25-02-14

Room details ♡♡

Als ik ging tellen hoe vaak ik de vraag heb gehad of ik een roomtour zou willen doen.. Bij deze licht ik het dan ook voor iedereen toe: want waarom doet Sharon er zo lang over om een roomtour te publiceren? Voorlopig komt 'ie er niet. Waarom? Ik heb niet de behoefte dat heel de wereld ziet hoe mijn kamer eruit ziet. Het is niet dat er rare dingen op mijn kamer liggen hoor - maar mijn kamer is mijn terrein waar ik 24/7 ben (zonder school meegerekend dan) en iets persoonlijks. Ik snap het hoor, roomtours zijn leuk voor de inspiratie. Ik kijk ze zelf ook! Maar ik sta er zelf niet 100% achter, dus dan doe ik het niet. Als ik de behoefte heb om mijn kamer te delen, dan doe ik dat. Zolang dat niet gebeurd - dan weet je de reden!

Anyways, om jullie niet geheel teleur te stellen heb ik wel een 'Room details' voor jullie! Een aantal dingen in mijn kamer maakt mijn kamer ook echt 'mij', de persoon die zich er altijd in bevindt. Ik kan happy worden van leuke gedecoreerde plekjes op mijn kamer of kleine accenten, deze wilde ik graag delen. Geen hele overviews dus, maar gewoon kleine fotografie kiekjes!Op mijn kamer kun je de kleuren terugvinden die je op mijn blog ook ziet: vooral veel wit, (licht)roze, bruintinten.. Die romantische, Franse sfeer. Love that! Ik ben gek op de Eiffeltoren en die kom je dan ook veel tegen op kamer. Er staat een beeldje (die ik trouwens niet gefotografeerd heb omdat de belichting daar niet zo mooi was), ik heb behang ervan - ik slaap zelfs in een pyjama met kleine Eiffeltorentjes erop. Ja, ik heb een obsessie, maar hoe het ooit gekomen is? Ik heb geen idee.

Op mijn kamer heb ik maar liefst 3 gezichten van Bieber, mijn idool. Eentje bij mijn bureau, maar ook op mijn kastdeuren. Mocht je je afvragen wat mijn hoofd op die foto doet, dat was een cadeautje van mijn oom toen ik jarig was! Hij houdt wel van Photoshoppen en hij zette mijn gezicht achter de promofoto van Someday. Er zat eerst een lijst omheen, maar die is kapot gegaan. Ik vond de foto wel heel leuk en grappig, dus die hangt daar.

Mijn favoriete plekken? Dat is achter mijn bureau (die op deze foto trouwens wel heel erg netjes is). Daar schrijf ik onderhand 99% procent van al mijn artikelen - al dan niet op mijn bed, wat ook een fijn plekje is. Doordat ik sinds een tijdje een mooi tweepersoonsbed heb, helemaal met de hand gemaakt door mijn opa en die heb gedecoreerd met kussentjes en andere leuke accessoires, maakt dat heel groot deel uit van de kleuren in mijn kamer. Als je binnenkomt zie je meteen mijn bed staan, en zie je meteen wat het kleurenthema is. Dingen die mijn kamer echt van mij maakt, zijn de Eiffeltorentjes, de Bieber-poster en mijn make-up kwasten - als ik naar deze dingen kijk wordt ik blij.
Welke kleuren heeft jouw kamer en wat vind jij van mijn 'room details?'

20 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heel logische reden hoor, knap dat je je daar gewoon aan vast houdt! (: Ik vind de details heel leuk! Wat lief dat hij jouw hoofd erbij photoshopte, hihi, origineel! Ik vind je kamer er zo erg leuk uit zien! De mijne is legergroen met wit en donkere meubels, dus het lijkt hier niet zo op! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Mijn kamer is wit met veel roze en blauw. En ik ben ook 24/7 in mijn kamer, het is mijn mini huisje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke roomdetails heb je, erg leuke kussentjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke roomdetails!! Mijn kamer is lila met wat roze, ben er niet helemaal blij meer mee maarja zo lang zal het niet meer duren voordat ik uit huis ga haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je hebt een hele mooie kamer, denk ik! Ik vind de room details al helemaal tof, totally my thing, hihi. Ik denk dat we wel een beetje dezelfde stijl hebben, ik houd ook van Parijs, roze en Utrecht. Ikzelf zou alleen nog heel graag een landkaart of een prachtige foto willen van Noorwegen :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik snap het wel hoor, dat je je kamer niet op internet wilt zetten. Maar deze foto's zijn al hartstikke leuk om te zien. Mooie details! :)

  Liefs,
  Adriënne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superleuk! Ik zie het zelf ook niet zien om mijn kamer te showen aan de wereld. Ik vind dit ook veel leuker om te zien zo :) Ik ben zelf ook heel vaak op mijn kamer. Je hebt een mooi groot bed met leuke kusssens! Ook is je bureau heel mooi opgeruimd. Mijn kamer heeft veel lichte kleuren, wit en lichtblauw. Ik heb een muur met behang met blauwe en groene streepjes. Ik ben blij dat ik 5 jaar geleden voor een rustige kamer heb gekozen, heb er nog geen spijt van gehad. Ik zou ook wel zo'n tweepersoonsbed willen!

  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha het lijkt alsof mijn bureau nu altijd mooi opgeruimd is, maar dat is ook wel een beetje speciaal voor de foto gedaan hoor ;-) Alhoewel, de rommel valt normaal gezien ook wel mee..

   Verwijderen
 8. Ziet er mooi uit Sharon!
  Mooi licht (voor zover we het kunnen zien uiteraard) en lekker vrolijke kleuren in de details!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's, mijn kamer is wit grijs en bruin :) XX

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe kamer, haha je bent echt belieber!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke spulletjes! Mijn kamer is nu nogal roze, haha. Laat je nog eens een (kleine) foto van je behang zien? Dat lijkt me echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je kamer is mooi! Wat fijn dat je opa je bed heeft gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw, wat een mooie foto's! Je hebt een ontzettend leuke blog, ik ga je gelijk volgen!
  Liefs,
  Naomi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awh wat lief, dankjewel! En welkom op Lovely Photography!

   Verwijderen
 14. wauw super mooi! kan je ook mijn blog bekijken xx

  BeantwoordenVerwijderen