15-01-14

There we go again


Daar gaan we weer.. Gisteren voelde ik me op school al niet 100 procent topfit, maar nu morgen ook mijn toetsweek ook nog eens begint baal ik daar nog veel harder van. Gisteren knapte ik toen ik thuis kwam al wel een beetje op na een kopje thee en wat eten, en ging ik daarna weer hard aan de slag voor mijn toetsen. Vandaag heb ik een toets voor Frans met woordjes (beetje stom dat we die vlak voor de officiële toetsweek even op krijgen), waarvoor ik gisteren in mijn tussenuur goed aan heb gezeten - thuis kon ik dus eventjes uitrusten. Mijn toetsrooster valt redelijk mee: het is de allereerste toetsweek ooit, in mijn hele schoolperiode, maar ik denk wel dat ik het kan hendelen. Morgen een SE van Nederlands (en daar móet ik van mezelf echt een voldoende voor halen), vrijdag een toets van tekenen, maandag een dagje vrij omdat ik dan geen toetsen heb, dinsdag een SE en 2 toetsen van Engels en woensdag nog een SE. Gelukkig heb ik bijna alleen maar 1 toets op een dag waardoor ik vroeg uit ben, zodat ik weer tijd heb om met mijn neus in de boeken te zitten. Hopelijk komt het goed: het is even stressen maar everything's gonna be alright, zoals Justin dat zo mooi zingt. ♥♥

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah wat balen, hopelijk voel je je snel weer beter! Heel veel succes met je SE-week! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, ik ben gelukkig al iets opgeknapt en heb net mijn Nederlands afgewerkt. Ik kan nu eindelijk even onderuit gaan zitten en alleen maar hopen op een goed cijfer morgen. Ik ga m'n best doen! :)

   Verwijderen
 2. Beterschap meis! Hopelijk zul je je toetsweek alsnog goed gaan doen :)
  xoxo Mareijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat balen zeg! Heel veel beterschap en heel veel succes met je SE's! You can do ittt :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aaaah lief, ik ga m'n best doen! Hopelijk komen er mooie cijfers uit :)

   Verwijderen
 4. Ik hoop dat je je al beter voelt. Wij hadden dat ook altijd, een toets met woordjes of iets anders voor een toetsweek, ik vond dat altijd zo vervelend. Je rooster vind ik op zich wel lekker, das gelukkig wel goed te doen. Alvast heel veel succes, ik weet zeker dat het goed komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt vervelend dat je je net nu niet lekker voelt! Hopelijk snel beter worden en succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop dat je je snel beter voelt, en veel succes met alle toetsen, komt vast goed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aw, wat vervelend dat je je niet zo top voelt, dat komt vast allemaal goed, lekker uitrusten en vroeg naar bed gaan! :) Met je toetsweek gaat het ook lukken, dat weet ik wel zeker! Heel veel succes lieve Sharon! ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend zeg... Veel succes met je toetsweek en het komt wel goed! Veel fruit eten en thee drinken hihi. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen