14-01-14

Nieuw hoesje (+ what's on my mobile)

Mijn mobiel kan, na de (bijna) 2 jaar dat ik 'm heb en aardig begin te verlangen naar een nieuw toestel, nog steeds wat bescherming gebruiken. Ik zocht dus een nieuw, superleuk hoesje uit op de site van hoesjes.nl. Maar alleen een review over een hoesje? Ik wilde dat weer eens anders doen, een tikje origineler omdat ik mijn blog ook zou wil houden. We leven nu onderhand in een tijdperk waar mobieltjes niet weg te denken zijn, dus deel ik ook meteen mijn apps die op mijn mobiel staan - nu we dan toch over het onderwerp zijn begonnen!
Nieuw hoesje van hoesjes.nl

Deze fleurrijke variant zag ik op de site, en die sprak me meteen aan. Hoewel ik 'm wat lichter had verwacht dan op de foto, vind ik deze ook ontzettend leuk! Het patroontje is vrolijk en maakt mijn mobiel (die onderhand zo'n ontiegelijk veel versies achterloopt) toch nog een beetje "hip", als ik die term nog kan zeggen met mijn Samsung Galaxy Y. Yes, ik heb 'm nu al zo'n 2 jaar - serieus de langste die het bij mij volgehouden heeft - en heeft hij, naast de duizenden valpartijen, een val van 13 trappen plus een aantal krassen, nog steeds niet begeven! Like a diehard Nokia. 

Het hoesje kwalitatief gezien is prima! Hoewel de bovenste randjes niet heel mooi zijn afgewerkt, past hij wel als gegoten om mijn mobiel en zit hij er ook stevig genoeg omheen. De plekken van de camera en de plek van het geluid zijn ook nog mooi "vrij" - andere knopjes langs mijn mobiel werken ook zonder dat de case in de weg zit. De verzending van hoesjes.nl is ook geweldig, mijn complimenten daarvoor! Meteen de volgende dag had ik het hoesje al in huis, verpakt in een gesloten doosje en om het hoesje zelf ook nog een plastic zakje. Top! In deze webshop kost dit hoesje €12,95 - valt qua prijs dus ook heel erg mee!What's on my mobile


Mijn achtergrond was niet zo héél moeilijk te raden volgens mij, haha! Justin all the way! ♥ De apps die ik op mijn mobiel heb staan zijn er niet erg veel, aangezien mijn Y'tje héél snel vol zit (ook al heb ik een geheugenkaart, maar heb ik vooral veel muziek en foto's, plus Whatsapp die veel geheugen slurpt). Ik heb naast de standaard apps, Whatsapp en Twitter gedownload, die je op de eerste pagina ziet. Notities gebruik ik ook nog wel regelmatig, het meeste om de namen van liedjes te onthouden. Op de 2e pagina YouTube, Gmail (waar ik mijn mails voor mijn blog kan checken en krijg ik daar ook een mailtje op als er een nieuwe comment is op mijn artikel) en Simple MP3 Downloader. Als je ook een Samsung hebt en het ook zo vervelend vindt om liedjes vanaf je computer op je mobiel te zetten, is deze app ideaal! Hiermee kan je gewoon een nummer bij naam zoeken, beluisteren en downloaden. Na het downloaden staat het nummer ook gewoon bij je muziek op je telefoon.

Ook heb ik de Bloglovin'- (die ik vooral open op school, omdat ik dan mijn iPod niet bij me heb), Shazam-, Instagram- en Meta app, waar ik mijn cijfers en absenties op kan bekijken. Op de 3e en 4e pagina, heb ik de standaard applicaties neergezet die al op mijn mobiel stonden en ik jammer genoeg niet kan wissen - ik gebruik ze nóóit en ga ze ook nooit gebruiken. Nog steeds ben ik wel van mening dat mijn mobiel een upgrade kan gebruiken. Ik wil heel graag een iPhone 4S (ik hoef niet per se het nieuwste van het nieuwste), maar ook mijn laptop is aan vervanging toe. Het is het één of het ander, dus dat wordt nog even door sparen! 

Wat vind jij van mijn nieuwe hoesje en kende jij de webshop al? 

15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. ziet er leuk uit! liefs en een erg leuke post meis! fijne dag nog verder

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een leuk hoesje, de print is mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk hoesje Sharon, lekker niet standaard maar zeker niet lelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw je hoesje is zo leuk, ik heb ook een samsung. Maar ik heb niet zo'n mooi hoesje. Hij wás doorzichtig, maar hij is nu helemaal verkleurd naar bijna geel. Super lelijk dus, ik moet ook echt een nieuw hoesje. Ik vind die van jou echt leuk hihi. En leuke justin achtergrond ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook opzoek naar een nieuwe gsm, met mijn huidige gsm kan ik niet op het internet zonder wifi. Dit is echt storend! Mooi hoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik wil ook weer een nieuw toestel waarschijnlijk ga ik in februari voor een nieuwe iphone 5S en verkoop ik mijn 4S :) Liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat leuk, ik heb de samsung galaxy s2 ook al bijna 2 jaar, maar die werkt nog prima en groot genoeg maar niet té.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel toff hoesje! Leuk artikel erbij ook.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen