17-02-14

Wishlist Berlijn!

Het lijkt nog ver weg, maar het komt steeds en steeds dichterbij totdat ik naar Berlijn vertrek met excursieweek! Vandaag heeft mijn Dreamdays app (afteldingen noem ik dat altijd) het getal 28 geslagen wat betekent dat het niet langer als 28 dagen zal duren. Whaaaa, ik heb er zo veel zin in! Berlijn lijkt me echt een hele mooie stad en ben ontzettend blij dat ik toch niet voor Londen heb gekozen. Ik heb veel shoplogs zitten te bekijken en heb voor mezelf een mooie (beauty)wishlist gemaakt. Of ik alles zal kopen en alles af kan strepen is nog de vraag, maar ik hoop zo veel mogelijk!

1. Ik hou van de toillettasjes van Forever 21 en ook al heb ik al genoeg tasjes waarin ik mijn makep in kan opbergen, er kan er natuurlijk altijd eentje bij de verzameling bij. Vooral omdat deze nog veel mooier staat op mijn makeup kastje waar ik altijd mijn everyday makeup in doe.
2. Ik zoek nog een leuk rugtasje die ik bijvoorbeeld mee kan nemen om te gaan shoppen, in dit geval backpacken in Berlijn, of gewoon voor school. Bij de Primark hoop ik dit tasje te scoren, of in ieder geval een soortgelijke. En ze kosten ook echt geen drol bij de Primark, maar €10 ofzo!
3. Na veel shoplogs gekeken te hebben kwam ik op een adresje waar ze The Balm verkopen in Berlijn! Ik wil al zolang iets proberen van het merk, dus ik ga zeker mijn slag slaan. Ik wil graag de 'Bahama Mama' bronzer en het Nude'tude palette, met onwijs veel mooie kleuren die heel welkom is voor in mijn stash. Helaas is het palet wel aan de dure kant, zo'n €37, maar daar leg ik al te graag geld voor aan de kant!
4. Van het merk p2 hoor ik altijd hele goede dingen en alles kost onwijs weinig. De drogisterij DM in Duitsland kan ik dus ook echt niet aan me voorbij laten gaan en wil graag de winkel uitlopen met een Pure Color Lipstick in de kleur 104, 'La Croisette'.
5. Ik ben nog nooit in een KIKO-store geweest en heb er ook nog geen producten van, dus ik moet nu toch echt een debuut gaan maken. Doordat ik Joyce zo ontzettend enthousiast over dit product hoorde praten, wil ik deze Ultra Glossy Stylo ook maar proberen - ik wil in de winkel zelf kijken welke kleur ik neem.
6. Naast de lipstick wil ik ook graag een Eye Dream eyeshadow, ben heel benieuwd daarnaar! Ik denk dat ik voor normale bruintinten kies of roze, maar ook dat wil ik spontaan in de winkel beslissen.
7. En als laatste: 3 kwasten van Ebelin! Ook dit is een merk van de drogisterij DM. V.l.n.r zijn dit de Makeup/concealer brush, Mineral Powder Brush en de Powder Brush. Ze lijken me zo lekker zacht en ze zijn veganistisch, dus niet van echte dierenharen gemaakt.

Ik ga natúúrlijk ook kleding shoppen, al is mijn hoofddoel makeup. Ook wil ik samen met Louise in Berlijn bij het Nivea Haus een nivea pot laten maken met onze foto op de deksel - want dat kan daar. Leuke herinnering! Waarschijnlijk zie ik nog veel meer dingen daar die ik meeneem, mij kennende.. Vandaag ga ik naar het BBF Event samen met Vita, in Amsterdam RAI waar ik waarschijnlijk ook superleuke dingen ga kopen. Webshop Alice & Jo komt namelijk en ze verkopen vooral veel Sleek paletten, BH Cosmetics, EOS en Real Techniques. Oh jongens, ik wil altijd al RT kwasten en een EOS-lipbalm, dus ik kon mijn geluk niet op toen ik hoorde dat ze er ook bij waren. Als ik genoeg dingen gekocht heb, dan laat ik die zeker zien in een shoplog! Ik moet wel oppassen dat ik niet té veel geld uit ga geven, anders hou ik niet zo veel meer over voor mijn reisje naar Berlijn ;-)

Hebben jullie nog winkels in Berlijn die ik echt moet bezoeken?

25 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Mooie wishlist meid, die rugzak is wel heel erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoelang ga je? Ik ga ook met school, 24 maart. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 5 dagen! We gaan de 17e en we gaan de 21e weer naar huis. Wij gaan dus net na elkaar ;-)

   Verwijderen
 3. Super leuke wishlist !
  Ik vind het Nude Tude palette echt heel erg mooi ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die eye dream shadow lijkt me echt super!!! Mooie wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Ik ben zelf afgelopen najaar in Berlijn geweest met school, en het is echt top! :D
  Fassbender & Rausch, een geweldige chocolade winkel... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh chocolade.. Die zet ik ook op mijn lijstje haha!

   Verwijderen
 6. Wat een super leuke wishlist! Berlijn is echt geweldig! Ik ben er in oktober ook met school geweest, maar dat wist je al :) De primark is zeker een aanrader, die is echt mega groot (en toen ik er was helemaal niet druk), verder is het Niveau Haus, Gina Tricot en Bunte Schokowelt zeker een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wist ik inderdaad al :) Ik schrijf de winkels op en zal er een bezoekje brengen, dankjewel voor je tips!

   Verwijderen
 7. Wat een leuke wislist! Echt een heel mooi make-up tasje en ook hele leuke rugzak!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaahh ik ga binnenkort ook naar berlijn met school en ik kan echt niet wachten om langs de topshop en gina tricot enzo te gaan! En die producten van the balm zien er echt heel mooi uit, vooral dat palette! In welke winkel verkopen ze die in Berlijn, want daar wil ik dan ook wel een bezoekje aan brengen hoor! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het winkeltje dat ik heb gevonden waar ze The Balm verkopen is & Other Stories, als het goed is zit deze op de Neue Schönhauser Strasse 15 mitte, 101178 Berlin. Dit is wat ik heb gevonden op het internet, dus we zullen het zien! Ik ga sowieso proberen er langs te gaan. Jij ook veel plezier in Berlijn, hebben ze ook een Topshop? :o

   Verwijderen
  2. Okee super bedankt! Jaaaa volgens mijn google informatie zit die in de tauentzienstrasse bij het kaufhaus in de buurt :) hahah. x

   Verwijderen
 9. Wat een mooie site heb je en wat leuk dat je me via de bloggerlist hebt gevonden. Ik ga je ook volgen. Erg leuke wishlist, ik ben twee keer in Berlijn geweest en vind het een top stad!

  liefs Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heei, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! De vragen kun je vinden op mijn blog: juliavanloo.blogspot.nl
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is een lijstje waar menig meisje -waaronder ik- hebberig van wordt! En nu maar hopen dat je het meeste straks lekker in je bezit hebt! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je wishlist is echt superleuk en ook erg leuk opgesteld met die hartjes erbij! De toilettas is inderdaad helemaal jou ding, haha :) Ik zou hem zelf ook zo kunnen kopen, haha! Ik heb alleen nu wel genoeg geld uitgegeven op het BFF-event, gelukkig wel weer een hoop te reviewen! Ahh mehn, ik ben zo blij met mijn RT, blush en EOS lipbalm! Ik zat enorm te twijfelen over EOS, haha, ik heb het toch maar gekocht op het einde bijna :) Het was heel leuk je gezien te hebben! Ik hoop dat we snel een keer met zijn allen kunnen meeten! :) Berlijn is trouwens echt ontzettend leuk, ik ben er ook geweest met school maar zou zelfs graag terug willen om het beter te zien en alle geheime plekken en bezienswaardigheden bekijken :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuke wishlist heb je samengesteld! Dat rugzakje is zo leuk omg! En dat palette is zo mooi, lijkt net een NAKED palette met die bruin tinten. Die lipsticks zien er ook super mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh Berlijn lijkt me zo leuk! Je kan daar volgens mij echt heerlijk shoppen. Leuke wishlist, vooral de rugzak is super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijne wishlist! :) Berlijn is trouwens een supermooie stad!

  BeantwoordenVerwijderen