03-02-14

Fotografie | High tea-en met Rosa, Esmee en Bram

2 weken geleden, op zondag, was het eindelijk tijd om onszelf vol te stampen vol met lekkere dingetjes. Voor Esmee's sweet 16 gaven Rosa, Bram en ik haar een homemade high tea! We wilden het eigenlijk eerst in een restaurant doen, maar dit kost per persoon toch veel en alles zelf maken is veel gezelliger. Bram had de tafel echt onwijs mooi gedekt toen we bij hem thuis aankwamen en hadden we alle vier zelf dingetjes meegenomen. Ik had piccolinies en zelfgemaakte worstjes met bladerdeeg mee. Met als gevolg dat de hele tafel volstond met (eigenlijk veel te veel) lekkere dingen en schreeuwden natuurlijk om foto's! Het was een supergezellige middag en we hebben een high tea gehouden zonder thee - ook wel bijzonder. Esmee had het wel meegenomen, maar echt veel zin hadden we er niet in. Ik heb gelachen en na een uurtje zaten we propvol. Ik heb thuis zelfs niet meer avond gegeten. We hebben nog tot een uur of 7 's avonds nog bij Bram gezeten en daarna gingen we naar huis, het regende keihard en toen moesten we nog fietsen. Jammer van de leuke dag!Zeikesnat kwam ik thuis, maar ach, na een warme douche was ik weer de oude (alhoewel ik nu wel last heb van mijn keel en ben ik verkouden). Zoals je al kon zien heb ik op mijn foto's een watermerk toegevoegd! Het gebeurd niet vaak dat mijn foto's zonder toestemming worden gebruikt, maar het gebeurt veel onopgemerkt en nu voorkom ik dat een beetje. Deze foto's vind ik namelijk zelf heel mooi gelukt en zou het niet leuk vinden als iemand claimt dat de foto's van hem/haar zijn - terwijl dat niet zo is. Ik ga dit proberen toe te passen op al mijn foto's vanaf nu zodat ik de copy cats een beetje kan vermijden. Hebben jullie een keer een (homemade) high tea georganiseerd?

23 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Oh waaaauw super leuk! En wat ziet dat er lekker uit zeg :) Ik vind het ook echt leuk versierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie foto's. Het ziet er heel lekker uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super mooie foto's, ziet er lekker en gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was zo leuk&lekker! Nog een keertje bedankt lievjeessss!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geen dank lieffie, het was supergezellig! ♥

   Verwijderen
 5. Ah wauw wat een supermooie foto's Sharon! Het ziet er echt heel erg gezellig uit. Je watermerk ziet er trouwens heel mooi professional uit, lijkt me echt stom als mensen zomaar foto's gaan kopiëren, bah!
  ps. Ik heb trouwens een winactie lopen, misschien lijkt het je leuk om mee te doen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een leuke foto's Sharon! Echt, heel leuk. Ook heel mooi en professioneel dat watermerk. Ik krijg er wel honger van hoor, haha. Is inderdaad wel een leuk en goedkoop idee om zo iemand te verassen. In een restaurant is het heel duur inderdaad. Maar jullie dagje ziet er zeker geslaagd uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat ziet het er gezellig uit! En wat een lekkere dingetjes allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat ziet dat er heerlijk uit! Dat moet onwijs gezellig zijn geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele mooie foto's! Ik ga zondag zelf ook een high tea geven voor mijn verjaardag, haha. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb zaterdag ook een high tea gehouden voor mijn verjaardag! hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige foto's heb je er van gemaakt Sharon! Het ziet er echt heeeerlijk uit, krijg er helemaal honger van haha. Zo te zien heb je een hele leuke dag gehad! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ah, dat ziet er echt zó gezellig en lekker uit!! :D Supermooie foto's ook. Ik ga binnenkort een ook high tea doen met twee vriendinnen. Toevallig wat receptjes? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt goede receptjes heb ik niet, maar de pizza's, wraps met kruidenkaas, de worstenbroodjes en het stokbrood met gesmolten kruidenboter gingen er goed doorheen! Bram had het gerecht in de glazen gemaakt als voorgerechtje, was ook echt superlekker. Iets met cranberry en stukgeslagen Bastonge koeken. Als je daarvan het recept wil moet je het maar even vragen, dan vraag ik het recept aan Bram wel, haha! ;-)

   Verwijderen
 13. Ahh ziet er echt zo heerlijk uit! Nu heb ik helemaal zin in cupcakes en allerlei snoep, haha! Erg mooie foto's heb je gemaakt. Fijn dat jij en je vrienden een leuke dag hebt gehad, jammer van de regen inderdaad, haha! Je watermerk is pretty ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Toen ik de foto's terug bekijk op momenten dat ik honger heb krijg ik er ook echt súperveel zin in, haha! Dankjewel!

   Verwijderen
 14. Wat een mooie foto's! ziet er heel gezellig uit, ( en dat eten heel lekker haha) En een mooi watermerk trouwens shar! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Mooie foto's! Dat ziet er echt heerlijk uit haha :) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk! Mooie foto's heb je ook gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen