04-01-14

NEW IN | Gekregen kerstcadeautjes + winter haul

Lootjes trekken doen wij elk jaar niet met Sinterklaas maar juist met de kerstdagen, en dat blijft nog steeds zo gezellig! Dit keer dan nog met de familie van Emily erbij en werd het een onwijs leuke dag. Ik kon niet achterblijven dus deel ik hierbij ook nog mijn gekregen cadeautjes. Ik heb ook nog 2 kleine dingetjes geshopt toen we naar een supergrote Big Bazar gingen, dus die goodies show ik ook nog graag aan jullie!




Gekregen kerstcadeaus

Mijn wishlist voor kerst heb je al voorbij zien komen en daar kon ik dan een aantal items vanaf strepen! De dingen die op mijn lijstje stonden en ik ook heb gehad, is een badjas (van de Action, superzacht en ik had ze daar voor een tientje zien liggen!), een lichtroze mand - ook van de Action - en een nieuwe handgel van de HEMA. Daarnaast kreeg ik nog 3 maskertjes van de Action, een makeup organizer (deze ga ik denk ik gebruiken voor lipsticks), een eyeliner en nagellakje van de Feather & Pearls collectie van Catrice. Ik kreeg ook nog een Toblerone (lekkerste chocolade oooooit!!), maar die heb ik natuurlijk dezelfde dag nog met Emily in onze kamer op zitten eten ☺. De moeder van Emily had mij getrokken en ik had mijn moeder, die vroeg vooral veel huishoudelijke dingen en voor haar ben ik heel goed geslaagd. 

Winter haul

In Roermond zat ook een groot plein met een paar overdekte winkels (waren er niet erg veel, maar het ging om het idee) maar ook was daar een enórme Big Bazar. En als je mij kent maak je mij met winkels zoals Action en Big Bazar altijd blij. Je kan er superleuke dingetjes scoren voor een heel fijn prijsje. Zo kwam ik ook deze Playboy Play It Sexy.. set tegen met daarin een parfum van 15 ml, met daarbij een massage cream. Emily kreeg voor kerst het parfum van Playboy in Play It Lovely.., die rook zo lekker dat ik van plan was 'm ook te kopen als ik thuis was, maar toen ik deze set (die trouwens ook héérlijk ruikt) voor €7 tegenkwam belandde deze dus ook meteen in mijn mandje. De parfum is zoet, maar daar houd ik wel van. De massage cream ruikt wel heel vies en lijkt totaal niet op het parfum, maar de massage cream was ik toch al niet van plan te gaan gebruiken.

Toen ik aankwam bij de schrappen met mutsen en beanies, viel mijn oog meteen op deze overheerlijke, warme muts. In de binnenkant zit een 'Inside Comfortable Fleece', precies op het gedeelte waar je oren zitten. Dat is nou eens handig, want daarvoor koop ik nou een muts - zodat mijn oren lekker warm blijven! Op de bovenkant zit ook nog een heel schattig 'poefje'/bolletje. Voor deze muts betaalde ik €2.

Een paar dagen later was mijn moeder in de stad geweest en zag deze 2 showergels (ook van Playboy, de Play It Lovely.. variant!) staan bij de Zeeman. Ze moest meteen aan mij denken en nam deze mee, ze ruiken precies naar het parfum ervan, heel zoet, maar zoals ik al zei ben ik daar wel voor in. De parfums die ik heb ruiken allemaal wel zoet. Ze zijn dan vaak wel wat machtiger, maar ik ruik ze dan zelf ook nog een beetje en blijven voor mijn gevoel wat beter hangen. Er zat ook nog een badeend bij met oortjes, haha! 

Heb jij cadeautjes gekregen met kerst? 



32 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke cadeautjes!! De parfum van playboy heb ik ook heerlijk is die<3
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke cadeautjes en aankopen! Die set van Playboy heb ik ook, die parfum vervliegt heel snel maar is wel heel lekker :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt inderdaad, vervliegt snel maar het moment dat 'ie er nog is is het een genot om af en toe je neus op te halen, haha!

   Verwijderen
 3. Ik denk dat ik binnekort maar even naar de action ga om de parfum te ruiken!
  Leuk artikel! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het parfum komt niet van de Action, maar van de Big Bazar.

   Verwijderen
 4. Wat een leuke cadeaus heb je gehad :) ik ben benieuwd naar de huishoudelijke artikelen die je voor je moeder hebt gekocht haha. ( Misschien kan je daar een leuke shoplog, haul van maken :p nee grapje ) De muts voor 2 euro vind ik trouwens echt een goede vondst!
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen! Vooral de warme muts (hoe wel je die met dit weer misschien nog niet eens echt nodig hebt).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kado's heb je gekregen! Ik vind je muts ook erg tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, die mand is echt liefde, haha! Ik ben nog op zoek naar de perfecte mand waar ik mijn tas in kan gooien, haha! Ik ga nu daarom ook maar meteen even naar de Action op de fiets in Bussum (argh, why so far). Je hebt echt hele leuke cadeaus gekregen, de foto's zijn trouwens ook pretty bewerkt! Heerlijk om te lezen dat je het zo gezellig hebt gehad! Toblerone ken ik eigenlijk helemaal niet, haha maar het klinkt als lekkere chocola! En oh, I like Big Bazar, helaas zit deze alleen in Utrecht voor mij als dichtsbijzijnde...
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik denk niet dat dat dé perfecte mand is voor op je fiets. Hij is niet heel stevig en is een beetje gevlochten, dus geheel waterdicht is 'ie niet haha! ;-)

   Verwijderen
  2. Nee ik bedoel dat voor naast mijn kast, haha! Ik heb mijn tas nu aan de verwarming hangen, maar dat is ook niet alles. Hoe groot is het mandje? Of is hij heel klein?

   Verwijderen
  3. Ooohhh wat ben ik toch ook stom! Ik begrijp wat je bedoelt nu dankzij je roomtour :) Euh valt wel mee, dit is de grootste. Je kan ook nog een kleinere nemen maar hier past wel een (kleine!) tas in. Ik denk dat je dat zelf het best kan bepalen als je 'm zelf ziet denk ik, weet namelijk niet hoe groot je tas is en hoe breed etc. Ik bewaar 'm nu onder mijn bed met mijn pantoffels en stopcontacten, werkt echt perfect!

   Verwijderen
  4. Oh, ik ga maandag gelijk kijken in een andere Action in Utrecht of ze die daar wel in de grote maat hebben! Het is precies zo'n die ik zoek die jij hebt, ik heb hem namelijk wel gezien in de kleinste variant bij een andere Action. Vind hem echt zo leuk en deze zou perfect passen in mijn kamer haha :)
   liefs

   Verwijderen
 8. Leuke spulletjes! Die mand heb ik ook hihi, ik heb er twee van in m'n kledingkast staan voor m'n ondergoed en sokken haha. Die muts vind ik echt super leuk! En wat een heerlijk prijsje voor zo'n goede muts zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke kadootjes heb je gehad! Ik vind het mutsje erg leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooie cadeautjes heb je gekregen!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah wat een leuke dingetjes allemaal! Je hebt echt een toffe blog, ik ga je volgen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en superleuk om te horen dat je mijn blog leuk vindt. Welkom! ;-)

   Verwijderen
 12. Wat heb je een leuke dingen ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke cadeautjes Sharon! Zo'n make-up organizer lijkt mij echt ideaal! Die muts vind ik echt leuk, mutsen zijn sowieso super leuk. Ik draag ze meestal in huis, gewoon omdat het fijn is haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke items allemaal! Daar kun je nog wel even mee vooruit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuke items :).Ik heb laatst een fake Hugo Boss geurtje gehaald. Mijn 1e neppe maar prima te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuke dingetjes heb je gekregen :) Vind vooral die lipstickhouder heel erg leuk, handig ook! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ah wat een leuke cadeautjes meis. Ik had de foto natuurlijk al voorbij zien komen op Facebook. Wij doen ook niks meer aan Sinterklaas en gaan altijd op vakantie met een groep kennissen waar we lootjes trekken en daarnaast krijg ik dan altijd nog wat van me ouders en andere volwassenen (de ouders kopen voor elk 'kind' iets). Ik vind de badjas en de mand er echt leuk uit zien, ik houd echt van zachte badjassen. De organiser is erg handig, ik heb hem volgens mij van een ander merk en die gebruik in dan voor mijn kwasten, vind ik persoonlijk erg handig. Maar hoe jij je kwasten hebt ziet er wel ontzettend leuk uit, dus ik ga opzoek naar zo een leukv vaasje hihi. Die muts die je hebt gekocht is echt tof en zeker voor dat geld!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hele leuke cadeautjes heb je gehad! :)

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Super leuke cadeautjes heb je gekregen zeg!


  x Angela
  www.bouncingbrunette.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen