11-02-14

Quick outfits (shots) #4

Even snel een fotootje maken van mijn outfits is nu een gewoonte geworden door dit artikel. Ik vergeet het vaak genoeg om mijn foto in de spiegel met mijn mobiel te maken, maar als ik het dan zo in een collage en artikel verwerk is het voor mij ook nog eens een handig notitieboekje om te kijken wat ik aan heb gehad, en helpt het als inspiratiebron wanneer ik dagen heb dat ik even niet meer weet wat ik aan moet trekken. Kijk mee naar alweer een 4e deel van dit maandelijkse artikel!


Op zondag maakte ik voor deze outfit een apart artikel, ik ging (letterlijk!) de straat op om outfitfoto's te schieten! Ik droeg een roze blazer van HEMA, een lang, basic zwart hemdje van The Sting en een zwarte tregging/broek van Pieces. 

High tea-en met Rosa, Bram en Esmee! Ik droeg hiervoor mijn (al bekend hier op Lovely Photography voor die mensen die me al een tijdje volgen) watervalvestje van La Chica, een supergoedkoop winkeltje in Utrecht. Daaronder een grijs t-shirt van de HEMA en een normale, ook wel mijn meest gedragen en geliefde item, spijkerbroek van de Only.

Voor een normale schooldag (ik had eerste uur vrij, altijd lekker!) droeg ik een taupe kleurige blazer (guess what, ook van HEMA!), een top/t-shirt van de Vero Moda en een zwart, grijzige broek van de Only.

's Ochtends ging ik m'n kleding eens langs van de zomer en stuitte op dit bloementopje van de Mango. Ik wilde hem toch nog aan in de winter door de top te combineren met het witte vest/cardigan van de Primark, met daaronder mijn favo spijkerbroek.

London, je t'aime! Deze trui is eigenlijk veel te groot voor mij op dit moment, maar dat maakt hem ook ergens weer net een tikkeltje anders dan de andere truien die ik bezit. Hij is extra oversized, maar de tekst die erop staat vind ik zó leuk! De trui komt van de V&D, de sjaal van Only en de zwarte tregging/broek van Pieces.

Deze outfit droeg ik gisteren! Ik droeg voor het eerst dit jasje die ik altijd in lente/zomer draag naar school als een jack. Vond het in het begin een beetje een raar idee, maar ik kon er later toch mee dealen. Ik heb het jasje gekocht in een klein boetiekje/winkeltje, waar ik verder de naam niet meer van weet helaas.. De top komt van de Miss Etam en daaronder een spijkerbroek.

Welke outfit is jouw favoriet en welke kledingstijl heb jij?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. De eerste en het bloemen topje met het witte vest zijn leuk Sharon! Tof om te zien :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks, ik vind het ook superleuk om de foto's te maken en te delen. Ook handig voor mezelf hahaha

   Verwijderen
 2. Een en vier zijn heel erg mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfits! Outfit 4 en 5 zijn mijn favorieten! Ik denk dat ik ongeveer dezelfde kledingstijl als jou heb, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits!
  Je combineert je blazers leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfits, je draagt best verschillende dingen, vind ik altijd leuk om te zien. Nummer 2,3, en 4 zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Naar mijn gevoel was dat veel minder, als je dan kijkt naar de onderkant qua broeken. Alhoewel ik daar maar echt een aantal broeken van heb die ook draag, en waar bijna alles wel opkan. Maar dankjewel, haha! Dat neem ik op als een compliment :)

   Verwijderen
 6. Leuk om te zien! De 4e is mijn favoriet, we hebben wel een beetje dezelfde kledingstijl hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel!! Ik vind vooral outfit 1 en 4 het leukst. Ik hou van roze en bloemenprint, haha!

  BeantwoordenVerwijderen