15-03-14

New in voor Berlijn

Wie op reis gaat, moet even de winkel in om wat laatste dingen te halen. Zo ook ik, voor mijn excursie naar Berlijn! Vita gaat met het vliegtuig naar Venetië en Louise gaat ook samen met mij naar dezelfde bestemming aanstaande maandag, dus we gingen eventjes de stad in het mooie weer toen onze les uitviel. Ik moest onder andere een nieuwe spijkerbroek hebben en zocht nog naar een leuk telefoonhoesje voor mijn iPhone, aangezien ik alleen een klapper had en ik die echt verschrikkelijk vind. Onder het genot van mijn eerste (schep)ijs van het jaar, een lekkere smoothie en frikandellenbroodje(!!) van de HEMA heb ik de laatste dingen die ik nodig had voor mijn tripje naar Berlijn kunnen scoren. En die wilde ik delen!
Zoals ik al zei was ik op zoek naar een (lichtgewassen!) spijkerbroek, en daarvoor ben ik geslaagd! Omdat ik op maandag naar de stad ging was de Vero Moda nog niet open, en dat is eigenlijk de winkel waar ik altijd mijn broeken koop. Ik ging samen met Vita en Louise de HEMA in en mijn oog viel meteen op deze broek. Ik paste hem in de winkel snel, en hij zat eigenlijk perfect! Het is een stretch-model, iets wat ik met broeken erg fijn vind. Zo loopt 'ie altijd ietsjes uit en zitten ze niet zo strak om je lichaam heen. 

Verder kocht ik dus ook een nieuw hoesje, ik was immers toch bij de HEMA. Ik wilde er eigenlijk eerst eentje zelf gaan ontwerpen, maar de levertijd van deze hoesjes duren toch vrij lang en helemaal zeker van de kwaliteit was ik niet. Toen ik deze met bloemetjes voor €7,50 zag hangen (Vita vond het ook echt een hoesje voor mij) kon ik me dan ook echt niet weerhouden. Het is een mat hoesje, over de kwaliteit ben ik iets minder te spreken. Dezelfde dag nog werden de randen al zwart en begon de print in de hoekjes al te slijten. Voor mijn doen veel te snel, maar daar is de prijs ook wel naar. 

Verder kocht ik voor Berlijn nog wat praktische dingen, zoals een potje met een aantal wattenstaafjes die ik makkelijk mee kan nemen en een travelo, waarin ik mijn favo parfum (de eerste die 'm raad krijgt een virtuele oorkonde voor beste-Sharon-kenner) in kan doen zodat ik niet de hele flacon mee hoef te slepen. Voor de rest heeft mijn moeder al de mini's gekocht (denk aan 2 flesjes handgel, niet te missen in die vieze metro's en treinen), deo, shampoo's en dat soort dingen), dus verder heb ik niet veel nodig. Mijn koffer is in ieder geval al bepakt en klaar om mee weg te gaan, al moet ik nog wel opzoek naar een goede handtas om mee te nemen als we de stad ingaan..

Wat zijn jouw meest recente gekochte spullen?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke dingen heb je gekocht! De zonnebril is ook erg gaaf. En over de parfum, ik denk dat het die van Justin Bieber is :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeaaaaas je hebt het goed geraden! Jullie kennen me zo goed, haha :D

   Verwijderen
 2. Wauwie, mooie foto's Sharon! Even raden over die parfum, vast en zeker Someday van Justin, haha! Ik vind het altijd ook heel leuk om spulletjes voor op reis te kopen, en een handtas is inderdaad handig, dat vind ik denk ik wel het leukste item om mee te nemen, omdat dat gewoon zo onwijs handig is. Die broek is trouwens erg gaaf, ik was nooit op het idee gekomen om een jeans bij de Hema te kopen, maar deze is best mooi! En dat hoesje heeft een vriendin van mij ook, bij haar ging 'ie ook al zo snel kapot! Dat is wel jammer, maar hij blijft leuk! Heel veel plezier in Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg leuke outfit! Veel plezier in Berlijn alvast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie foto's en die zonnebril staat je erg goed! Ik vind het ook altijd zo leuk om spullen voor je op reis gaat te kopen, zo krijg ik er altijd nog meer zin in! En voor die parfum, ik gok dat het someday van justin is? Haha, in ieder geval veel plezier! Ik vertrek volgende week zondag naar berlijn dus net een weekje na jou :) Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's heb je gemaakt! dat hoesje is echt heel erg leuk, wel jammer dat de print al na één dag een beetje slijt. En die parfum is inderdaad vast en zeker die van Justin Bieber.
  Veel plezier in Berlijn!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah, je broek is super leuk! En je haar zit heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit echt een superleuke outfit en je trui/shirt is echt liefde, hihi! Je telefoonhoesje vind ik leuk, jammer dat ie zo snel al slijt... hopelijk vind je nog een geschikte tas! Heel veel plezier in Berlijn! Ik zou graag een keer terug willen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh dankjewel Maris! Ik heb inmiddels al een geschikte tas gevonden dus dat komt helemaal goed. Ik heb er zoooo veel zin in, ben heel benieuwd wat ik hoor echt van IEDEREEN dat deze stad geweldig is. :)

   Verwijderen
 8. Mooie foto's en dingetjes Sharon! Heel erg veel plezier alvast! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Leuk hoesje maar spijtig dat het zo snel slijt, veel plezier in Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's en truitje heel veel plezier in Berlijn:)

  Liefs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie outfit met zachte kleuren!
  De zonnebril staat je heel goed en de foto's zijn heel mooi zo bij schemering :)

  Liefs,
  Karlien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw Sharon, hele mooie foto's! Je broek is echt heel mooi, ik kocht gisteren ook zo'n soort broek maar dan bij de h&m. Echt leuk met die top, de foto's zijn prachtig <3 Je hoesje vind ik ook mooi, voor iPhone zijn er echt mooie hoesjes. Ik vind het altijd heel moeilijk om mijn koffer in te pakken, ik ben altijd bang dat ik wat vergeet haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes! Ik vind het hoesje voor je mobiel heel leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen