maar je bent ook mooi zonder makeup!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk filmpje! En die lipstick is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie look, en je hebt je wenkbrouwen echt heel mooi ingevuld! Ik hou echt van dat liedje op de achtergrond van het filmpje haha. :) Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie look! Ik vind de blush zo mooi, die ombre blushes zijn sowieso echt heel gaaf! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk filmpje! Ik heb mij geabonneerd op je Youtube-account! En je bent echt een knap meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. super leuk! welke lipstick is dat? staat je mooi xxx

  BeantwoordenVerwijderen