23-02-14

VIDEO | Shoplog Huishoudbeurs + BFF Event (17-02)

In deze post hebben jullie al een aantal foto's kunnen zien van het BFF Event waar ik maandag heen ben geweest, daar vertelde ik dat de shoplog nog online zou komen. Zoals belooft: hier is 'ie dan! Ik ben met mijn gekochte spullen echt onwijs blij en van de Real Techniques kwastenset komt binnenkort ook nog een review op Lovely Photography. Stay tuned for that! Laat je weten wat je van de video vond en nu je toch mijn video aan het bekijken bent: vergeet dan ook niet te abonneren!Wat zijn jouw meest recente aankopen?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke video, en wat een toffe spulletjes heb je gekocht! De Real Techniques lijken me zo gaaf, alleen wel een tikkie duur. Ik ben benieuwd naar de review! En die Milka dingen zijn zoo lekker, jummie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie aankopen, die portemonnee is zooo leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke aankoopjes zeg. Die tas met Milka ziet er lekker uit, hmm! Haha. Ik ben benieuwd naar de set van Real Techniques. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh de portemonnee vind ik erg leuk! Inderdaad nog steeds wel een beetje aan de prijs, maarja je doet er wel lekker lang mee en bent er vaak een stuk blijer mee dan met een portemonnee van de action voor 2 euro haha.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is zeker waar! Ik heb heel erg getwijfeld hoor, ik heb hem pas op de terugweg gekocht omdat ik wist dat ik anders spijt zou krijgen als ik 'm niet zou kopen. Hij is wel wat stroefjes nog, maar misschien komt dat door de nieuwigheid. Ik hoop in ieder geval dat 'ie nog wat soepeler wordt!

   Verwijderen
 5. Wauw je hebt toffe aankoopjes gedaan :) Die blond portomenee, love it.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh, je hebt echt hele toffe items gekocht! Ik ben vooral jaloers op je grote RT kwastenset, hihi. Ik ben voor de core collection gegaan omdat ie voor mij iets goedkoper en betaalbaarder was maar de buffing brush zit bij mij er ook in en ik ben er echt heel blij mee! Je portemonnee is echt tof, ik heb Blond helemaal niet gezien, haha! Helaas hebben we de Lush DIY overgeslagen, stiekem wist ik niet dat dat Lush was, maar had wel een random foto gemaakt hahaha, fail! En oehhh, ik was ook op zoek naar de Milka stand, maar ik heb hem helemaal niet kunnen vinden, meh! Het was superleuk om je te ontmoeten en hopelijk kan dat gauw weer en maken we wel foto's! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat je al die stands bent misgelopen, want ze waren allemaal wel heel leuk (en de Milka heel lekker!). Was inderdaad heel erg leuk om je eens een keer in het echt te zien, hopelijk vergeten we de volgende keer niet weer om een foto te maken! ;-)

   Verwijderen
 7. ziet er gezllig uit, leuke aankopen heb je gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het jammer dat Maris en ik niet zelf bij Lush iets hebben gemaakt, had ik graag willen doen. Jeej de RT set! Ik ben er echt zo blij mee! Ik heb ze al in gebruik en wil nu al niet meer zonder, hihi. Ik gebruik de eyeliner kwast om oogschaduw onder mijn ogen aan te brengen. Ah Blond Amsterdam heb ik gemist. Ik vind die portemonnees zo ontzettend leuk!! Die had ik ook wel willen hebben. Ik vind die portemonnee inderdaad wel wat voor jou, haha. Leuk filmpje meis en was inderdaad leuk om je te ontmoeten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt jammer joh, Lush was zo leuk! En het kostte ook niets, je kreeg als het ware gewoon de cleanser cadeau. Ook leuk om te zien waaruit het populairste product van Lush van is gemaakt en welke dingetjes er allemaal inzitten. Dankjewel Amber, ik vond het ook heel leuk om jou te zien! :) X

   Verwijderen
 9. Het filmpje was echt heel erg leuk! Die portemonnee is zooooo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw echt een leuke portemonnee Sharon! Je kwasten zijn zo mooi! Ben benieuwd naar je review. Je make-up is echt mooi gedaan in je video :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt super leuke dingen gekocht! Zelf heb ik ook een real techniques kwast gekocht maar dan voor mijn eyeliner en wow, I'm in love - hij zijn echt zo fijn! En nog een x bedankt voor de kaartjes :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen