02-01-14

My life as Sharon #9

Hoe blij zijn jullie dat we in het nieuwe jaar zitten? Ik zie het als een nieuw, leeg notitieboekje die je opnieuw in moet vullen. Daar kun je in krassen, maar ook in schrijven, tekenen en herlezen (heel cliché I know, maar het moest even). Om nog even terug te komen op vorige maand heb ik opnieuw een My life as Sharon klaarstaan met de foto's die ik heb gemaakt vorige maand in 2013! Bizar om te zeggen eigenlijk, haha. Nu bij ons thuis geen spoor van kerst meer te bekennen behalve de zooi van vuurwerk, kan ik weer een start gaan maken in het nieuwe jaar. Ik heb er zin ân! ;-)

1 december, middernacht, was Emily bij ons op de b'day van mijn papa. Emily steilde mijn haar! ♥ Voor deze kerstlook hing ik mijn kerstlichtjes langs mijn bed, like! ♥ Dinsdag-selfie ♥ De kerstboom staat! ♥ Vita was voor een dagje "gehandicapt" aan haar been en had ze een liftsleutel geregeld dus ik mocht mee. Scheelt weer trappen lopen op school ♥ Warme chocolademelk bij het ontbijt, goede start van de dag!


Vroeg uit dus dat is een jummie lunch! Zie hier een boterham met Quick Pizza Spread (?) en kaas uit de oven. <3  ♥ Op vrijdag na school ging ik met vriendinnetje Louise naar Utrecht met de trein om te shoppen, bij de H&M scoorde ik dit shirtje voor een tientje ♥ Hoewel het supergezellig stond, ben ik blij dat de kerstboom weer uit mijn kamer weg is ♥ Maccie met papa, mama en Robin om het weekend te vieren toen ik klaar was met werken ♥ 200 subs op Youtube! ♥ Ik maakte voor het slapen nog even een beetje chocolademelk voor mezelf, net alsof mijn huis zelf een Starbucks was.

Van Vita zou ik een cadeautje krijgen als ik 200 volgers op Bloglovin' haalde, maar omdat ik er 200 op YT had gehaald kreeg ik 'm vervroegd. Van Louise kreeg ik ook nog een héééle lieve kerstkaart ♥ Klaarmaken met Rosa voor Esmee's feestje! ♥ Op zondag bij oma op visite ♥ De volgende dag zat ik in de auto op weg naar Limburg! We verbleven een midweekje in Landal de Lommerbergen ♥ Emily en ik pimpte onze saaie kamer ♥ We gingen knappe jongens spotten - dus muziek aan, makeup binnen handbereik en optutten maar!

Op de foto met een kerstman ♥ Op maandag kwam Priscilla en hebben we eigenlijk de hele tijd series teruggekeken ♥ Selfie op oudejaarsavond ♥ Tinychatten met medebloggers! Hier zie v.l.n.r Bente, Natiza, Nadia en Luna ♥ Etuuuuhhhhn! ♥ Mijn favoriet van alle vuurwerk foto's die ik heb gemaakt! Hier kun je nog een paar foto's bekijken die ik die avond gemaakt heb. 

Omdat ik merk dat ik de afgelopen tijd veel meer foto's maak dan eerst, heb ik overwogen om het wekelijks of om de 2 weken te doen. Ik vind het nu wat rommelig worden omdat het zo ontzettend veel foto's zijn in één artikel. Hoe denken jullie daarover? Vinden jullie dat dan prettiger? Ik ga even kijken hoeveel foto's ik eind januari heb, als dat er weer zoveel zijn ga ik in februari verder door ze op te splitsen in 2 delen. Laat het me weten!

Wat heb jij de afgelopen decembermaand allemaal gedaan?

11 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Erg leuk! Zou het wel leuk vinden maar kan dit ook goed overzien! Volgens mij heb je een erg leuke laatste maand gehad!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat en leuke foto's! Het lijkt me leuk om een keer per week dit te zien (:

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker al dat eten! Yumm <3
  Happy new year Sharon ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om te zien! Van mij mag je het ook wel wekelijks doen! Onze kerstboom zal waarschijnlijk nog wel even staan haha anders ziet het er zo ongezellig en kaal uit hier.. Liefsss

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne diary! :) Ik zou het elke week gaan doen als ik jou was, je kunt er altijd wel wat leuks van maken. Het eten op deze foto's ziet er echt heerlijk uit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah leuk om dit te zien. En gefeliciteerd met je abonnees op YouTube! Ik zou het inderdaad om de week doen, ik vind het zo wel erg veel foto's als ik heel eerlijk ben. Ik vind de kerst spulletjes ook altijd erg leuk, maar het is inderdaad ook wel weer een opgeruimd gevoel als dit weg is. Oh en nog een gelukkig nieuwjaar meis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ga ik zeker onthouden, ik vind het op dit moment ook te veel foto's.

   Verwijderen
 7. Superleuk om te lezen! Ik zou het lekker zo laten, dit is echt een van mijn favoriete artikelen op blogs (vooral die van jou vind ik altijd heel leuk om te lezen) en vind het daarom altijd leuk om lekker veel foto's te kunnen bekijken hihi :) Ik dacht trouwens dat ik al had gereageerd op dit artikel, maar blijkbaar nog helemaal niet *sorry* haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen