03-12-13

VIDEO | Start kerstserie: 2 DIY items voor kerst!

Dankzij de nieuwe start van mijn kerstserie #xmaswithsharon ga ik, als het me lukt, zo regelmatig mogelijk video's plaatsen op mijn Youtube kanaal omdat ik zo veel leuke ideeën heb om uit te werken! Ik ga namelijk de komende weken t/m de kerst video's plaatsen geheel in kerstachtige sferen. Ik kan niet wachten tot kerst (als het afgelopen is zit ik in een winterdip, dat is zeker) en is al die gezelligheid weer voorbij, maar omdat sommige van jullie al vroegen om kerstlooks en al dat soort dingen, kan ik het natuurlijk niet laten om zo vroeg mogelijk te gaan beginnen - het is als pepernoten die in september al in de winkels liggen, wat volgens mij ook onderhand een aparte gewoonte is geworden in Nederland. In deze video zat enorm veel tijd (ik hoop dat dat ook te zien is!), ik werd soms helemaal gek van mezelf als ik me voor de tiende keer versprak bij het opnemen van de voice over. Dus als je wilt weten hoe je een persoonlijke en creatieve aftelkalender slash simpele kaarsenhouders maakt met glitters, dan moet je deze video zeker even bekijken!

Deze video is niet beschikbaar voor mobiele apparaten (dankjewel YouTube, helemaal top) maar ik ga er alles aan doen om de volgende video's van de kerstserie wel beschikbaar te stellen!

16 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ah, wat een superleuke video! Heel gaaf dat je een kerst serie gaat maken, ik was net ook bezig met wat kerst artikelen, De DIYs zijn ook heel tof en simpel om te maken. Ik heb net trouwens de video op mijn mobiel gekeken, dus bij mij doet hij het wel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh gelukkig! Dankjewel trouwens, ik heb ze inderdaad zo makkelijk mogelijk geprobeerd te houden omdat ik zelf ook niet supercreatief aangelegd ben, haha!

   Verwijderen
 2. Wat super leuk dat je een kerstserie gaat maken Sharon :) Ik ga de kerstkalender zeker ook maken! Ik zou je een foto sturen. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk, ik ben heel benieuwd!

   Verwijderen
  2. Wil je me misschien het document met die nummers sturen naar info@kikielise.nl? :) Ik weet niet of je het nog hebt maar ik vind het zo heel mooi! Liefs

   Verwijderen
 3. Super leuke DIY. Ik ga er zeker een maken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk, vergeet je niet jouw creatie door te sturen via Instagram, twitter of e-mail met de hashtag #xmaswithsharon? Dan kan ik ze makkelijk terugvinden :)

   Verwijderen
 4. De tweede is echt ontzettend leuk!<3
  Ik heb een winactie online staan, doe je mee?
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke video Sharon <3
  Die tweede kalender, superleuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh wauw wat super leuk gedaan Shar! Ik kan daar echt geen tijd voor vrij maken haha terwijl het natuurlijk super leuk is om te doen! En je hebt echt een lief hondje hihi cute dat ie ook even kwam kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW!! Jij hebt écht een leuke blog!! Mensen zoals jou inspireren mij!!

  ik heb zelf ook een blog, maar ik ben nog maar net begonnen, dus mijn blog is niet echt zo WOW als die van jou en andere bloggers... :) Neem eens een kijkje www.eliseschoice.wordpress.com
  xxx Elise

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw wat een lieve comment zeg Elise, dankjewel! Echt heel leuk om te horen dat ik je inspireer, daar doe ik het voor! :)

   Verwijderen