19-02-14

BFF Event (foto's)

Ik heb echt heel erg uitgekeken naar het BFF Event waar ik maandag heen ging! Voor mijn blog kreeg ik zelf 2 kaarten en nam ik Vita mee. De dochter van de vriendin van mijn moeder nam ook iemand mee en met z'n vieren gingen we 's ochtends in de trein richting Amsterdam RAI. Toevallig hadden vriendinnetjes Esmee en Rosa op mijn blog 2 kaartjes gewonnen en ben ik met hun de hele dag gebleven. Ik heb er onwijs leuke dingen gedaan en nam mijn digitale camera mee, om een aantal foto's te maken die ik vandaag nog even wilde delen voordat de shoplog video online komt (zondag hier op mijn blog!). 


Ik liet mijn haren krullen bij B Academy, ze föhnde het in model met een föhnborstel wat ik nooit had gedacht. Ik bedoel, mijn haar föhnen? Het werd supersmooth en volumineus, ze draaide de lokken om de borstel en draaide deze vervolgens op een speciale manier er weer uit. Het is een beetje moeilijk uitleggen zo, maar eigenlijk was het redelijk simpel. Aan de onderkant krulde het iets en viel het echt heel mooi. I loved it! <3 Ook mijn make-up liet ik doen, alleen vroeg ik om een natuurlijke look, alleen maakte de visagiste me juist heel zwaar op. Het was mooi, maar voor mij te zwaar en te zwart. 

Ik heb een aantal lezeressen ontmoet die via mijn blog kaarten hadden gewonnen en ik vond het zo leuk! Ze waren allemaal zo lief en ik werd vanbinnen helemaal vrolijk toen ik zag hoe leuk ze het vonden op het event - dat ik ze zo blij heb gemaakt met de kaarten. Ook ontmoette ik bloggers Maris en Amber, Lange Frans trad op aan het eind en we zijn ook op de Huishoudbeurs zelf geweest. Dat was mega druk, met al die hysterische huis- tuin en keukenvrouwen/moeders met hun irritante trolly's. Uiteraard heb ik er hele leuke dingetjes gekocht, maar die laat ik nog zien in een video! Kortom, het was een geslaagde dag! Toen we teruggingen naar Utrecht Centraal met de Intercity vanuit Amsterdam RAI haalden we nog even een happy meal bij de Mac (ik had niet overdreven honger maar had toch zin in iets, de hoeveelheid in een happy meal is perfect!!) en op het station een Starbucks. Ik nam de Frappuchino Caramel samen met Vita - jammie. Ik voel mijn voeten nog steeds een beetje door al dat lopen en staan, maar het was de moeite waard. Ik zeg: dat doen we nog een keer!

Oh, voordat ik het vergeet - hebben jullie al een vraag voor de Q&A-video gesteld? Ik heb in de comments van YouTube nog geen vraag ontvangen, alleen nog maar positieve reacties wat jullie van de kletsvideo vonden ;-) (mocht je die nog niet gezien hebben, je vindt hem hier), dus ik vraag jullie om hier in de comments op mijn blog ook een aantal vragen willen stellen die ik binnenkort in een video zal gaan beantwoorden. Dus vraag maar raak: het mag over van alles gaan! De leukste die ik binnenkrijg zal ik uitkiezen. 

Ben jij ooit bij de huishoudbeurs geweest of ga jij nog komende week?

27 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Superleuk verslagje! Ik von het ook echt een top dag en een heel leuk event. Yum die Starbucks frappuchino ziet er heerlijk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke report! Ziet er heel leuk uit:)

  x Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's! Ziet eruit alsof het een heel gezellig -en lekkere, mmm Starbucks- dag is geweest! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het was heel erg leuk! en ook leuk dat ik je ontmoet heb.
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Insgelijks Tessa, ik vond het ook leuk om jou te ontmoeten!

   Verwijderen
 5. Leuk om te zien en te lezen! Het klinkt alsof je een ontzettend gezellig dag hebt gehad. En wauw, je haar zit echt prachtig op die foto van de achterkant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je goed, het was ook heel gezellig ;-) Ja hè, ik vond het ook zo mooi gedaan!

   Verwijderen
 6. Leuke foto's! Blij dat je het zo leuk hebt gehad. Ik ben er eigenlijk nog nooit geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaa het was leuk! Leuke foto's! Ik heb mijn haar ook laten krullen, omdat ik dit eigenlijk nog nooit had gedaan. Maar het zag er niet uit, haha. Bij lang haar is dat veel mooier ;) Jou staat het leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh wauw, je haar is echt heel mooi gedaan! De huishoudbeurs vond ik ook heel erg leuk en ik denk dat ik er volgend jaar weer naartoe ga maar dan met meer geld, haha! Ondanks de hordes trolly's, haha (hoop stiekem dat die volgend jaar verboden worden)! Ik zag namelijk echt zoveel leuks en onwijs toffe schoenen ♥ Het was heel leuk jou gezien te hebben! Zo jammer dat we eigenlijk geen foto's hebben gemaakt, haha! Hopelijk een andere keer wel! Zo te zien had je een hele leuke dag en ik ben heel benieuwd naar jou aankoopjes. Uiteindelijk heb ik ook de EOS lipbalm gekocht, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vergeet ik helemaal een vraag te stellen, haha! Wie inspireert jou als het gaat om bloggen?
   liefs

   Verwijderen
 9. Zag er super leuk uit! Leuke foto's ook!! <3

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto´s! Het ziet er heel erg gezellig uit, hopelijk is het volgend jaar weer, dan ga ik ook! En o ja, mijn vraag. Wat is je favoriete outfit (voor school of een normale dag)?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto´s! Ik snap dat je de make-up wat zwaar vindt, maar ik vind toch dat je het heel goed kan hebben! Het was echt super leuk om je te ontmoeten en inderdaad jammer dat we geen foto hebben gemaakt, maar hopelijk gaan we binnenkort meeten en kunnen we die foto maken! Ik vind je haar echt heel mooi gedaan, ik zat er een poosje naar te kijken en ze waren ook allemaal wel heeel goed van B acedemy qua haar, make-up én styling. Ik zou daar zo graag een opleiding willen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik wil er ook zo graag een opleiding volgen, door dit is dat alleen maar meer bevestigt!

   Verwijderen
 12. Oh wauw klinkt als een geweldige make-up, en wat zie je er mooi uit joh! Echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super leuke foto's! Je haar zag er inderdaad echt heel mooi uit en ik vond het heel leuk om je nog even gesproken te hebben, je bent een top meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super leuk om te zien! Het ziet er heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om te lezen & te zien! Je haar is echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om te zien! Moet een leuk event zijn geweest, je haren waren heel mooi gedaan. Leuk dat je Amber en Maris hebt ontmoet! Je bent ook mooi opgemaakt, wel een beetje zwaar maar dat is ook leuk voor een keer. Niet als dagelijkse look haha!

  Maar ik vind het een heel leuk artikel geworden
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een fijne foto's! Ziet eruit als een heel fijne dag: )

  BeantwoordenVerwijderen