10-01-14

VIDEO | Brother & sister TAG (+ bloopers!)

Ik zag deze tag op YouTube voorbijkomen en twijfelde geen moment. Ik vond de sister tags, twin tags ook allemaal erg leuk, maar zag nog nergens echt een broer & zus tag-kinda-video.. Ik riep mijn broertje erbij en hij vindt heel leuk dat ik video's maak (hij wil zelf ook een soort gamekanaal!) dus Robin en ik zijn samen voor de camera gaan zitten om 15 vragen te beantwoorden! We hebben behoorlijk kunnen lachen om deze tag en de vragen die je in deze video kunt bekijken. Ik ben heel benieuwd: wat vind jij van de video en heb jij een broertje? En zouden jullie sommige vragen kunnen beantwoorden? Bekijk ook het einde van de video want daar staan de outtakes!

Heb jij een broer(tje) of zus(je) en wat vond jij van de video?

19 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ahhh haha wat super leuk zeg! Je broertje is echt grappig en ik zie inderdaad toch ook wel meteen dat jullie broer en zus zijn. Ik ging echt helemaal stuk bij "vuurtoruuuh" hahaha, echt een heel leuk filmpje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige tag is dit, ik wou dat ik een broertje had!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een ontzettend gezellig filmpje! Je kunt wel goed zien dat jullie familie zijn, al hebben jullie dan een totaal andere haarkleur. Heel leuk om te kijken dit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat leuk om te zien zeg. Ik denk dat elke broer/zus band wel zo is. Bij mij in ieder geval wel, haha. Ik moest heel erg lachen om jullie en ook toen je vader binnen kwam. Volgens mij hebben jullie een heel gezellig en warm gezin!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk filmpje! Het is toch weer wat persoonlijker om met je broertje in het filmpje te gaan. Laat weer een hele andere kant zien, heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vond ik ook! Familie is toch heel persoonlijk maar wil mijn lezeressen ook naar mijzelf trekken. Persoonlijk, maar toch niet al te privé. Dankjewel voor je comment Britt!

   Verwijderen
 6. Dit filmpje is echt suuuperleuk Sharon! Wat leuk dat je broertje mee wilde doen, mijn zusjes zouden dat niet willen denk ik.. De bloopers zijn ook heel leuk, ahw ik vind dit filmpje zo schattig haha ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk filmpje Sharon!
  En wat heb je een leuk broertje, jullie zijn zo schattig samen!
  En jullie hebben wel wat gemeen hoor, jullie ogen en wenkbrauwen zijn qua vorm precies hetzelfde, daar heb ik mooi even opgelet! Hahah.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk filmpje!! Ik heb zelf een zusje van 9 :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt een leuk filmpje Sharon! Je broertje en jij lijken wel op elkaar, ik denk dat jullie qua gezicht, vooral jullie wangen haha, erg op elkaar lijken!
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha wat een superleuk filmpje! Jij en je broertje lijken inderdaad best veel op elkaar, haha. Ik moest ook lachen om vuurtoruuhh haha :) Zeker vaker doen een filmpje met je broertje, erg leuk om te zien! Ik heb zelf een grote broer van 25 die al het huis uit is maar wij zijn niet zo close als jullie haha :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer dat jullie niet zo close zijn samen. Wij uiten het totaal niet, zulke zoetsappige broer en zus relatie is er niks bij ;-) Ik heb van mijn vriendinnen gehoord dat zij het ook heel leuk zouden vinden als ik nog een filmpje zou opnemen met mijn broertje, dus dat ga ik zeker doen!

   Verwijderen
 11. wat een leuk filmpje, ik moest erg lachen om de bloopers! Ik heb een zus en kan het super goed met der vinden, ze is echt als een beste vriendin voor me. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ahaha leuke video heerlijk zo'n klein manneke! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk filmpje! Ik ben enigskind en mis soms wel een broertje of zusje.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen