12-01-14

Quick outfits (shots) #3

De afgelopen tijd heb ik gemerkt dat jullie volgens mij outfit/fashion artikel erg leuk vinden om te lezen - als ik het zie aan de statistieken en de hoeveelheid reacties die ik op deze artikelen krijg. Is dat een teken om in dit nieuwe jaar, meer outfits te plaatsen? Ik ben zelf niet heel mode uniek dus heb nooit het gevoel dat ik daar heel speciaal in ben, maar blijkbaar wordt het dus wel heel erg gewaardeerd! Ik probeer het zo veel mogelijk af te wisselen, maar ga mijn best voor jullie doen om dus meer van zulk soort artikelen op mijn blog te laten verschijnen. Laten we dan vandaag meteen beginnen met een artikel in het goede straatje: tijd voor alweer een 3e deel van 'Quick Outfits'!


Op zondag gingen we een eindje wandelen met Joy, papa, mama en Robin en toen trok ik deze outfit uit de kast. Dit topje kocht ik in de zomer en wilde ik graag nog een keer combineren met wat winterse dingen, zodat ik 'm ook gewoon in de koude seizoenen kan dragen! Het topje is van The Sting, het vest is al bekend bij jullie en komt van de Primark. En mijn enige (en ook geliefde!) spijkerbroek is van Only. Ik had eerst een andere maar die was al zó vaak gedragen, dat er een gat in zat. Sinds een paar maanden heb ik weer een nieuwe. Ik draag mijn spijkerbroek bijna áltijd, vind het mijn favo broek ooit.
It's Christmas time! Op deze feestelijke dag droeg ik een jurkje van New Look, een vestje van HEMA en daaronder gewoon een zwarte panty. Ik was in Landal Greenparcs De Lommerbergen (Limburg) met Emily en haar gezin, mijn ouders, broertje en onze hond! Hierover heb je al een aantal dingen kunnen lezen op mijn blog: onder andere de gekregen kerstcadeautjes, deze outfit in z'n geheel en een aantal fotografie foto's van de Designer Outlet

Outfit die ik droeg op het feestje van Esmee. Je kunt de outfit niet heel goed zien aangezien we helemaal in het zwart gekleed moesten, maar ik draag een coated broek van de H&M, een zwart kanten blouseje van Only en daaroverheen een zwarte blazer van HEMA.

Deze outfit droeg ik op maandag, Priscilla kwam naar mij toe! Ik draag hier een zwart/grijze broek van Only, een zwarte top (ook van Only) en een sjaal, opnieuw van de Only. Ik was redelijk in de één merk stemming geloof ik! :) Ik denk dat jullie nu met deze 3 delen van 'Quick Outfits' wel merken dat ik veel van mijn kleding bij de Only en/of Vero Moda koop, hihi.

Met Oud & Nieuw was ik éérst van plan gewoon mijn onesie aan te trekken aangezien we toch thuis bleven, maar toen hoorde ik dat we 's avonds nog naar buren gingen voor een borreltje - dus kon ik natuurlijk niet als rendier verschijnen. Ik droeg een donkerblauwe top met gouden glitters die ik ooit kocht op de markt in Utrecht, daaronder een grijs, basic hemdje van de H&M en een zwarte treggingbroek van de Vero Moda.

Op woensdag 1 januari ging ik naar mijn oma om gelukkig nieuwjaar te wensen, maar ging ik 's middags ook samen met Jessie naar de première (in Nederland) van Justin's nieuwe film Believe Movie! Ik droeg een flannel blouseje van de H&M, een zwarte top van The Sting met daaronder een simpel (onder)rokje/jurkje van de H&M en een zwarte panty. Later heb ik de panty wel weer veranderd naar een zwarte broek (dezelfde broek die ik ook droeg op oudejaarsavond) omdat ik dat toch net iets lekkerder vind zitten en ik me daar meer op m'n gemak in voel.

Welke outfit was jouw favoriet? 1, 2, 3, 4, 5 of 6?


11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind je jurkje van New Look dat je met kerst droeg echt onwijs leuk! De andere outfits ook! Ik ben gek op ruitjes, dus de laatste foto's spreken me ook heel erg aan! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De 1e en 5de kleding vind ik het leukste!! Zoiets draag ik zelf ook vaak!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuuuuuuk weer shar!! Ik vind vooral dat jurkje van new look heel erg leuk en die outfit erna ook! Lekker stoer ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk om te zien! Mijn favoriet is die van 1, 3 en 6! Ik vind je stijl echt heel leuk omdat ik ook van casual houd, hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfits! 2 & 6 vind ik erg mooi (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super leuke outfits, 'ik kon daar natuurlijk niet als een rendier aankomen' hahahaha. liefs, Fleur

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Dat geruite blousje vind ik heel tof! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind die met dat hout hakkers blousje het leukst!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind je houthakkersblousje echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen