18-01-14

OUTFIT | Combined pink

Het was een superzonnige zondagmiddag. Ik moest eigenlijk leren voor mijn toetsweek, maar dat is er toch heel erg ingeschoten. In plaats daarvan luisterde ik liever de hele dag naar Justin met mijn boxen, maakte ik to-do lijstjes (die ik helemaal afgestreepte!), waren mijn kwasten na 3 maanden - of misschien nog wel langer, this is worse - gewassen en wel en ging ik naar buiten om foto's te maken van mijn outfit! Ik bezocht die dag alleen mijn oma, dus veel bijzonders heb ik niet gedaan. Hoe awkward het was als auto's voorbijreden op de weg en me glurend aankeken door hun kleine, bijna beslagen autoraampje, gaf ik geen kik en waren de foto's ook nog redelijk mooi scherp, zonder hulp! Oh yes, ik begin het te leren, denk ik.BROEK PIECES BLAZER HEMA TOP STING SJAAL HEMA SCHOENEN LOCAL STORE HORLOGE LUCARDI

27 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke foto's. De outfit die je aan had ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je blazer is zo leuk! En het is inderdaad super awkward als mensen gaan staren, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi, wat een leuke blazer. Die kleur staat je heel erg goed!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke outfit! Het was inderdaad echt super lekker weer zondag, ik heb toen 2 uur lang door het veld gewandeld met m'n moeder en de hond, heerlijk ^^ Ik zoek ook altijd bewust plekjes op waar (bijna) niemand komt haha vind het vreselijk als mensen gaan staren :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Ik vind het jasje erg mooi, en inderdaad de foto's zijn echt mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi, vooral die blazer is echt gaaf :D
  liefs,
  Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit zeg, die kleur staat je echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die blazer maakt het helemaal vrolijk haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe outfit! Roze staat je heel goed ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke outfit! Het roze jasje staat je echt leuk in je gezicht! Hahaha, ik begruik bloggen -etc- ook altijd als Studie Ontwijkend Gedrag! Lijkt me echt vervelend als al die mensen je dan zo vreemd nakijken hihi. Super dat je je er zo weinig van aantrekt! De foto's zijn inderdaad goed gelukt! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Yesss, ben ik gelukkig niet te enige die bloggen véél interessanter vind dan in de boeken zitten. (al zal iedereen dat interessanter vinden)

   Verwijderen
 11. Wat een mooie outfit! Roze staat je heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een superleuke outfit, vooral je roze blazer hihi, love it ♥ De foto's vind ik heel leuk geworden en zag er al eentje op Twitter verschijnen als profielfoto hihi! Ik moet ook wiskunde oefenen, maar dat probeer ik uit te stellen met bloggen en Bones kijken haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ah wauw, wat staat die kleur roze je mooi! Ontzettend leuke foto's en outfit. En inderdaad, het is heeel awkward als voorbijgangers zo naar je gluren als je foto's maakt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat naar dat had ik gisteren ook! Een man ging zelfs toeteren en foto's maken.. kon wel door de grond zakken hahaha.

  Leuk dat het je toch gelukt is ;)

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben jaloers op die lieve reacties <3 maar ze hebben gelijk: de foto's zijn weer mooi Sjon! x

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoe heb je die YouTube button aan de zijkant van je blog gekregen? Die wil ik ook al een tijdje maar het lukt me niet! Hopelijk antwoord je hier op!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik snap je probleem met outfit foto's maken haha, vooral op straat ziet het er nogal raar uit. Mensen die langslopen, oke awkward haha! Je outfit is heel leuk, ik zou het zo aandoen haha. Je laarsjes vind ik zo vet he, en je haar zit super mooi op de foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen