25-03-14

Pearls are always appropriate (nieuwe MAC aanwinst + combi)

Hiiiii everyone! In Duitsland kocht ik mijn nieuwste pareltje en daarbij een bijpassende lipgloss, 2 producten die al jaren op mijn wenslijstje stonden. Als je on and on makeup-lover bent is MAC wel echt hét merk als je het hebt over makeup en visagie. Het kost een rib uit je lijf, maar kwalitatief gezien heb ik er altijd heel lang plezier van en zijn het echte opvallers in mijn stash. Je mag zo af en toe wel eens verwennen dus dat heb ik dan ook gedaan. Ik kocht een prachtige, niet al te opvallende, alledaagse lipkleur en van NYX een lipgloss, omdat ik die al erg graag wilde maar nergens te koop is in de winkels in Nederland.


Ik ging voor een Cremesheen lipstick in de kleur Fan Fare. Ik houd ervan om even rond te snuffelen en dan hulp te krijgen van de MUA's daar en vroeg dan ook naar een MSF, de bekende highlighters van MAC. Ik wilde voor Lightscapade gaan, een koelere highlighter, maar tevens Lightscapade als Soft & Gentle waren daar compleet uitverkocht. Mijn keus was dan al snel gemaakt - ik ging dan voor een lipstick. Ik vroeg de MUA om een lipstick die niet te opvallend was, maar wel zichtbaar en die ik overdag zou kunnen dragen. Maar dan bedoelde ik ook dat de kleur ook leuk was voor een feestje, dus niet al te basic en saai. Een aparte kleur, en ze swatchte een aantal kleuren. Mij sprak de kleur 'Fan Fare' me dan meteen aan en ze bracht het zorgvuldig op mijn lippen. Wauw. Ik was meteen verkocht. De kleur versterkt mijn eigen lipkleur iets meer, hij is niet te opvallend en daardoor echt prachtig om overdag te dragen. En je kunt er veel kanten mee op, met een felle lipgloss kan ik hem ook zo uitbouwen naar een mooie avondlipstick, die wat meer opvalt.

Dan kom ik ook meteen bij het punt waarvoor ik de lipgloss kocht. Deze lipglosses van NYX zag ik overal en wilde ik dolgraag een keer proberen, maar kon je alleen online bestellen. Nergens in een winkel in Nederland die NYX verkocht kwam ik dit product tegen. Zelf koop ik niet veel makeup online omdat ik het fijner vind om ze zelf in de winkel te bekijken, dus ik twijfelde dan ook geen moment toen ik een Duitse Douglas binnenliep. Hij is feller roze, maar komt in combi met Fan Fare mooi uit. Hij laat mijn lippen zo iets meer glanzen en laat ze iets meer opvallen - perfect dus voor de avond of zoiets dergelijks. De lipgloss ruikt trouwens echt superlekker naar bubblegum, een hele bekende geur die ik van iets anders ken maar ik niet weet wat. Irritaaaaant!

Tot dusver wist ik niet echt wat nou het verschil was tussen chremesheen lipsticks en andere soorten die ze bij MAC verkopen - maar gelukkig helpt Google me zo uit de brand. Een cremesheen lipstick heeft een meer crème-achtige structuur en is romiger met aanbrengen op je lippen. Het is niet een compleet glanzende, maar ook geen compleet matte lipstick. Meer ertussenin. Het maakt je lippen iets voller en verzorgt ze. De MAC lipsticks blijft zoals iedereen al aangeeft goed zitten, al overleeft deze niet een hele maaltijd. Dit komt door die crème en romige structuur, dan is dat logisch. Al met al ben ik echt helemaal gek en verliefd op mijn nieuwe MAC product en ik wil mijn stash er dan ook groter en groter mee maken. Tot nu toe heb ik alleen nog een oogschaduw en een setting spray, waar ik trouwens nog steeds blij mee ben. :)
Heb jij een product van MAC?

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ja MAC is echt een fijn merk! Heb een paar oogschaduwen van limit collections en ook een lipstick voor dagelijks te gebruiken, ben er echt blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, prachtige lipkleurtjes! Snap heel goed dat je gek bent op de kleurtjes. De Douglas in Utrecht verkoopt ook NYX, just saying hihi. Ik wil ontzettend graag MAC Please Me hebben, dus ik heb nog geen MAC product helaas :) Die lijkt me echt pretteeeh. Je foto's zijn trouwens supermooi! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I know, alleen verkopen ze bij deze NYX in Utrecht deze lipglosses niet en daar ben ik al heel lang naar op zoek. Vandaar! :)

   Verwijderen
 3. Deze kleurtjes staan je echt super mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb geen product van MAC maar wauw wat een mooie producten! De kleur staat je trouwens erg mooi! Die kleur zou ik zelf trouwens zeker kopen, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw echt een mooie lipstick van Mac. De lipgloss van NYX ook, ik heb allebei nog niks van beide merken. Maar ik zou er wel graag iets van willen hihi. Vooral een mac lipstick staat op mijn wishlist. Mooie foto's !

  BeantwoordenVerwijderen