07-03-14

OOTD| Handmade (fuzzy) item

Een druk weekend gehad vorige week, zaterdag had ik eerst de hele dag gewerkt tot 5 en 's avonds vierden we de verjaardag van mijn broertje met familie. Mijn neefje en nichtje waren er ook al en bleven een nachtje slapen - en zondag zat ik met mijn neus in de boeken om te leren voor mijn toets maatschappijwetenschappen, die ik de dag erna had. Maar het was prachtig weer, dus ik kon het niet verdragen als ik niet een paar foto's had gemaakt. Omdat mijn nichtje bij ons was hielp ze mee met het schieten van deze foto's en droeg ik een nieuw, tegelijkertijd ook speciaal kledingitem!CARDIGAN MADE BY PRISCILLA | SHIRT HEMA | PANTS VERO MODA | SHOES ESPRIT

Het jasje dat ik aan heb is helemaal zelfgemaakt door mijn lieve (en getalenteerde!) vriendinnetje Priscilla, die later modeontwerpster wil worden. Ze knutselt met haar naaimachine in haar vrije tijd veel kleding in elkaar, maar komt vaak met leuke dingen die ik zelf ook helemaal te gek vind. Zo ook nu, voor haarzelf maakte ze onderlaatst een wit, fuzzy vestje. Ik vond het zo leuk! Ik "bestelde" een zwarte en die maakte ze voor me. Op de verjaardag van Robin zag ik haar weer en hij zit echt heerlijk, lekker warm en is goedkoper dan de pluizige vestjes bij de H&M, die onderhand zo'n €30 kosten. I'm in love!!

Bedankt Pris voor de nieuwe liefde in mijn kast, ik combineerde hem dan ook met een roze broek (de lente-feeling zat er bij mij al goed in!) van de Vero Moda, die ik vorig jaar op Koninginnedag kocht voor €5. Onder het vestje een grijs shirtje van de HEMA. Simpel - maar goed, zoals jullie weten ben ik dat ook wel. "I'm just a simple girl with a complicated mind" - die vind ik wel bij me passen, haha! Oh, en mijn haar is eindelijk weer geknipt! Er is ruim 10 centimeter af gok ik zo, het was echt heel erg nodig. Het werd veel te zwaar en mijn haar werd steeds platter en steiler. Op een begeven moment kon ik er echt niks meer mee, dus zijn mijn punten er weer lekker af en is mijn haar opnieuw in laagjes geknipt. Het valt nu weer lekker vlot en luchtig.

Zit jij al in de lentestemming? Ik al wel hoor, gimme that!

16 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw, wat lijkt het me geweldig om zo'n vriendin te hebben. Het ziet er echt prachtig uit! Zoubje ook bij haar kunnen bestellen?? Haha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou kunnen als je dat wil! Je kan Priscilla zelf mailen via priscillaerven@live.nl, dan kan zij kijken hoeveel het gaat kosten ivm. de stoflengte en keuze! :)

   Verwijderen
 2. Ik vind je cardigan echt zo leuk eruit zien! Heeft ze mooi gemaakt zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat een leuke outfit! Ik vind vooral je broek en vestje heel erg leuk! Lief dat Priscilla die heeft gemaakt, ze heeft echt talent!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je tweede foto is zooo moooooooii <3____<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat ene leuke combinatie, die broek ziet er vrolijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfit! Leuke combinatie van het roze met de cardigan :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke outfit! Je broek is echt vrolijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke outfit, en knap van je vriendin ook! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's, Sharon! Gaaf dat je vriendin dat vest zelf heeft gemaakt, lijkt me echt super handig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw wat leuk, je haar is super mooi zo. En dat vestje ziet er lekker warm uit :) Heel gaaf dat ze dat zelf heeft gemaakt! Die 2e foto is super mooi. Leuke outfit :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah wat gaaf dat ze dat heeft gemaakt! Ik heb ook zo'n vriendin. Elke keer komt ze weer naar school met iets wat ze zelf heeft gemaakt, zo cool. Zou willen dat ik dat kon haha. De tweede foto vind ik erg mooi! Liefs, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen