06-01-14

Currently..

Ik laat een favorieten van december achterwege (want ik wil niet wéér terugkomen op 2013) - vandaar dat ik vandaag geen maandelijkse favorieten artikel heb, maar een currently loving versie! Ik lijst een aantal dingen op die ik op dit moment doe, verslaafd aan ben, leuk vind, naar verlang enzovoort. Dit vind ik aan de ene kant nog een tikkeltje leuker dan favorieten die je aan het eind van de maand opnoemt, omdat deze favorieten door de maanden heen nog wel eens kunnen veranderen en een beetje at the moment-gericht zijn. Lees mee!Listening to: Moet ik dat nog uitleggen? Ik luister de afgelopen tijd vooral naar Justin's laatste 5 nummers van 'Journals', waarvan Backpack mijn favoriet is. Looooove dat nummer! <3 En Shotgun van Yellow Claw en Rachelle.

Reading: De Passievrucht van Karel Glastra van Loon. Het is dat ik het moet lezen voor school, normaal ben ik helemaal geen lezer - al is dit boek niet het allerergste op de wereld. Het boek leest gelukkig lekker weg!

Loving: Mijn nieuwe Playboy Play It Sexy.. parfum! Heel zoet, maar ook heel lekker! Iemand reageerde op mijn artikel van eergisteren dat het parfum snel vervliegt. Dat is inderdaad wel zo, maar op de momenten dat 'ie nog te ruiken is geniet ik er steeds weer van, haha! Naast een mooie, roze lipgloss van Essence (XXXL lipgloss in 'Nude Kiss') die ik herontdekt heb ook nog de Essence Superfine Eyeliner Pen. Gaf eerst enorme stempels op mijn oogleden, maar met een oogschaduwbasis eronder blijft hij de hele dag goed zitten.

Craving: Appeltaart! Van die heerlijke, nog een beetje warm, net uit de oven, vers gemaakte variant. Jammieeee! Mama is vandaag jarig en gisteren dacht ik even de geur van een net gebakken appeltaart te herkennen die van de keuken naar mijn kamer kwam, maar dat waren helaas (of nee, gelukkig!) pannenkoeken! (met appel en kaneel) En op de taart een heel klein toefje slagroom (ik ben namelijk geen slagroom mens).. daar maak je mij nu wel wakker mee. Of die heerlijke Cappuccino uit het DE-Café.

Watching: Naast Justin's nieuwe film Believe (love it!!) kijk ik op TV nu elke vrijdag The Voice Kids, verder zijn er niet zo heel veel series op dit moment waar ik gek op ben. Wie is de Mol kijk ik niet, in het geval je je dat afvroeg ;-). De meeste series de ik eerst keek zijn afgelopen maand allemaal alweer afgelopen.

Looking forward to: 17 maart! Dan ga ik met school naar Berlijn met Louise! Natuurlijk neem ik mijn camera mee en ga ik foto's maken (of mijn spiegelreflex meeneem is nog de vraag maar daar heb ik gelukkig nog 2 maanden voor - als je januari niet meetelt dan - om over na te denken). Jullie gaan er in ieder geval dingen op mijn blog over lezen. Ik heb er echt onwijs veel zin, ben heel benieuwd of Berlijn een mooie stad is (al heb ik dat wel al van heel veel mensen gehoord) en natuurlijk: SHOPPEN!

Wat zijn jou favorieten op dit moment?

22 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wat een leuke post!!! Ook leuk dat je geen favorieten hebt zoals iedereen heeft dit is iets origineler.....
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je naar Berlijn gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk artikel!! Wat leuk dta je naar Berlijn gaat naar school wil ik ook nog eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk artikel! En wat tof dat je naar berlijn gaat, is iets om naar uit te kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeee, heb zin in Berlijn!! xxxxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk artikel! Ik heb nu ook zin in appeltaart, jum haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk artikel! Ahw, je maakt me hongerig met de appeltaart haha! Leuk dat je naar Berlijn gaat, veel plezier daar. Ik vond het een leuke stad! Mijn favorieten? Ik heb ook een paar dingen waar ik naar uitkijk, mijn verjaardag en het concert van Ellie Goulding bijvoorbeeld! Ohh, zij is meteen ook waar ik 24/7 naar luister. liefs Luna

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, gaat zeker goed komen denk ik! :)

   Verwijderen
 8. Wat leuk om te lezen! Appeltaart is ook zo mijn favorite gebakje, haha. Love that! Ooh, jaloers dat je naar Berlijn gaat! Ik wil zo zo zo graag terug en dan ook echt alles doen daar en naar bezichtigheden gaan wat ik toen dus niet heb gedaan (vette spijt, ik had best alleen door Berlijn willen trekken, haha, mijn klasgenootjes waar ik mee om ging waren helaas niet zo van de bezienswaardigheden waardoor we vaak bij het hotel zaten, zonde, raad je aan om dat vooral niet te doen als je vrije tijd krijgt na de excursies). Mijn favorieten zijn de ink eyeliner van Catrice (echt amazing, hij is letterlijk waterproof - happy me) en de Diaderme oogreiniginslotion :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks voor de tips Maris! Jammer dat je klasgenoten er niet zo voor in waren. Ik denk dat dat wel goed gaat komen met Louise, wij houden er allebei volgens mij wel van. ;-)

   Verwijderen
 9. leuk om te lezen.! Berlijn is erg mooi, heel veel plezier in Berlijn xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke versie. Ik heb passie vrucht ook moeten lezen voor school. Ik kan me niet eens meer herinneren waar het boek over gaat, erg hé? Haha. Ik heb het luchtje van Playboy ook gehad, maar bij mij was het eerlijk gezegd een luchtje dat ik in me tas gooi voor onderweg. Ik vind hem wel lekker, maar ik heb zo veel andere lekkere parfums staan dat ik hem soms een beetje vergeet. Verder zijn mijn favorieten momenteel nog steeds het Naked 2 palette, le volume de chanel mascara en een lipstick van Chanel en van Yves Saint Laurent, wauw wat een dure merken ineens hihi. Lang leven de kerst dagen, zal er binnenkort een artikel over maken. Wat gaaf dat je naar Berlijn gaat met school, ik ben er ook geweest en ik vond het geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke post! Vandaag je blog ontdekt. Ziet er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel origineel! Veel plezier in Berlijn!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt Sharon, heel origineel, leuker als een favorieten artikel! Leuk dat je naar Berlijn gaat, ik ging ook met school op reis. We gingen naar Parijs en ik nam NIET mijn spiegelreflex mee en ik heb er spijt van gehad haha! Echt wennen als je dan weer moet omgaan met zo'n digitaal ding haha.. Maar het is natuurlijk wel veiliger! Wat zijn mijn favorieten op dit moment... ehm, ik denk mijn mango lipbutter van the body shop, het hunger games boek en de muziek van the Script hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen