30-12-13

VIDEO | Day 2 night New Years Eve look!

Oliebollen en de appelbeignets, ik hoor ze al schreeuwen! Omdat ik mijn kerstserie niet had afgesloten en ik daar al een belofte deed, en ook in een video zei dat ik nog een nieuwjaarslook ging opnemen, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om mijn Youtube dit jaar niet af te sluiten met een allerlaatste (makeup) video. Van 2013. In dit filmpje tover ik mijn everyday, simpele look, om tot een zwoele en smokey avondlook - in dit geval voor oudejaarsavond! Het heeft me veel tijd gekost om te bewerken en de tijd ervoor te vinden, maar het is gelukt. En no worries, morgen ben ik er weer met een nieuw artikel om jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar te wensen en terug te blikken op afgelopen jaar. Hope you guys like the vid! :)


15 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heel leuk filmpje Sharon! Ga ik zeker even uitproberen, haha. De mix van 2013 is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk gedaan, doe je ook haarlak in als je naar school gaat, want ik moet 15 km fietsen en daardoor gaat mijn haar altijd door de war dus ik draag bijna nooit los haar op school, terwijl iedereen dat juist leuk vindt... heb je tips? heel erg bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ligt eraan in welke bui ik ben. Als ik mijn haar dat moment wat pluizig vind of ik wil dat het de hele dag een beetje normaal in model blijft, dan spuit ik er soms een beetje haarlak in. De laatste tijd ben ik daar meer mee bezig sinds ik bij een kapsalon werk, maar voorheen deed ik dat nooit hoor, haha! Ik droeg het vroeger ook nooit los, sinds een aantal jaar nu juist alleen maar los. Als je haar helemaal in de war gaat zitten, is mijn tip om het op de fiets gewoon in een (losse!) knot/vlecht te doen. Los, omdat je nadat je het eruit haalt, geen knikken of rare bobbels in je haar hebt. Als je op school bent kun je gewoon je knot of vlecht eruit halen. Ik hoop dat je hier wat aan hebt! Liefs, Sharon.

   Verwijderen
 3. Hele mooie look! Ik vind het een heel duidelijk filmpje, je kunt echt goed zien hoe je alles aanbrengt. Thanks!
  xoxo Mareijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk filmpje, ik vind de ooglook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel erg mooi!!! Je ooglook is het mooiste. Ga me haar ook zo doen.....
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een mooie look Sharon ! Leuke video <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige look, ik had de video gisteren al bekeken en I wish I was good in eyeshadow, hihi! Stiekem toch maar een keertje leren, want het lijkt me heel leuk om mooie looks te kunnen maken! Ik ben pas net begonnen aan eyeliner en dat bevalt me zeer goed, hihi (ja nu pas, maar heb net een waterproof gevonden finally). Ik vind je blog echt leuk om te lezen en ik hoop echt, echt dat je lang door gaat ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk filmpje! Echt een prachtige look <3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk filmpje en wat een mooie look!! We hebben trouwens dezelfde template! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi filmpje! Ik kan heel veel van jou leren! Ik ben beginnend blogger.... zou je op mijn blog willen kijken en tips willen geven? Je bent zo'n groot voorbeeld voor mij
  xxxx

  http://www.thestyleicon1.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen