13-03-14

Quick outfits (shots) #5

It has been a short month, maar nu ik eindelijk mijn iPhone heb maak ik alleen maar meer foto's van mijn outfits. De kwaliteit van de camera is zo goed, ik ben er echt helemaal gek op. Mijn shots voor dit artikel zijn dus ook een stuk verbeterd en daar ben ik onwijs blij mee. Als ik met alles de kwaliteit verhoog, dan kan Quick Outfits (en My life as Sharon!) niet achterblijven. Van deze serie op mijn blog krijgen jullie, maar ook ikzelf inspiratie voor mijn outfits. Want ja, een groot probleem als je een meisje bent en we kunnen er niet omheen - we staan áltijd voor de kast te twijfelen wat we dan nu weer is aan gaan trekken.


Spot je de sunnies? :) Het was echt superlekker weer op een zondag, bijna zomer. En dat in maart?! Toen ik zaterdags thuis kwam van werk lag er op mijn kamer dit onwijs leuke shirt/trui, die mijn moeder voor me had gekocht bij de Terstal. Er staat 'sweet love 86' op en ik combineerde het met een grijzige, zwarte broek van de Only.

Van deze outfit heb je eergisteren al een heel OOTD-artikel kunnen zien, maar ik droeg op een zonnige (bijna lente te noemen!) dag een roze broek van Vero Moda, ik was helemaal in de lentestemming door het ochtendzonnetje. Daarop een grijs shirt van HEMA en mijn nieuwe, met de hand gemaakte furry vest door Priscilla.

Ik had dit blouseje al zo lang niet meer aangehad dus besloot ik 'm te combineren met een zwarte blazer. De blazer komt van de markt in Utrecht, het blouseje van Jola Mode (kocht ik vorig jaar in het voorjaar, niet meer te koop dus) en ik vind dat de kleur me heel mooi staat. Daaronder mijn favo spijkerbroek van Only, ik ga binnenkort een keer spijkerbroeken inslaan. Écht nodig.

De blazer die ik hier aan heb kreeg ik lang geleden van een familielid, die haar kast aan het opruimen was. Ik kreeg nog veel meer kleding: o.a. shirts, blazers en vestjes. Ik was er ontzettend blij mee, maar sommige dingen waren mij nog veel te groot - zo ook dit jasje. Totdat ik 'm die ochtend aan probeerde en hij me gewoon paste! Ik vind het model echt ontzettend leuk en totaal anders dan de andere blazers die ik heb. Ik combineerde deze outfit met een wit hemdje van de HEMA en mijn spijkerbroek (Only).

De zon scheen weer heerlijk in de ochtend en ik was eerste uur vrij - happy day! Die dag ging ik ook met Louise afspreken en heeft ze me geholpen met stukjes filmen voor een video waar ik al een tijd mee bezig ben. Ik droeg op mijn spijkerbroek van de dag ervoor een bloementopje (die heb ik al ontzettend lang, nooit meer aangehad) van de Only/Vero Moda en een zalmkleurige blazer van de Jola Mode.

Welke outfit is jouw favoriet? 1, 2, 3, 4 of 5?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind de outfit met de roze blazer superleuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuke outfits alweer! Ik vind ze allemaal heel erg leuk, maar als ik moest kiezen ga ik toch voor 1, 2 en 5! En die nieuwe roze trui/shirt is echt heel erg tof! Love pink, hihi! Ik wil ook weer graag nieuwe kleding hebben, maar eerst flink sporten :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke outfits! Ik vind 3 het leukste maar de rest staat je ook mooi.

  Liefs Chantall

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuuuk Sharon! Mijn favorieten zijn denk ik wel nummer 1, 2 en 3. Heerlijk dat je je zonnebril weer op kon doen, heb ik ook gedaan! Hopelijk blijft het nog een tijdje zulk lekker weer want ik ben een beetje verslaafd eraan geraakt, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De 1e, 3e en laatste outfit zijn mijn favoriete! :) Mooie zomerse/lente kleurtjes zijn dat. Inderdaad mooie kwaliteit van je quick outfit shots. Ik vind dit altijd heel leuk om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind vooral dat oranje topje erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit altijd zo'n leuk artikel! Leuk om te zien wat je allemaal draagt in een week. De laatste outfit is mijn favoriet. Lekker vrolijk!

  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke outfits! Ik vind de derde heel leuk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. super leuke outfit x www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie outfits. Het shirtje in je eerste look is leuk!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Allemaal erg leuk! Maar de laatste vind ik erg mooi bij je staan!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen