20-01-14

VIDEO | First impression: Action krultang

De krultang die wij thuis hadden liggen was (ik zal sommige woorden besparen) Q!$@% flut. Niet dat 'ie dat altijd is geweest, - in tegendeel zelfs - maar dat ding was al zo veel jaren oud dat ik de 5 minuten wachten voordat die tang dan éindelijk warm was niet meer kon uitstaan. En als 'ie warm was en je bijna je tengels had verbrand, draaide het draad ook nog eens helemaal in de knoop doordat er geen draaibaar snoer had en kwam er geeneens een mooie, fatsoenlijke krul uit. Ook al heb ik zelf een aantal krullen, vind ik het nog steeds leuk om de voorste, steile plukken van mijn haar te krullen en te fatsoeneren (of het haar van mijn kapperskop, dat kan ook). Ik ging all the way budget, wilde de Action 2-in-1 tang wel eens proberen en ik maakte er een first impression video van! Kijk mee hoe je deze (verrassend mooie en natuurlijke!) krullen krijgt, met een krultang van nog geen €10!

Wist jij van deze krultang af?

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wauw ziet er goed uit! En dat voor action ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk gedaan :) Ik had hem al zien liggen bij de action maar heb er zelf geen nodig (moet eerst ff uitzoeken hoe die van mij werkt :p)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaa ik gebruik hem zelf al bijna 2 jaar, dagelijks, en hij is zo fijn! Ik heb zelf nog geen betere krultang gevonden voor mijn haar. En dat voor dat geld! Heel fijn ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet het niet zo goed met deze krultang! Ik denk dat ik maar ga sparen voor een andere krultang! Wel echt een hele leuke review (wow wat een nederlandse zin, haha)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wauw, een krultang van de Action?! Heel leuk filmpje, mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zou je bijna niet zeggen, hè? Dankjewel Anna!

   Verwijderen
 6. Ik heb die krultang va nde action ook en vind hem super fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke en spontane video! De krultang heb ik ook, maar vind hem eigenlijk 10x niks helaas... ik denk dat het komt doordat ik hetzelfde probleem heb als jij en ik er sowieso niet overweg mee kan, haha, maar stijlen kan ie wel gelukkig! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Jammer dat 'ie bij jou niet werkt, ik merk dat er heel veel verschillende meningen zijn door al die comments ;-) De stijlkant heb ik nog niet geprobeerd, maar die ga ik ook nog een keer uittesten en proberen of je daar ook nog krullen mee kan maken. Wie weet werkt dat nog veel beter, en krijg je daar nog mooiere krullen van!

   Verwijderen
 8. Woah, bedankt voor de tip, ik denk dat ik hem ook ga halen. Ziet er super nice uit! Prettyyy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. So frustrating to not know what you are saying!! :P

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi Sharon! Jammer dat het alleen niet heel lang blijft zitten. Same problem :(

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb 'm ook, voor die prijs doet ie prima z'n werk!

  BeantwoordenVerwijderen