31-03-14

My life as Sharon #12

Het is alweer het einde van maart jongens, wow! Dit was echt een ik-word-wakker-uit-de-winterdip-maand, het was zo'n mooi weer! Ik scrolde mijn artikelen van vorig jaar maart uit, en we konden rond 5/6 maart voor het eerst weer buiten zitten in de pauze. Ik plaatste toen dit artikel, met een foto met mijn vriendinnen. Dit jaar precies dezelfde tijd van het jaar, met een dun lentejasje de deur uit op weg naar school. 's Ochtends nog een beetje frisjes, maar prima te doen! Deze maand had ik eindelijk mijn iPhone (dus betere kwaliteit foto's nu!!), genoot ik met lieve vriendinnetjes van het opkomende lenteweer en was ik zoals jullie wisten in Berlijn te vinden. Tijd om mijn gemaakte kiekjes te delen in editie 12 van 'My life as Sharon'.

Hello there iPhone! Ik wilde al erg lang mijn mobiel veranderen naar een wat duurdere en betere versie, waar ik ook mooie foto's mee kon maken. Sowieso had ik al een iPod, dus het systeem van Apple was ik al gewend. Die verkoos ik toch boven mijn oh-zo-vertrouwde Samsung, ik heb eigenlijk altijd een Android/Samsung gehad. Ik hoefde aan mijn iPhone dus eigenlijk ook niet te wennen, dus dat was erg fijn.

Het weekend dat volgde spendeerde ik de vrijdag met mijn beste vriendinnetje Louise. Ik vroeg haar om hulp bij het filmen voor een paar stukjes van de travel video en maakte samen even een foto, want een goede die hadden we nog niet eens van ons tweeën..

De dag erna, maandag, viel ons eerste uur uit en het ook nog het 3e uur, dus gingen Vita, Louise en ik lekker een smoothie scoren bij de HEMA. Ze waren lekkuuur! Ik nam een frikandellenbroodje (ja, don't judge me, het was kwart voor 12 's ochtends en ik had er zin in) en Viet en Loes een minidonut. 

We zijn ook nog even de stad ingegaan om laatste dingetjes te halen voor Berlijn en de reis van Vita, die ging naar Venetië. De dingen die ik last-minute nog shopte heb ik hier laten zien, en daarna haalden we nog een ijsje. Tevens mijn eerste schepijs van het jaar! Ik nam stracciatella, maar ik vond het ijs eerlijk gezegd een beetje tegenvallen..

Met school gingen we naar de kunstacademie in Tilburg. Nou, en toen kwam het hoor: we werden verdeeld in 2 groepen en Louise en ik gingen met een paar anderen "modeltekenen". Wij dachten dat we elkaar gewoon leuk gingen tekenen, maar we moesten dus blijkbaar een naakte man natekenen. Ik heb helemaal stuk gelegen toen die badjas uitging met Louise, ik vond het zooooo awkward. Ieeeeeh!

Vrijdag kwam Jessie naar mij om weer lekker bij te kletsen en nieuwe selfies te maken natuurlijk, want die waren alweer een tijdje verouderd :) 's Avonds at ze ook mee en keken we Never Say Never, aangezien Jessie ook een belieber is. 2 beliebers en onze idool werd GILLEN!

Maandag vertrok ik naar Berlijn met school en ik vond het heel erg leuk! Al was ik na 5 dagen met zo'n hele groep wel weer blij om thuis te zijn. Vooral heel druk en ik miste mijn eigen bed, douche en stiekem ook mijn snelle Wi-Fi, haha!

Wake me up in.. BERLIN! Dit was in de straat van ons hostel en deze foto maakte ik toen ik samen met Louise 's ochtends wat bij de supermarkt ging halen. Met uitzicht op de bekende TV-Tower!


Ik nam op het station in Berlijn op de weg naar huis een ijskoffie bij Starbucks en vertelde in mijn vorige 'My life as Sharon' al dat ik graag de Java Chip wilde proberen. Dat deed ik en hij is echt god-de-lijk! Volgens Starbucks heette ik toen wel 'Sharyl'.

Toen ik vrijdag thuiskwam ging ik met mama, papa en Robin lekker uiteten. We aten bij een lokaal bistrootje en ik heb echt heel lekker gegeten naast al dat Duitse voedsel. Het smaakte in ieder geval weer lekker vertrouwd.

Met mama ging ik even de stad in om nieuwe laarsjes te kopen voor de lente. Ik kocht hele leuke, lichtbruine laarsjes met een hakje. Love them!

Ik krulde mijn haren voor ik naar school ging omdat mijn eerste 2 uren uitvielen - dus ik had meer tijd! Ik stook de achterkant met schuifjes leuk op, alleen waren de krullen er na een uurtje al deels uitgezakt. Bummeeeer... 

Wauw, gotta love my blog! Ik mocht een tas uitzoeken van een webshop (binnenkort krijgen jullie er een video over te zien) en die kreeg ik dan ook afgelopen week binnen. Ik ben er zo blij mee en hij is zo mooi! Zoals ik al zei volgt de naam van de webshop en meer informatie nog.

Chillen met Viet! We waren vroeg uit door ons toetsrooster en Vita kwam me onder andere helpen met het maken van outfitfoto's die binnenkort online komen. Ook deed ik de makeup van haar en haar blauwe ogen popte er echt supermooi uit, al vond ik zelf. (op de foto heeft ze trouwens de makeup niet meer op, in case you wondering). Afgelopen weekend heb ik verder nog gewerkt en genoten van het weertje. En oja, (2 keer actually, 2 dagen achter elkaar zelfs) Believe Movie gekeken! Jongens ik ben echt ten einde raad gewoon, ik ben zoooooo'n fan! ♥♥♥

Wat hebben jullie afgelopen maand gedaan?

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke foto's! Ik heb sinds een jaar ook een iphone en ben er nog steeds hartstikke blij mee :D Je zal er absoluut van gaan genieten vooral met het foto's maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! Zo te zien had je een hele leuke maand gehad en super dat je het zo naar je zin had in Berlijn! Ik ben jaloers op je iPhone hihi, I want tooooo! :) Ik vind deze manier van je My life as Sharon echt heel fijn om te lezen! Je maakt echt superleuke foto's! Blijf het maar zeggen, haha. Ik ben benieuwd naar het artikel van je nieuwe tas!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto's, ik word ook zó blij van dit weer, ik heb net mijn 3e ijsje van deze week op, haha! Die foto in de Hema ziet er erg gezellig uit, zulke dingen maken school net wat beter! En hey, een frikandellenbroodje is altijd lekker. En dat van de Starbucks overkomt mij ook heel vaak, haha, de laatste keer heette ik Anna, ehh. Ik ben benieuwd naar je artikel over de tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. zo dat ziet eruit als een super leuke maand, wat een leuke foto's allemaal!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha leuk hé Sharon, als ik geen inspiratie heb kijk ik ook artikelen van vorig jaar in diezelfde maand terug. Super leuk. Echt mooi je haar als je het gekruld hebt. En die tas is mooi, ben benieuwd naar de video ervan. Die laarsjes vind ik ook heel mooi. Die foto van de ijsjes is zo leuk hihi lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, wat een leuke blog heb je! Modeltekenen heb ik op de kunstacademie ook moeten doen ja, haha. Zowel een (hele dikke) vrouw als een man. Maar ik moet zeggen: na verloop van tijd ga je steeds meer wennen aan het gezicht en sla je de 'awkward onderdelen' van het lichaam ook niet meer over in je tekening, haha. Maar bizar is het wel!

  BeantwoordenVerwijderen