21-02-14

Updated everyday makeup

Het is al een lange tijd geleden dat ik over mijn dagelijkse makeup heb geschreven. Af en toe zien jullie producten in een video, de een vaker dan de ander, maar dat zijn toch volledige looks. Dat draag ik natuurlijk niet altijd naar school - alleen als ik er zelf zin in heb (het is namelijk niet zo dat ik nooit met oogschaduw naar school toe ga, maar dat is niet zo vaak). Met andere woorden: ik heb een aparte look en (bijna) altijd dezelfde producten die ik gebruik elke dag. Get Ready With Me's die voorheen zijn opgenomen veranderen op den duur qua producten, dus ik dacht: ik maak gewoon een update! Ik vind het namelijk op andere blogs ook heel leuk om te zien welke producten iemand gebuikt voor zijn/haar dagelijkse routine.


Na mijn dagcrème gebruik ik de ene dag een BB-cream, de andere dag een normale foundation. De laatste tijd vaak de Healthy Mix van Bourjois, soms afgewisseld met de Skin79 Hot Orange BB Cream. Daarna met de Maybelline Pure Cover Mineral Concealer (die ik gekocht heb bij de Big Bazar, meest fijne concealer ooit!) voor onder mijn ogen, kin, neus en op de plekjes waar ik onzuiverheden en/of roodheden heb. Deze kleur is een paar tinten lichter dan mijn normale huidskleur, dus het geeft je een heel mooi "wakker" effect. Daarna poeder ik alles af met de Catrice Skinfinish poeder - die al een hele lange tijd uit het assortiment is, maar eigenlijk is 'ie best wel oké. Daarna ga ik met een schuinafgesneden kwastje in de 3e matte, donkerbruine kleur, onderste rij van rechts uit het Sleek Oh So Special palette. Hiermee vul ik mijn wenkbrauwen in, ik vind poeder een hele fijne manier om mijn wenkbrauwen aan te zetten. Daarna fixeer ik mijn wenkbrauwen met een transparante gel van Essence, en de mascara die ik gebruik is van hetzelfde budgetmerk, de Essence I ♥ Extreme Crazy Volume mascara (love that one!!!). Als laatst een beetje Benefit's Coralista als blush en een beetje lippenbalsem, dit is de Maybelline Babylips in 'Hydrate'.

Welke producten gebruik jij dagelijks?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Mooie producten, ik heb dezelfde blush, vind hem zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Je gebruikt mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien, je gebruikt mooie producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien, die foundation van Bourjois wil ik ook nog graag proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten en leuk om te lezen!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te zien! Ohhh de babylips zijn zo fijn. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is meer dat ik het een snelle en fijne lippenbalsem vind om snel op te doen, maar heel fijn vind ik ze niet. Sterker nog: beetje overrated meer. Ik voel die minerale olie zo goed, maar daarom blijf ik 'm gebruiken. Daardoor raak je verslaafd! ;-)

   Verwijderen
 7. Leuk om je everyday make-up te zien. Mijne is zo afwisselend dat ik er eigenlijk niet echt een artikel van kan maken, haha. Ik vind echt dat je een heel mooi huidje hebt, lijkt net alsof je nooit oneffenheden hebt! Je blush vind ik echt prachtig, staat je ook erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha dat lijkt dan zo, maar ik heb af en toe best wel eens een puistje hoor! Ik heb inderdaad geen probleemhuid, het enige is dat het vaak erg droog is (velletjes etc.) maar veel last van grote puistjes/acné heb ik helemaal niet. Dankjewel Amber! :)

   Verwijderen
 8. Wauw, je gebruikt echt prachtige producten. Leuk om hier een update van te lezen! Ik heb ook de Catrice skinfinish en ik vind hem echt heel erg fijn, vooral nu ik hem gebruik met de buffing brush van Real Techniques, wauw, hij brengt dan zoveel fijner aan dan met mijn HEMA kwastje, hihi. Ik heb vandaag de Catrice prime and fine mattyfing powder in waterproof gekocht (en ook de prime and fine anti-red base) en ik ben er zoo benieuwd naar! Ik moet alleen eerst mijn andere poeder opmaken, hihi. Mijn dagelijkse make-up look is altijd hetzelfde: eerst foundation, dan concealer die ik aanbreng met de detailer brush van Real Techniques (zo fijn!), dan poeder ik het af en dan krul ik mijn wimpers en doe ik mascara op van Essence :) Lekker standaard en niet teveel poespas. Ik ben niet goed in oogschaduw aanbrengen en eyeliner wilt ook niet altijd lukken, haha! Ik ben wel nog altijd op zoek naar een de perfecte foundation voor mijn lichte huid en die van Bourjois lijkt me heel fijn! Zou je daar een review van willen schrijven of heb je daar al een review over geschreven?
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Over de Bourjois foundation heb ik al een review geschreven; die vindt je hier! http://www.lovely-photography.nl/2014/01/bourjois-healthy-mix-foundation-en-is.html

   Verwijderen
 9. Babylips zijn super fijn..echt stom dat ik die van mij kwijt geraakt ben grrrr

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om te zien! Je gebruikt fijne producten. Ik heb ook baby lips, echt fijn!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen