17-12-13

VIDEO | Decorating the Christmas tree!

Stiekem moet ik - als ik dit artikel schrijf - leren voor een Spaans presentatie maar omdat ik het toch niet kon laten even te bloggen (want wat is de verleiding toch groot) heb ik een nieuwe video voor jullie vandaag! Helaas de een-na-laatste aflevering uit mijn kerstserie 'xmas with Sharon', maar er komt sowieso nog een laatste aan en daarna ga ik verder met andere video's die meer gericht zijn op het nieuwe jaar. In deze video ga ik samen met mijn moeder de kerstboom opzetten, die we meteen na Sinterklaas weg was weer uit de kast haalde. Onze boom is nep, maar ziet er zo ontzettend mooi uit dat het lijkt alsof het een echte is. Staat er bij jou al een kerstboom en welke video's wil jij graag zien na de stop van mijn kerstserie? 


13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk, leuk! Die van ons staat nu al zo'n 2 weken :$ Hahah x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van ons ook! Op 6 december hebben wij de boom opgetuigd, volgens mij is dit de allereerste keer dat wij dit jaar supervroeg zijn met opzetten!

   Verwijderen
 2. Echt een leuke boom! Die bij ons staat al een week, met roze/mintgroene kerstballen en rozen erin :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waarmee bewerk je je video's? Het is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik bewerk mijn video's met Videopad.

   Verwijderen
 4. Erg leuk filmpje alweer! Superjammer dat het bijna is afgelopen, ik vind al jouw video's erg leuk! De kerstboom is mooi geworden, wij hebben hem vandaag pas opgezet, woops, hahaha! Beter laat dan nooit, he haha! Wat ik zou willen zien in je nieuwe, volgende video's? Update stash, room details (als je dat wilt), je favoriete everyday look, dag- en avond routine, je haarverzorging? Ahh, teveel ideeën haha! ❤
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke ideeën, daar ga ik zeker wat mee doen!

   Verwijderen
 5. Leuk filmpje! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk filmpje! Ik heb het dit jaar mijn ouders laten doen. Ik vind het heel leuk hoor, maar ik woon toch niet thuis en in mijn studentenkamer kan ik geen kerstboom. Dus ik dacht, laat ik er dit jaar geen moeite voor doen, want ik heb het al druk genoeg met studeren. :P

  BeantwoordenVerwijderen