05-03-14

Currently.. (+ nieuw familielid!)

Tijd voor een nieuwe 'Currently', want ik krijg er zulke leuke reacties op! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Én, er is een nieuw gezinslid bijgekomen, namelijk een appeltje! 


Listening to: Invincible van Borgeous. Mijn genre ligt bij pop, af en toe R&B, maar meeste gedeelte vaak dancenummers. Ik volg op Spotify de afspeellijsten Dance Hits van Digster en Spinnin' Records Radio Hits. Een tip als je ook van de dancetracks bent, deze afspeellijsten staan er vol mee en er worden bijna elke dag nieuwe (dance)nummers aan toegevoegd. 

Reading: Ik heb vanaf nu ongeveer 2 weken een iPhone en een meisje uit mijn klas gaf me de tip om de app 'Wattpad' te downloaden. Ik haat lezen zoals jullie weten - maar met deze app kun je verhalen downloaden en lezen (gratis!) die geschreven zijn door andere mensen. Zo ook fanfiction, verhalen over One Direction en.. JUSTIN BIEBER! Ik lees nu verhaal geschreven in het Engels, over een meisje die bij zijn dansaudities van de Believe Tour een plaats probeert te bemachtigen en Justin stiekem verliefd op haar wordt. *smelt weg*

Loving: Het Hegron haarserum van de Action, mijn nieuwe Real Techniques kwasten, het wenkbrauwkitje van Catrice (als ik de donkerste en lichtste kleur met elkaar mix wordt dat dé perfecte kleur voor mijn wenkbrauwen) en mijn Justin Bieber Someday parfum, hij is zooooo lekker! <3 (En oja, mijn iPhone natuurlijk)

Craving: Mijn Milka chocolade die zo goed als opgegeten is - ik heb alleen nog een paar cakejes en koe-koekjes over. Die Crispello's en reep met smarties erin waren echt goddelijk. 


Watching: Op dit moment geen specifiek programma op tv, maar ik kijk de video's van Melanie de laatste tijd heel graag. Ze upload vaak (makeup)looks en visagiefilmpjes waarin ze iemand anders opmaakt - wat superleuk is om te zien. Daarnaast is ze ook nog eens een hartstikke mooi meisje en vind ik haar wat weg hebben van Rihanna, sinds dat ze een inspired video deed.

Looking forward to: Ik val in herhaling, maar ik kan niet wachten tot Berlijn! Vandaag duurt het nog maar 12 dagen en ben vorige maand al begonnen met inpaklijstjes - maar daar ben ik supergoed in, vraag het maar aan Louise.Vorig jaar begon ik al in januari met het maken van checklists voor mijn zomervakantie en toen lachte ze me uit. Gelukkig heb ik haar nu ook gesnapt: want ze is ook maar "alvast" begonnen..


Wat zijn jouw favorieten op het moment en hebben jullie nog leuke apps? 

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk artikel, ik ben nu ook erg verslaafd aan milka chocolade

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer leuk Sharon! Super tof dat je een Iphone hebt, veel plezier ermee! Due Milka chocola is inderdaad zoo lekker! Ik zit nu die ene met Oreo te eten (oeps!), en die is ook zo lekker! Dankjewel voor de tip van die Spinnin' Records afspeellijst trouwens, ik ben hem gelijk gaan volgen op Spotify!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Oeps, die is inderdaad zoooo jammie.. Wish I had that!

   Verwijderen
 3. Leuke apps om te downloaden zijn ook the hunt - gratis. En afterlight - deze app kost wel geld maar hij is het zo waard! Hij heeft super veel en mooie filters en je kan er echt vanalles mee, zo kun je bijvoorbeeld ook een polaroid frame om je foto doen en textures toevoegen. Ik heb ook zo veel zin in berlijn, kan niet wachten! :) Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor je recomments :) Ik ga eens kijken naar beide apps, ik ben ook wel van de fotobewerkingsapps, ik heb van the hunt nog nooit gehoord. Jij trouwens ook nog veel plezier in Berlijn!

   Verwijderen
 4. Wat pretty je iPhone! <3 Crispello's zijn inderdaad goddelijk. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zeg, snap dat je zin hebt in Berlijn! Ik vind je iPhone echt mooi, veel plezier ermee! Milka chocolade is zo lekker he, wij hebben hier een paar repen in de kast liggen. Die zullen vanavond wel op gaan door mij denk ik haha. Ik zou geen apps kunnen bedenken voor iPhone. Alleen Timehop, dat had ik eerst ook omdat het toen nog op mijn laptop kon maar tegenwoordig kan het alleen op iPhone. Echt een leuke app, daarmee kun je zien wat je een jaar geleden op twitter zette bijvoorbeeld. Super grappig!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die ken ik inderdaad, ook op mijn iPod gehad toen het zo'n ontzettende hype was maar daarna verwijderd omdat ik er niet veel meer mee deed. Wel heel leuk om af en toe oude tweets te zien die je hebt getweet, en af en toe zó beschamend haha!

   Verwijderen
 6. Ik zou ook uitkijken naar Berlijn! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikeltje! Milka chocolade is inderdaad zoooo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen weer en gaaf dat je een Iphone hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Berlijn is zo'n gave stad! Ik wens je alvast veel plezier :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat geloof ik maar al te graag en ben ook zoooo benieuwd! Ik twijfel alleen heel erg nog of ik mijn spiegelreflex camera ga meenemen, want het is toch tricky. Maar goed, ik heb nog iets langer dan een week de tijd om daar goed over na te denken. In ieder geval heel erg bedankt, je gaat er sowieso dingen van lezen op mijn blog! :)

   Verwijderen