20-02-14

Goodmorning

Goodmorning my lovesss! Vandaag begon ik de dag eens eventjes rustig, ik heb vakantie dus daar maak ik goed gebruik van. Gisteravond keek ik al een film die ik al een tijd thuis had liggen, maar het blijft zo'n heerlijke meidenfilm - The Sisterhood Of The Traveling Pants. Vanochtend besloot ik voor de 68956e keer weer Never Say Never te kijken, wat blijft dat toch een mooie documentaire van Justin. Wauw. Ik snap ook echt niet waarom ik niet eerder fan ben geworden, ik bedoel, hallo?! Hier is 'ie nog zo lief, schattig en bescheiden.. En hij heeft talent, af en toe sta ik er ook niet echt bij stil hoe die eigenlijk zo groot is geworden. Maar als ik er aan denk, maakt dat mij wel heel trots. Vandaag ga ik niet veel doen denk ik, naast artikelen schrijven en een video bewerken als ik eraan toe kom. De vakantie zit er al bijna op.. Mwehhh! Zaterdag nog een dagje werken en die avond heb ik een feestje van Rosa. Hebben jullie al vakantie en wat is jouw planning voor deze week?

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Gave foto's :)
  Heb de docu niet gezien, maar ik heb dan ook niets met Justin Bieber ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi je foto's! Zo krijg ik ook weer zin in een filmavondje met wat lekkers, haha. De documentaire lijkt me leuk om te zien, misschien dat ik hem binnenkort ook kijk :) Ik vind het echt leuk dat je over je idol schrijft, je maakt er altijd leuke postjes van!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Maris, zo'n leuke comment! Ik schrijf er heel graag over hoor, sterker nog: het is een van mijn favoriete dingen om over te schrijven op mijn blog omdat ik dan ergens tegen aan kan lopen babbelen. Even mijn fangirl momenten van me af schrijven, want om me heen is niet echt iedereen fan zoals ik dat ben, haha!

   Verwijderen
 3. Mooie foto's , lekker he als je vakantie hebt, ik moet helaas werken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb volgende week vakantie! Ik kijk er heel erg naar uit: ga lekker rustig aan doen en ik ben donderdags jarig!
  Geniet nog even van je vakantie.

  xoxo Mireille

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Whoo alvast gefeliciteerd dan maar Mireille, jij veel succes op school nog, nog even en dan kan jij ook lay-low ;-)

   Verwijderen
 5. Klinkt echt heerlijk, vakantie. Pff, ik moet deze en volgende week nog keihard knallen op school! Volgende week heb ik examen en stress hem nu al hahah. xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat wordt een spannende en zenuwweek voor jou waarschijnlijk.. Ach, jij hebt na je examens waarschijnlijk 3 maanden vrij, dus jij hebt straks een lange vakantie! In ieder geval superveel succes en knalse!

   Verwijderen
 6. The sisterhood of the travelling pants is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het echt heel erg leuk dat je een echte Justin Bieber fan bent, en je je niet uit de weg laat slaan door wat anderen van hem vinden. Echt heel stoer. Ook al haat ik het woord stoer. Daarnaast klinkt het alsof je een hele fijne, leuke vakantie had (: Ik heb deze week vakantie, ik hoop dat de mijne ook leuk wordt. In ieder geval lekker uitslapen, dat sowieso! Veel plezier op het feestje zaterdag! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw Stella je liet me serieus lachen met deze comment, dankjewel! <3 Dat klopt inderdaad, ben blij dat je dat kunt zien in ieder geval. Het maakt me echt niet uit wat anderen er van vinden, iedereen heeft een andere smaak en stijl, maar dit is die van mij! :)

   Verwijderen
 8. The Sisterhood Of The Traveling Pants is zo'n leuke film inderdaad! Hele leuke foto's, en geniet van (de laatste daagjes van) je vakantie! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk zeg! Ik heb de documentaire nooit gezien, maar ik geloof wel dat 'ie leuk is! Ik heb gelukkig morgenmiddag weekend, en daarna nog één week school en daarna pas vakantie. Raar dat het zoveel scheelt haha.. Geniet nog maar van je laatste daagjes vakantie!

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Raar hè? Snap ook nooit waarom het met deze vakanties altijd zo veel weken verschilt met elkaar. Ga ik zeker doen Bo, jij nog veel succes op school en jij kan binnenkort een weekje vakantie gaan vieren!

   Verwijderen
 10. Mooie foto's! Soms heb je inderdaad van die films die je inderdaad zo vaak kijkt dat je het eigenlijk niet meer kan tellen, haha. Geniet nog van je vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn vakantie begint helaas pas na volgende week, en het is carnaval het weekend daarvoor en de eerste 2 dagen van de vakantie. Ik weet alleen nog niet of ik het ga vieren dit jaar aangezien ik er niet zo veel zin in heb. Maar toch ben ik wel echt toe aan de vakantie want ik heb het zo ongelofelijk druk de laatste tijd, dus ik kan wel wat rust gebruiken hahah. x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vond dit ook echt wel een leuke docu! :) en ik heb pas binnen 2 weken vakantie... Maar morgen staat er wel een leuk feestje op mijn planning :)

  BeantwoordenVerwijderen