03-03-14

New in: Someday ♥

Oh jongens ik ben hier zo ontzettend blij mee! Ik wilde deze al ontzettend lang, maar die prijzen van parfums worden steeds en steeds hoger. Toen ik bij de Kruidvat was (ik probeerde het eerst bij de Douglas, zonder resultaat - ze hadden alleen 'The Key') spotte ik voor €24,95 (HALLELUJAH!) een 100 ml parfum van Someday, gemaakt door mijn idool. "If a girl wears this perfume, I'll definitely look back when she passes by" Nou jongens, als Justin het zelf zegt dan weet ik het ook niet meer. Voor het geval dat ik hem ooit tegenkom, bij deze draag ik het parfum elke dag en hoop ik dat Justin zal omkijken als ik langsloop. Maar ik denk niet dat hij de eerste is die gaat omkijken: ik heb 'm dan allang gezien en bestormt. *grinnik* Dat sleuteltje en hartje als hangertje dat aan de flacon hangt is er voor een reden. "Zo kunnen mijn fans mijn hart altijd bij zich dragen". ♥♥♥

Het parfum Someday is best wel zoet, maar blijft heel goed hangen! Het is een eau de parfum, dus iets zwaarder dan een eau de toilette. De topnoten zijn (ik heb hier verder geen verstand van, maar het klinkt altijd zo leuk) mandarijn, peer, wilde bessen, jasmijn en warme noten van vanille en muskus. Jam. Dit is trouwens zijn allereerste parfum, Girlfriend en The Key zijn daarna uitgekomen - al vind ik deze het lekkerst. En oja, in het voorjaar komt er een nieuw parfum uit, genaamd 'Next Girlfriend'. Ik vind de naam een beetje raar gekozen - maar goed, zodra die uit is en in Nederland te koop is ben ik een van de eersten die de geur heeft geroken, daar kan ik op wedden! Naast dit parfum trouwens heb ik bij de Kruidvat ook eindelijk de kabuki kwast van Essence kunnen scoren, het wenkbrauwkitje van Catrice en de Blush Up!-blush uit het nieuwe assortiment van Essence.

Wat is jouw favoriete parfum op het moment?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Echt iets voor jou Sharon! Heel veel plezier met de parfum, hij lijkt mij ook heel lekker! Hoplijk kom je hem ooit nog een keertje tegen, ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hopelijk wel Anouck, maar die kans is wel héél klein denk ik hahaha

   Verwijderen
 2. Wat een mooie flacon, en helemaal iets voor jou inderdaad! Veel plezier ermee:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is inderdaad niet duur! Ik heb hem nog nooit geroken, maar ik ben wel benieuwd naar de geur. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk meid, helemaal jou ding en helemaal niet zo duur!
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie flacon!! De parfum is idd niet erg duur, veel plezier ermee x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb laatst ook een hele lekkere parfum bij de Etos gekocht..geen idee hoe die heet, maar ruikt heerlijk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat een prachtige flacon! Inderdaad iets voor jou hihi, een pronkstuk voor in je stash. Ik vind je posts over Justin Bieber altijd zo leuk om te lezen! De verpakking vind ik overigens echt supermooi, love it!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw mooi flacon! Lijkt me lekker ruiken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha, wat leuk om te lezen! En zoals de andere al zeggen: het word vast je pronkstuk uit je stash.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hahaha, superleuk, ik snap dat je er heel blij mee bent! Het flesje is echt leuk trouwens. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. OMGGGGGG! Ik heb die parfum ook :') ik vind hem wel lekker ruiken maar niet echt een geur voor mij haha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal iets voor jou! Justin Bieber zegt mij niks maar ik vind het fijn om zien dat je zo gepassioneerd bent :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuk! Ik wil m ook zo graag!

  BeantwoordenVerwijderen