05-02-14

Currently..

Op mijn vorige Currently kreeg ik superleuke reacties, dus ik besloot een favorieten van de maand weer te skippen en dit artikel ervoor in de plaats te zetten. Een stuk origineler vonden velen van jullie - en daar sluit ik me volledig bij aan. Ik ga dit artikel erin houden, want ik vind het zelf ook veel leuker omdat ze een beetje at the moment gericht zijn en dus echt op het moment zeggen waar ik op dit moment gek op ben, naar verlang, naar luister of het liefst naar kijk.

Listening to: Save My Night van Armin van Buuren en XO van Beyoncé. Haar nieuwe album luisterde ik pas een paar weken geleden (ik voel me best wel schuldig) en er zitten hele leuke nummers tussen! Ik wilde graag met Louise naar het concert van Beyoncé, maar precies op die dag ben ik op excursieweek naar Berlijn met Louise. Ook heel leuk natuurlijk, maar jammer dat het precies op die dag valt als ze in Nederland staat te zingen. We zullen in Berlijn aan haar denken, snik..

Reading: Ik lees nooit boeken en doe dat ook echt niet met plezier. Ik word er totaal niet ontspannen van, eerder moe of verveeld. Maar ik lees natuurlijk wel andere blogs! De afgelopen tijd ben ik dol op de Zweedse blog van Isabella, ze maakt echt hele mooie foto's en haar watermerk heb ik een beetje laten inspireren voor die van mij!

Loving: De Dove Split Ends Rescue Leave-On Treatment vind ik superfijn! Laat je gespleten punten dus ook minder gespleten ogen en verzorgt mijn punten lekker, precies wat ik wil. Ook vind ik Catrice's lipstick in Matt-erial girl zo mooi! Nog wel erg heftig voor overdag vind ik, maar als ik 'm dep op mijn lippen en er een lipgloss overheen aanbreng kan het prima!

Craving: Naar een enorm lekkere, warme kop chocolademelk met mini marshmallows as you can see op de foto. Jamjam! Ook verlang ik alleen maar meer naar de zomer als ik foto's ga terugkijken en kan ik niet wachten op zon. Die scherpe kou/wind van nu vind ik echt helemaal niks.

Watching: Nieuw ontdekte YouTubekanalen (velvetgh0st615scarebearLauren Elizabeth en RachhLoves) en Justin's nieuwe Confident music video! ♥♥♥♥ Ik was zo exited voor deze video en ben dat nog een tikkie meer toen die uit kwam. WHAAA I just love him so much!

Looking forward to: 17 februari! Samen met Vita ga ik dan naar het BBF Event in Amsterdam RAI waar ik ook kaartjes voor mocht verloten op mijn blog (artikel vind je HIER). Hieraan kun je nog een aantal dagen meedoen, dus dit is ook meteen een reminder!
Wat zijn jouw favorieten op het moment?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk Sharon! Ik vind de split rescue lijn ook superfijn voor mijn droge en gespleten punten. Hmmm warme chocolade melk, heerlijk! Aaah jij gaat 17 Februari naar rai? :D Ik de 15e of 16e :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jep, de 17e! Jammer dat jij een andere dag gaat, anders had ik je opnieuw weer kunnen zien! Was de vorige keer supergezellig :)

   Verwijderen
 2. Leuk om te lezen, ik heb de Split rescue ook gehad maar nog niet uitgetest :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel :) Nu heb ik ook zo'n in zo'n lekkere kop warme chocomel haha. De blog van Isabella is trouwens erg leuk, maar dat zijn bijna alle Zweedse blogs waar ik over lees. Ik ben stiekem wel jaloers op hun manier van fotograferen en hun passie voor mode en make-up.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha ja dat heb ik ook, ik vind die Noorse/Zweedse of in ieder geval die 'Scandinavian blogs' superleuk om te lezen, ze maken stuk voor stuk prachtige foto's en schrijven veel persoonlijker. Zouden Hollandse blogs dan ook kenmerkend zijn? Ik ben er zelf nog niet achter, maar is wel leuk om over na te denken :)

   Verwijderen
 4. Leuk om te lezen! En balen van het optreden van beyoncé!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ahh warme choco heb ik ook trek in :D zo maar eens maken denk ik (ookal is het nog vroeg maar whateverr)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De blog van Isabella is inderdaad heel mooi. Daar raak ik door geïnspireerd! Ik vind dit een heel leuk artikel. Ik heb net ook warme chocomel gemaakt, we hebben ook mini marshmallows maar die heb ik er nooit overheen gedaan. Ga ik binnenkort eens doen denk ik, als dat een lekkere combi is haha! Ik verlang ook naar zomer trouwens, lekker niks te hoeven haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuk artikel en wauw wat een heerlijke foto.. nu wel trek in haha
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De warme chocomelk ziet er echt lekker uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen