01-01-14

FOTOGRAFIE | Fireworks of 31th

En, ben je al wakker? Ik heb echt héérlijk geslapen vannacht! We zijn eerst nog naar de buren geweest en lag pas rond 3 uur op mijn bed. Het was wel echt supergezellig! Wat was het heerlijk in de straat gisteravond, supermooi vuurwerk! Ik was niet van plan om naar buiten te gaan omdat ik niet zo van vuurwerk houd, maar toen kwam er ineens in me op dat ik hier toch wel heel graag foto's van wilde maken! Ik googelde 's middags wat tips en trics om vuurwerk het best (en het mooist!) op de foto te zetten en naar mijn idee is dat aardig goed gelukt. Wat mijn planning is voor vandaag? Vanmiddag ga ik naar Jessie en ga ik naar de première van BELIEVE MOVIE!!! (De film van Justin mocht je het nog niet doorhebben) Ik heb er echt heel veel zin in en ga jullie nog op de hoogte houden daarover. Hoe was jou avond gisteren? Happy new year allemaal! 24 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Mooie foto's! Ik wilde ook foto's maken maar helaas regende het en ik wilde niet dat mijn camera nat werd. En ohmy ik wil ook naar de believe movie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als het goed is draait 'ie maar tot 8 januari in de bios in Nederland, dus dan moet je er snel bijzijn! Hij was echt zo tof, dus zeker de moeite waard!! :)

   Verwijderen
 2. Echt leuke en prachtige foto's! Zo te lezen was het erg gezellig. Bij ons was niet zo heel veel aan qua vuurwerk, helemaal niks in de straat, haha. Heel veel plezier vanmiddag bij de film! Jij ook nog een happy new year, al hebben we dat op whatsapp al gedaan, haha!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gooorgeous pics!! ik ben vergeten foto's te maken *oops*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hoe heb je dat gedaan? Ik waagde gisteren ook een poging, maar ik faalde zeer hard. De foto's staan wel op mijn blog, maar ze zijn niet zo mooi als die van jou! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fotografeer je met een Canon? Zet je modus op 'Tv' en zet je sluitertijd tussen de 5-10. Et voilà!

   Verwijderen
 5. Super mooie foto's!! Ben benieuwd naar de film!!! Schrijf je daar ook een post over?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was het wel van plan maar ik weet niet of iedereen dat leuk vindt om te lezen! Dus.. ik ga erover nadenken!

   Verwijderen
 6. De 2e en 4e foto is echt supermooi! ( niet dat de rest niet mooi is maar die 2 zijn mijn favorieten haha) Veel plezier bij de believe movie vandaag en nog een gelukkig nieuwjaar :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw Sharon, wat een prachtige foto's! :) Ik wens jou ook een heel gelukkig en gezond 2014 toe. En een succesvol blogjaar natuurlijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie foto's! Die tweede vind ik het allermooist haha! Happy new year ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's Sharon! :) Fijn dat je een leuke avond hebt gehad. Ik heb de avond met vriendinnen doorgebracht. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie foto's! En, hoe was ie? Ik ga morgen ook naar de première, ik kan niet meer wachten!! Ik denk dat ik 10 dozen tissues mee ga nemen!
  Ik zat alleen met mijn ouders thuis, mijn moeder was ook niet zo in de mood voor een nieuw jaar. =( Maar fijn dat je het leuk hebt gehad! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij was TE GEK!!! Voor iemand die behoorlijk fan is kon ik mijn enthousiasme dus ook niet in bedwang houden, haha! Stuk over Avalanna brak mijn hart alleen wel en voor de rest echt supermooie documantaire, heel mooi gefilmd en ik heb alleen maar meer respect en liefde gekregen voor Justin zelf en zijn muziek. En ik ben alleen nog maar meer fan! ;-)

   Verwijderen
 11. Wauw, echt mooie foto's! Ik heb nog nooit vuurwerk gefotografeerd maar ik denk dat het mij nooit zo mooi gaat lukken als jou. Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen