09-02-14

VIDEO | Get ready for valentine's day! (look)

Voor deze meest romantische dag van het jaar, zoals velen dat dan noemen, vond ik het wel leuk om een look op te nemen met lekker veel roze-tinten. Niet dat ik valentijn nou echt zo'n geweldige dag vind, want eigenlijk vind ik het niets bijzonders. Opeens je geliefde een roos sturen? Ja, hartstikke lief, maar dat hoeft naar mijn mening niet alleen op 14 februari. Ik heb zelf geen valentijn, maar dat vind ik zelf echt helemaal niet erg. Happy single! Ik ben wel benieuwd: wie van jullie heeft er wél een valentijn/of gaat wat romantisch naar zijn/haar crush sturen? 


19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke video, en die lipstick van catrice is echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat een schattige look :) Ik vier het dit jaar helaas ook niet. Ja in mijn eentje misschien :p
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie look!! Staat je super goed!
  X Suzette
  www.stylishwithsuus.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een hele leuke video en mooie look!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super leuke video! staat je echt mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, en hé, ik heb weer een nieuw naamgenootje gevonden! ;-) (Of spreek je je jouw naam uit als 'sjeren', zoals iedereen mij ook noemt omdat dat automatisme is, haha!)

   Verwijderen
 6. Wat bewerk jij je filmpjes ontzettend leuk zeg, wauw! Ik vind je look erg leuk. Ik heb zelf ook geen Valentijn, op zich vind ik dat best jammer. ;')

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuke video! Je look is echt heel mooi!
  xoxo Mareijn

  BeantwoordenVerwijderen