30-01-14

My life as Sharon #10

Jullie comments waren heel duidelijk: volgens mij vond het merendeel van jullie het fijn als ik My life as Sharon even onder de loep nam. Zelf vond ik het ook wat onoverzichtelijk worden. Het stond dan wel mooi als een collage in elkaar, maar echt fijn lezen was het niet. Een upgrade was wel nodig dus! Ik ben nog steeds een beetje aan het proberen wat het leukst, mooist en fijnst is: maar voor nu doe ik het nog even op de standaard manier. Deze afgelopen maand stond vooral in het teken van leren van toetsen in de toetsweek, lekker eten en ben ik ook 2 keer naar de film geweest!


Samen met Jessie naar de nieuwe film van Justin! Hier heb je al wel wat over kunnen lezen op mijn blog. Dit was op 1 januari (première dag in Nederland) dus we hebben het jaar goed ingeluid, we zagen onze idool anderhalf uur lang op megascherm!

Een paar dagen later was mijn moeder jarig en toen bleven opa en oma gezellig eten. Ook was papa weer thuis van zijn werk dus hadden we lekkere broodjes, salades en Turkse komkommers en tomaten. De lekkerste!

Een nieuwe krultang testen! Deze video(review) is al een tijdje geleden online gekomen op mijn Youtubekanaal en blog. Gemist? Hier kun je de video terugzien. Ik gebruikte de krultang van de Action, nog onder de €10 euro en het resultaat waren losse en zachte krullen. (alleen bleven ze niet zo goed zitten)

Kaartjes bestellen voor de film Soof! Ik hoefde pas later op school te zijn vanwege mijn toetsweek, dus deed ik het maar even snel toen ik wakker was.

En 's avonds spraken we af! Na wat struggles met het reizen - Louise zou uitstappen en even zwaaien zodat wij haar in de trein konden vinden, zodat wij met haar verder konden reizen. De conducteur floot al, dus wij zijn snel de trein in gegaan. Eenmaal toen we erin zaten konden we Loes natuurlijk niet vinden en bleek dus dat ze nog op het station op ons stond te wachten. Gelukkig was daarna alles weer goed met een superlekker broodje die we aten bij de Delifrance. We namen alle drie hetzelfde: broodje carpaccio!

Eindelijk weer frisse en schone kwasten! Ik schrijf het vanaf oktober onderhand al in mijn to-do boekje, maar steeds verschuif ik dit stomme klusje. Maar nu was het op een moment gekomen dat ik er écht niet meer onderuit kon, want ze waren echt heel vies.

Klaar om een nieuwe video op te nemen! Dit is ook een beetje een "behind-the-scènes" achtig, waar ik onlangs ook al een artikel over schreef.

Ohhh god, de zanger van Liar Liar (of te wel Cris Cab) volgt me op Twitter! Ik was even blij, maar vond het toch jammer dat het Justin niet was - wat natuurlijk mijn ultieme droom is. Een paar dagen later volgde ook Ty James mij, de producer van Justin, maar zijn account bestaat om de een of andere reden ineens niet meer. Huilen! :(

Spiegelfoto! Vita was die dag met mij mee naar huis gegaan om samen een video op te nemen. Oh, ik heb me helemaal suf gelachen. Ik ben al helemaal klaar met editen hiervan en zul je binnenkort hier op Lovely Photography zien verschijnen, en op mijn Youtubekanaal natuurlijk. (hint: begin februari!)

High tea-en met Rosa, Bram en Esmee! Voor Esmee's sweet 16 hadden Rosa, Bram en ik met z'n drieën haar een high tea als cadeautje gegeven. We wilden het eigenlijk eerst gewoon in een restaurant doen, maar de kosten van zoiets zijn toch vrij hoog en nu was het ook veel gezelliger. We hadden allemaal zelf dingen meegenomen, zo heb je altijd iets wat je lekker vindt. Bram had de tafel ook echt prachtig gedekt trouwens. (foto's hiervan komen nog online!)

Dit waren de foto's van deze maand, zoals je hebt gemerkt waren dit er niet zo heel veel als voorgaande maanden. Sowieso zijn mijn favo maanden januari en februari niet, maar heb alsnog heel veel leuke dingen gedaan met vriendinnen. Ik kreeg ook een aantal vragen hoe mijn toetsweek uiteindelijk is gegaan. Ik heb er eigenlijk maar één goed woord voor: slecht. Van de 6 toetsen die ik heb gehad, heb ik maar 2 voldoendes terug gekregen. Terwijl ik voor sommige vakken juist supergoed had geleerd.. Ik was vooral heel gefrustreerd omdat ik het bij sommige vakken gewoon echt niet begreep waarom dat mijn cijfer zo laag was. Gelukkig was ik in de klas niet de enige, vaak lagen de gemiddeldes onder de 6, dus 3 toetsen worden verhoogd. Als het goed is heb ik bij 2 toetsen dan nét een voldoende (lees: een 5,5 en een 5,6) en voor een toets krijg ik een 4,9 in plaats van een 4,4. Gelukkig heb ik voor mijn Nederlands SE wel een mooie 8 gehaald waar ik superblij mee ben! :)

Ik heb heel erg in een dilemma gezeten hoe ik nou het beste My life as Sharon verder kon laten gaan. Ik heb zelfs overwogen om het terugkomende artikel helemaal te schrappen - maar ik weet van mezelf dat er toch een moment komt waarop ik alsnog foto's wil delen die ik heb gemaakt. De collages waar de foto's voorheen in stonden, vond ik toch heel vervelend lezen. Dit blijft toch echt de meest overzichtelijke manier, maar ook een stuk minder origineel. Wat vinden jullie? Hoe zien jullie het liefst My life as Sharon verder? Let me know in de comments!


26 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik vind het wel heel leuk om te zien! Ik wil zelf ook wel graag aan zoiets beginnen, alleen vergeet ik heel vaak om foto's te nemen haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er heel leuk uit! Leuke foto's, en leuk dat je naar de film bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien kun je een niet al te grote collage maken van foto's en hier nummertjes bij zetten en vervolgens eronder per nummer een verhaaltje erbij schrijven? Ik snap je dilemma, al is het nergens écht voor nodig, maar het zou wel wat makkelijker lezen denk ik? (:

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap wat je bedoeld! Alleen vind ik dit zelf bij anderen juist helemaal niet lezen omdat je al gauw het fotootje niet meer onthoud in je hoofd. Vooral bij Bloglovin'! ;-)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's! Hmm lekker al dat eten. Je krullen staan je zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Ik wil ook nog zo graag naar Soof toe!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. gaaf maar waar koop je ál die kwasten? is dat niet ontzettend duur? want de mijne zijn ook aan vervanging toe haha X Merle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je ze allemaal in 1 keer koopt is het allemaal heel erg duur ja, haha! ;-) Ik heb ze allemaal opgespaard sinds ik begonnen ben met makeup. Sommige koop ik van Essence, een paar zijn er van Yves Rocher en de meesten zijn van Zoeva. Hele betaalbare en kwalitatief hele goede kwasten, een tip om daar naar te kijken!

   Verwijderen
 7. Manon van Kampen30 januari 2014 om 16:34

  super leuk Sharon! Ik zou het ook suuuuper leuk vinden als je een keer een FOTOGRAFIE TIPS en MODE artikel maakt! bedankt xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Manon voor je suggesties, hier ga ik zeker wat mee doen!

   Verwijderen
 8. Leuk om je fotografie te zien, moet je zeker blijven doen :) Liefs, Savannah XX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat jullie een high tea hebben gehouden! Ik ben benieuwd naar je video. Krullen staan jou heel mooi, en gaaf dat cris cab je volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Broodje carpaccio, de film soof, mooie krullen: je week was ideaal haha! Ik heb van de week ook maar een broodje carpaccio voor mezelf gemaakt. Oja deze vraag heb je vast al 10 keer gehad deze week maar: hoe absurd dat ze justin bieber het land uit willen zetten he? Ik ben dan wel geen huge fan van hem, maar dit gaat wel heel ver.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha niet mijn week, maar de maand! Oh ik vind het zo belachelijk. Ze kennen hem eigenlijk niet eens persoonlijk en hebben zelf geen last van hem - dus waar slaat het op om petitie te tekenen voor iemand die gewoon fouten maakt? Als ik iemand zou haten, ga ik toch iemand niet verbannen? Ik vind het echt verschrikkelijk, hij maakt stomme fouten, maar hem uit het land zetten? Dat gaat écht te ver voor 2014. Please grow up.

   Verwijderen
 11. Wat superleuk om te lezen! Zo te zien had je een hele leuke maand. En krullen staan je echt heel erg leuk, de krultang heb ik zelf ook, haha, snel maar een keer gebruiken als ik wat meer tijd heb voor mezelf :) Je Celine trui vind ik trouwens heel tof en je kwastenset ook, haha! Ik ben jaloers op je mooie collectie! De HEMA kwasten vind ik tot nu toe het fijnste :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's! Ik wilde nog zo graag naar believe maar in mijn buurt draait 'ie nergens meer! Dan maar wachten tot ik hem online kan vinden..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Believe Movie draait inderdaad al niet meer, heeft een week gedraaid ofzo. Onlangs was er nog wel een meisje die ik kende in Utrecht geweest, maar vond dat best wel gek aangezien alle bioscopen alleen Believe Movie op de première dagen draaiden of een week. Toevallig zag ik gister op twitter dat Scooter had gezegd tegen een groep beliebers dat de dvd op 19 februari op DVD uitkwam. Die moet ik hebbuuuuun!

   Verwijderen
 13. Echt mooie krullen op die foto! Leuk om te zien weer!

  BeantwoordenVerwijderen