27-02-14

My life as Sharon #11

De vorige My life as Sharon viel goed in de smaak! Dat gaf mij een teken dat ik mijn artikel nu zo moest gaan houden, met losse foto's en niet meer in collages. Afgelopen maand februari stond in het teken van een aantal verjaardagen, onder andere van mijn blog! Ook ging ik met mijn moeder naar de film, ging ik samen met Vita naar het BFF Event, had ik een feestje van een vriendin en kreeg ik cadeautjes. Kijk mee naar mijn maand in foto's!
Naar de Pannenkoekenbakker! Ik bestelde een Toscaanse pizza pannenkoek als ik het goed heb, en hij was echt superlekker. Het smaakte inderdaad meer naar een pizza dan naar een pannenkoek, zo grappig eigenlijk dat er zóveel dingen op kunnen.

Met mama naar de Toscaanse Bruiloft! Ik heb Verliefd Op Ibiza ook in de bioscoop gezien en ik moet zeggen dat ik die nog iets beter vond. Het blijven zoetsappige, slechte Nederlandse films, maar ze kijken lekker weg in de bios. Alhoewel, Jan's knappe kop en de supermooie omgeving van Toscane maakte alles goed!

Nog nooit heb ik zo lang met een wenkbrauwgel gedaan. Louise had al eens een keer een nieuwe voor me gekocht dus een back up had ik al, maar ik bleef doorgaan met het gebruiken van de 'oude'. Helemaal op en supervies, maar het product is wel heel zuinig in gebruik geweest.

Ik krulde mijn haren..

..want ik ging weer naar Emily! We hebben weer lekker bijgekletst, foto's gemaakt en we aten we 's avonds na het eten onze zelfgemaakte chocolade/brownie taart. En oh man, hij was goddelijk.


Met mama ging ik naar de Action toen ik uit was van school. Aangezien ik volgende maand naar Berlijn ga (nog 18 dagen, woehoe!) en ik een hele kleine koffer heb waar ik dus weinig in mee kan nemen, werd het tijd voor een nieuwe. Ik spotte deze supergrote koffer voor een goedkoop prijsje - voor dat formaat, en nog niet eens zo ontzettend lelijk. Sterker nog: ik vond 'm leuk! Ik kom de 5 dagen dat ik er ben volgens mij wel door!

Ik kreeg een paar weken terug op zaterdag ineens vrij van mijn werk omdat het zo rustig was. Ik was er net 2 uurtjes, had net de boodschappen gedaan, en toen mocht ik al naar huis. Ik ging samen met papa, mama en Robin naar Nijmegen, naar de Saturn, om voor Robin alvast zijn verjaardagscadeautje te kopen. Toen we daar mee klaar waren gingen we nog even een kop koffie halen en een gebakje bij een restaurantje. Jummieee!

Maandag ging ik naar het BFF Event met Vita, Isabeau en Liva (die staan niet op deze foto), maar per toeval hadden vriendinnetjes Esmee en Rosa ook kaarten gewonnen op mijn blog. Dat was puur geluk, want de eerste namen die ik trok via de Fruitmachine waren hun. Zij besloten ook 's maandags te gaan en ben de hele middag, samen met Vita, bij hun gebleven. Het was zo gezellig!

Na afloop Starbucks halen, ik nam samen met Vita de Frappuchino Caramel. Volgende keer wil ik de Java Chip proberen, ben heel benieuwd waar die naar smaakt!

Selfie! Mijn haar was nog redelijk stijl van het event (een haarstyliste van B Academy had mijn haar geföhnd), ik probeerde mijn nieuwe kwasten uit, de zon scheen en ik nam lekker de tijd om artikelen te schrijven. Happy day dus!

Never Say Never kijken met een kop thee (dit is trouwens Rooibos Honey Tea Blend, iets in die richting. Zo lekker!). Ik heb deze docu van Justin al zo ontzettend vaak gezien, maar omdat het mijn idool is krijg ik er maar geen genoeg van. Zo inspirerend, dat is ook wat hij zelf ooit zei in een interview. Ik heb trouwens hele leuke reacties van jullie gehad op de artikelen die ik over hem post: dat ik er zo open over schrijf. Zo leuk om te horen allemaal!

Binnenkort heb ik een iPhone (yes!!) en daarvoor wil ik een eigen hoesje gaan ontwerpen/bestellen. Justin mag mijn mobiel gaan beschermen in de tijd dat ik mijn iPhone heb, en heb ik Justin ook nog eens altijd bij me. Als ik een hoesje van hem wilde, wou ik er sowieso een handtekening op. Die heb ik er dan ook in gephotoshopt. Looks fab, hûh?

Zaterdagavond na mijn werk had ik een feestje van Rosa, het echt onwijs gezellig.

Van Vita en Louise kreeg ik voor mijn eerste blogverjaardag een paar cakejes en een superlieve kaart. Die hebben we dan ook lekker in de pauze opgegeten. Ik heb de beste vriendinnetjes ever ♥♥ Ik heb trouwens van jullie allemaal zúlke leuke reacties en felicitaties gehad op het artikel van gister, op Twitter en op Instagram. Ik was er echt stil van, jullie waren zo lief! Gister kwamen ook mijn opa, oma en andere oma langs voor mijn broertje's verjaardag en hebben we 's avonds met z'n allen gegeten.

Hoe was jouw maand?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Zo leuk nog steeds, dat je zo weg bent van Justin Bieber! En ik ben best jaloers op jouw lach op foto's, hoe doe je dat? -Wat een stomme vraag, I know, hihi-. Ik vind het erg leuk om de foto's zo op een rijtje te zien. En van die Starbucks krijg ik zin in een lekkere frappuchino, hihi. Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha geen idee?! Dat is mijn lach denk ik, gaat automatisch ;-)

   Verwijderen
 2. Leuke foto's, ik ga vanavond naar toscaanse bruiloft ik ben erg benieuwd hoe die is!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! Wat leuk dat je naar de toscaanse bruiloft bent geweest! Caramel frappechino is super lekker! Ik heb de java chip ook nog nooit gehad.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Krijg honger van je pizza pannenkoek! Dat hoesje is echt superleuk van Justin. En wat lief van je vriendinnetjes dat je dat kreeg voor je blog verjaardag! Echt leuk om te zien dit :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's Sharon!
  En die starbucks, ai die ziet er lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Wat een gave koffer, en zo leuk dat je naar Berlijn gaat <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De javachip is misschien wel mijn favoriet, zo ontzettend lekker! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. superxxxxx leuk sharon en leuk dat esmee en rosa er op staan xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaaaa we gaan bijna naar Berlijn! Ik heb er zooo veel zin in :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hee, wat een leuk blog haha :) hoe gevalt de koffer van de action?Ik wil hem namelijk ook gaan halen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. waar bestel je zn justin bieber hoesje? Wil er zelf al heel lang een en die van jou vind ik zo moooii!

  BeantwoordenVerwijderen