03-01-14

Justin Bieber's BELIEVE ♥

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover - ik ging naar Believe Movie! Sinds dat Believe (album) uit kwam was ik fan (kan je je voorstellen dat ik vroeger eerder een hater was en niks met hem had in tegenstelling tot nu?!) en toen ik hoorde dat zijn nieuwe film in Amerika van de kerst uitkwam en de release op 1 januari was in Nederland, appte ik Jessie meteen omdat zij de enige is in mijn vriendenkring die ook fan is van Justin, om naar de film te gaan. Een goed begin van het jaar was het zeker, want de film was zoooo leuk!
Het was een beetje dezelfde opbouw als Never Say Never, maar deze is nog net ietsjes beter en mooier. De kwaliteit waarin de film is opgenomen is echt prachtig en af en toe zitten er tussendoor ook nog kleine filmpjes tussendoor van Scooter (zijn manager) en van hemzelf, maar ook van fans. Je ziet stukken van dansrehearsals en audities van de Believe Tour, hoe zijn muziek van zijn album Believe tot stand kwam, hoe de stage werd opgebouwd, stukjes over haters en paparazzi en hoe hij daar geleerd van heeft en natuurlijk beelden van zijn optredens van de tour zelf! (Daar wilde ik natuurlijk extra hard bij meezingen maar aangezien de zaal niet heel erg vol zat heb ik dat maar even klein gehouden en ben ik los gegaan op mijn eigen stoel.) Bij het stuk over Avalanna brak mijn hart in twee. Avalanna Routh was 6 jaar oud en overleed vorig jaar september aan een speciale vorm van kanker. Dat hele verhaal kun je overal wel op internet lezen - het greep mij dag 1 al ontzettend aan en op de dag van haar dood kon ik het ook niet drooghouden. 

Oh mensen, na deze film ben ik alleen nog maar meer fan geworden van tha Biebz. Ik heb daarbij ook zo veel meer respect en liefde gekregen voor zijn muziek en voor hemzelf. Het harde wereldje waar hij in leeft eigenlijk, dat zien veel mensen helemaal niet. En dat hij ook maar een mens is en af en toe domme dingen doet. En de rumours dat hij ging stoppen ja of nee.. Na het zien van deze film ben ik van mening van niet, hoor! Hij zit volgens mij nog gewoon vol ambitie en ook tweet hij regelmatig over dat hij blessed is over wat hij mee mag maken. Hoe dan ook, Believe Movie was te gek en ik weet zeker dat ik deze ook op dvd ga kopen. Justin maakt mij met zijn muziek altijd vrolijk en is de enige artiest waarbij ik zijn nummers over and over again kan draaien zonder dat ik ze zat word. Door zijn muziek kan ik vaak beter nadenken (en dat klinkt inderdaad héél raar, maar dat is echt zo), smelt ik niet alleen weg bij zijn stem, maar geloof ik ook veel meer in mezelf. Oké, ik stop al met dit sentimentele gedoe - maar ik lieg niet.

Ik ben naar de bioscoop in Ede gegaan. Ik ging dus samen met Jessie en ik was al eerder bij die bios geweest (ligt niet echt dichtbij waar ik woon, maar toch gingen we erheen) en die is echt heel mooi! Ik had verwacht dat het onwijs druk zou zijn, maar we zaten met z'n achten ongeveer in de zaal denk ik. De eerste draaide al om 4 uur 's middags, dus misschien is het toen nog wel druk geweest. Mocht je ook naar de film gaan (moet je zeker doen, want de film verandert echt je mening over zijn persoonlijkheid, is inspirerend en voor een fan natuurlijk ook héél vermakelijk) moet je er snel bijzijn, want zover ik weet draait de film in Nederland nog t/m 8 januari. Dat is niet erg lang dus, zo jammer! (Zou dan de dvd in Nederland eerder uit zijn? I hope so!)

Zou jij Believe Movie willen bezoeken of heb je niets met JB? 

17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat leuk dat je naar de film bent geweest met je vriendin, gezellig! Ik heb eerlijk gezegd niks met Justin Bieber. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het album ook leuk, maar verder ben ik geen fan ofzo. Maar dat soort films zijn altijd leuk om te kijken! Maakt niet uit van wie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je naar de film van hem bent geweest! (: Is altijd leuk om te zien! In Augustus was ik naar this is us geweest van one direction :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben geen fan, maar ben wel naar zijn concert geweest in april geloof ik. Hahaha
  Een van mijn vriendinnen is mega fan, en ik ging mee. Het was wel echt leuk om mee te maken.
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Of was het concert in maart? Ik weet het eigenlijk niet meer. Hahaha

   Verwijderen
  2. 13 april was 'ie in Nederland! Oohhhmyyygod wat ben ik jaloers, ik had geen kaarten maar kon mezelf toen wel voor m'n kop slaan. Vind het nog steeds echt verschrikkelijk dat ik het niet mee heb kunnen maken.

   Verwijderen
 5. Ik heb dus echt helemaal niks met justin bieber haha (one direction, youknoww ;)), maar kan me wel heel goed voorstellen dat het een super mooie film is geweest! Stiekem ben ik er ook wel nieuwsgierig naar moet ik zeggen hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk voor jou!! ik hoop dat je heel veel plezier hebt, ik hou niet echt van justin bieber

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me een mooie film, maar ik hoef er niet perse heen!
  Ik mag een set Caviar Beads weggeven op mijn blog, doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je hem zo goed vond! Zelf ben ik er nu niet echt zo een fan van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Bedankt voor je lieve reactie :). Ik ben geen fan van Justin Bieber, dus ik zal er niet heengaan. Maar ik geloof best dat het een hele leuke film is om te zien.. je ziet echt meer van de persoon zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Haha lijkt net hetzelfde verhaal ik alleen bij one direction ook in ede ook zo rustig ook zo'n super film!! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Eerst vond ik 'm ook helemaal niks maar sinds het album Believe acoustic ben ik wel echt een fan geworden, en nu vind ik Justin helemaal geweldig. Dus ik ga zeker nog naar de film! En ik wil ook The key hebben haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. fijn dat het een mooie film was. sommige liedjes van hem vind ik wel mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh wat een leuk stukje heb je er over geschreven zeg, echt heel leuk om te lezen! Ik denk ook dat de film meer geschikt is voor echte fans, ik zou er zelf niet snel heen gaan ik ben namelijk geen fan van hem, maar zijn muziek is wel oké enzo haha. Ik ben trouwens ook een keer in de bioscoop in Ede geweest, haha! Dat was inderdaad een erg mooie bioscoop en de popcorn was tenminste een normale prijs dan hier (€3 voor een kleine en €6 voor een grote say whaaat?!).
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb er niet heel veel mee, maar mijn vriendinnen in tegendeel.. Hahah wel leuk stukje!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen