31-12-13

UPDATE | Oudjaarsdag, terugblik op het jaar en goede voornemens voor 2014?

Oh yes, vanavond kan de champagnefles open (ook al ben ik nog geen 16 maar mag ik vandaag wel een glaasje), het vuurwerk kan al over een paar uurtjes aangestoken worden en de oliebollen mogen alvast opgewarmd worden; want het nieuwe jaar is in zicht! Ik kan net als ieder ander heel cliché zeggen dat dit jaar echt ontzettend snel gegaan is, maar voor mij is dat echt zo. Ik heb het al een paar keer tegen mensen gezegd dat het voor mijn gevoel echt gewoon voorbij zoeft. Tijd om dus alles wat er in dit jaar is gebeurd, even allemaal op een rijtje te zetten. Niet alleen op mijn blog gericht, maar ook gebeurtenissen die zo weer voorbij waren. Are you ready to join in? Ik ga je wel alvast vertellen dat dit artikel behoorlijk lang is geworden, dus ga er rustig voor zitten!
JANUARI: 

♡ Deed ik samen met Jessie mee aan Junior Dance (heel beschamend en zijn niet door gegaan, hahaha!)
♡ Had ik een fotoshoot feestje van Esmee
♡ Kwam Justin's Believe Acoustic uit, STILL THE BEST! <3
♡ Prutste ik met mijn kapperskop die ik kreeg voor kerst

FEBRUARI: 

♡ Maakte ik mijn blog aan (en daar heb ik nog steeds geen spijt van!)
♡ Maakte ik veel foto's van sneeuw
♡ Ging ik naar de film Verliefd op Ibiza met Priscilla

MAART: 

♡ Begon ik met werken bij een kapsalon
♡ Kocht ik mijn Naked 2 palet en een blush van Benefit, mijn eerste highend producten
♡ Konden ik en mijn vriendinnen voor het eerst weer zonder jas buiten zitten in de pauzes


APRIL:

♡ Deelde ik voor het eerst mijn blog op mijn Facebook pagina en andere social media
♡ Maakte ik een debuut op Youtube door een eerste video te plaatsen samen met Jessie (heb ik verwijderd)
♡ Baalde ik enorm dat ik geen kaarten had voor het concert van Justin, maar werd toen nog meer fan

MEI: 

♡ Haalde ik 5000 pageviews waar ik supertrots op was (wat eigenlijk niets zegt aangezien dat geen unieke zijn, nu heb ik er over de 50000 haha!)
♡ Schreef een gastblogger op mijn blog

JUNI: 

♡ Had ik een bruiloft van mijn nicht
♡ Ging ik een eerste samenwerking aan met een bedrijf
♡ Had ik een superleuke familiedag met onwijs mooi weer!
♡ Zette ik een nieuwe (MALM) kast in elkaar voor mijn makeup


JULI: 

♡ Ging ik over naar HAVO 4
♡ Kocht ik eindelijk mijn nieuwe camera!
♡ Ging op vakantie naar Frankrijk en ontmoette daar hele lieve vakantievrienden
♡ Gingen we met school naar Walibi

AUGUSTUS: 

♡ Mocht ik 15 kaarsjes uitblazen!
♡ Ging ik een dagje naar Amsterdam
♡ Ging ik met papa mee naar Duitsland

SEPTEMBER: 

♡ Ging ik naar Appelpop met vriendinnetjes
♡ Kreeg ik mijn statief binnen (en een afstandsbediening die niet werkte)
♡ Begon ik om de dag te bloggen in plaats van elke dagOKTOBER: 

♡ Maakte een fotograaf van mij foto's voor in het HOI-tijdschrift
♡ Ging ik naar Walibi Fright Nights met vrienden (dat was heel eng!)
♡ Leerde ik voor mijn allereerste SE

NOVEMBER: 

♡ Bezocht ik mijn allereerste persevent (opening Primark in Eindhoven)
♡ Ontmoette ik medebloggers
♡ Stond ik in het Hoe Overleef Ik.. Druk druk druk? magazine!
♡ Kreeg mijn blog een eigen domeinnaam (om precies te zijn op 24-11)

DECEMBER: 

♡ Haalde ik 200 abonnees op Youtube
♡ Haalde ik op Bloglovin' ook nog eens de 200 volgers!
♡ Had ik een gezellig feestje van Esmee
♡ Ging ik naar Landal met Emily en haar gezin om kerst te vieren (in Limburg)
♡ Waren de afgelopen 10 weken in december, de beste maandagen - elke maandag, 10 weken lang, een nieuw liedje van Justin. En tot slot, alle liedjes in één album met 5 te gekke eindnummers!

Mijn meest bekeken artikelen van dit jaar zijn (als ik Blogger moet geloven) de Skin Repair Oil van de Action: 595 keer bekeken. Op nummer 2 mijn 2 favoriete Noorse blogs met 486 views en Hoe Overleef Ik.. de winter? op nummer 3 en is 454 keer bekeken. Leuk feitje: de 'About me' pagina bovenaan mijn blog is maar liefst 960 keer gelezen.Ik wilde het ook nog even hebben over mijn goede voornemens voor aankomend jaar. Vorig jaar, ik weet het nog heel goed, was mijn voornemen om dan eindelijk wat meer met make-up te doen. Naar mijn idee is dat goed gelukt, vind je ook niet? Voor dit jaar vond ik het lastig om wat te verzinnen, maar ik wil beter gaan plannen (waar ik al goed mee bezig ben, ik maak nu altijd to-do lijstjes!) voor school, goed plannen voor toetsen en dat soort dingen. Ik wil hoe dan ook mijn 4e jaar op de HAVO halen, dat ik door kan blijven bloggen dat natuurlijk absoluut mijn doel is en dat het mijn familie allemaal goed mag gaan. Ik hoop op geen ontzettend trieste of emotionele gebeurtenissen, want ik ga met een goed gevoel 2014 in. Door deze post zie ik in hoe goed 2013 eigenlijk wel niet voor me was. Gezellig, vriendinnetjes, bloggen. Kortom: ik heb zin in het nieuwe jaar en ben heel benieuwd wat er dan op me staat te wachten! Bedankt iedereen die mijn jaar zo leuk heeft gemaakt. <3 Wat zijn jouw voornemens voor aankomend jaar? Laat ze achter in de comments! 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en veel geluk in 2014! En wees voorzichtig met vuurwerk ☺  

 

21 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. mijn doel is geen nagels meer bijten......!!!!!!! heb je tips xxx anoniem ;$

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oohhh Anoniem, daar heb ik ook heel lang last van gehad! Mij hielp het heel erg om doelen te stellen. Mijn moeder zei ooit tegen me: Als je niet meer gaat nagelbijten, krijg je van mij een behandeling bij een nagelsalon. Dat wilde ik natuurlijk maar al te graag dus heb ik dat sindsdien niet meer gedaan, tot nu. Bij mij hielpen die lakjes met een vieze smaak totaal niet, die beet ik er gewoon weer vanaf. En als je moeder of iemand anders geen doel stelt: kun je met jezelf bijvoorbeeld afspreken dat je pas datgene koopt wat je heeeel graag wilt hebben, als je niet meer op je nagels bijt. Hoop dat je in 2014 je doel gaat halen, succes! ;-)

   Verwijderen
 2. wat een leuke post, vooral met alle foto's! Mijn goeie voornemen is gezonder eten, en op mijn crush afstappen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke post!! Erg leuke lijstjes volgens mij heb je een super jaar gehad!!
  Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat heb je goed gezien Merel, 2013 was echt top voor mij!

   Verwijderen
 4. Heel leuk overzichtje en mooie foto's! Ziet eruit als een super 2013! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk overzicht heb je gemaakt! Erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuk overzicht! Echt leuk en leest fijn, zo puntsgewijs. En ik wens je alvast een gelukkig en gezond 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat leuk om te zien shar! Zo te zien heb jij ook een heerlijk jaar gehad! Ik hoop dat 2014 net zo mooi wordt als 2013! En ik doe met je mee wat betreft het voornemen "beter plannen", maar die heb ik ieder jaar haha! Fijne jaarwisseling ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe overzicht en heel fijn om het op deze manier te lezen! Zo te lezen was het een heel leuk jaar voor jou en heb je binnen een korte tijd zoveel volgers behaald wat ik echt super vind om te zien. Ik ben zooo blij dat ik je blog heb ontdekt en dat we door het interview die we samen deden nog meer blogvriendinnetjes werden hihi ♥ Ik ben blij dat ik je heb leren kennen en ik hoop heel erg jou, Kim, Michelle, Bo, Carola, Joyce, Robin (en Amber die er ook in zat in de chatgroep) te mogen ontmoeten in 2014 ♥ Ik wens jou ook een hele fijne jaarwisseling en veel plezier vanavond! ♥ Je blog is echt leuk om te lezen, blijf zo doorgaan! Ik ben sowieso een trouwe volger hihi :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah zo lief, dankjewel Maris! Ik blijf zeker doorgaan, no worries! Ik vind het nog veel te leuk om nu te stoppen. Ik hoop jou ook te kunnen meeten, lijkt me echt heel erg leuk!

   Verwijderen
 9. Heel leuk overzicht, leek me een erg fijn jaar!
  Alvast een gelukkig 2014!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk overzichtje! Ik vond het supertof dat ik je heb gemeet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk overzicht Sharon! Ik ben er even voor gaan zitten om het te lezen ja haha. Maar je schrijft heel leuk, en ik hoop dat je blog nog groter gaat worden in 2014. En natuurlijk hoop ik jou te ontmoeten dit jaar, samen met de anderen meiden! <3 Ik zie dat je een heel goed jaar hebt gehad, ik heb ook echt een top jaar gehad. Hopen dat 2014 alleen maar beter gaat worden hihi :)

  Liefs Bo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jeetje Bo wat een lieve comment is dit zeg! Ik hoop dat 2014 inderdaad ook alleen maar beter mag worden dan dat dit jaar al was. Happy new year, ik hoop jou ook ooit te kunnen meeten! Liefs <3

   Verwijderen
 12. Wat een leuk overzichtje!
  Gelukkig nieuwjaar alvast!

  BeantwoordenVerwijderen