09-12-13

VIDEO | (budget) Kerstlook #1: Bold lips & brown eyelook

Hi lieve kijkers (en lezers!). De afgelopen maand kreeg ik 2 mailtjes binnen via de mail, vlak na elkaar, of ik misschien een kerstlook wilde opnemen. Een vriendin stuurde me een Whatsappje met een kerstlook aanvraag en later die week kreeg ik nog een mail van een bezoeker met de vraag of ik misschien een (budget) look wilde opnemen in stijlen van kerst. Ik vind dat jullie helemaal gelijk hebben, want zelf zoek ik ook altijd inspiratie naar kerstlooks op Youtube van leuke guru's. Ik hang vandaag die guru uit, want ik heb de aangevraagde video opgenomen! Ik koos voor een felle lipkleur, een veilige ooglook met bruintinten en gebruikte producten die ik normaal altijd een beetje achterwege laat in mijn dagelijkse routine. Ik ben heel benieuwd welke look jullie gaan dragen en of jullie er wat inspiratie aan over hielden, stuur mij een foto van jouw look die jij gaat dragen deze kerst met de hashtag #xmaswithsharon op Twitter en Instagram! Bijna alle producten die ik heb gebruikt in deze video hebben een laag prijsgehalte, op één of 2 producten na. Hope you like the video! :)Alle gebruikte producten in deze video: (check alle oude reviews en oude foto's, haha!)

Catrice Prime & Fine Smoothing Refiner 
Skin79 Super+ Beblesh Balm BB Triple Functions (Hot Orange)
Catrice Camouflage Cream
Bourjois Healthy Balance Powder
HEMA wenkbrauwpotlood 010
Essence Lash & Brow gel mascara
Burt's Bees lipbalm (pomegranate)
Essence I ♥ Stage eyeshadow base
MUA Undress Me Too Eye Palette (kleuren: Naked, Devotion & Fiery)
Catrice Absolute Nude Eyeshadow palette
Miss Sporty Cat's Eyes Palette (004 Mineral Earth)
Catrice Made To Stay Inside Eye Highlighter Pen (010 In The Mood For Nude)
Essence Liquid Ink Eyeliner
Essence I ♥ Extreme Crazy Volume Mascara
Rimmel Londen Natural Bronzer (021 Sun Light)
Essence Beauty Beats Blush (01 Groupie At Heart)
Catrice Prime & Fine Highlighting Powder (010 Fairy Dust)
Catrice Ultimate Colour lipstick (080 My Red Card)

18 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik had je video gisteren al gezien en ik vind je look echt heel mooi geworden. Je hebt echt mooie producten gebruikt, het absolute nude palette heb ik ook. Ik heb hem alleen al heel lang niet meer gebruikt. Moet ik vaker gebruiken hahah.. Je lipstick vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had de video net zoals Bo ook gisteren al bekeken en de look die je hebt gemaakt vind ik echt heel leuk geworden! Ik draag zelf weinig oogschaduw omdat ik 's morgens op de fiets altijd last heb van traanogen, haha, wel heel jammer want zou het graag willen dragen! Echt een leuke video ook! Ik ben benieuwd naar je volgende video! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha het is niet dat ik dit altijd draag hoor, in tegendeel zelfs.. Naar school ga ik ook alleen maar op de fiets met een likje mascara en soms wat concealer en poeder. That's enough vind ik zelf, haha :)

   Verwijderen
 3. Wat een leuke video! Heb gelijk geabboneerd op je account :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een hele leuke video! De makeup ziet er natuurlijk uit, maar tegelijkertijd springen je ogen en lippen er toch feestelijk uit! ( als je begrijpt wat ik bedoel haha) heel leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw ontzettend leuk gedaan ik volg je nu ook via bloglovin
  erg leuk gedaan meis keep up the good work!

  liefs
  en een fijne december maand met je vrienden en familie.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt een mooie look, die lipstick staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen