01-02-14

VIDEO | Get To Know Me Challenge met Vita!

Samen met Louise zouden we met z'n drietjes een paar video's op gaan nemen, maar jammer genoeg ging Louise die dag ziek naar huis dus besloten Vita en ik een challenge samen op te nemen. Ik heb echt niet normaal veel in de slappe lach gelegen en na een blauwe neus en een licht gekneusde arm, zijn we wel wat meer informatie over elkaar verder. Want we namen onder de loep wie van de 2 elkaar nou het best kende sinds Vita en ik al vanaf september vriendinnen zijn. Check de video om te zien wie er gewonnen heeft!

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk filmpje! Het is zeker leuk als jullie vaker filmpjes maken samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, je komt altijd zo vrolijk over in je filmpjes! Hele leuke video weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha wat zijn jullie leuke vriendinnen :) Vita zou ook zo een youtuber kunnen zijn. Jullie hadden dan wel niet veel vragen goed, maar ik hoop dat de vriendschap nog steeds zo hecht is als daarvoor :p
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat een superleuk filmpje! Hopelijk heb je geen last meer van je neus, haha ;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het is wel weer over! Kreeg toen een spontane traan-aanval ook al zie je dat niet op de video, zo grappig! Hoefde gelukkig niet naar het ziekenhuis om een check te doen ;-)

   Verwijderen
 5. Haha super leuk! Jullie zijn echt grappig haha ik heb echt moeten lachen om deze tag. Vita lijkt me heel erg aardig.

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke challenge en zo leuk dat je deze challenge doet met je vriendin! Ik vond het een hele leuke video en heb in een scheur gelegen om hoe Vita reageert, haha! Zeker vaker samen video's doen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aahww dankjewel Maris, ik vind het echt heel leuk dit soort dingen te lezen! Ik hoorde dat je er ook was bij het BFF-event, leuk!

   Verwijderen