23-12-13

Suprise party Esmee #sweet16

Afgelopen weken hebben we heel veel moeten liegen tegen ons lieve vriendinnetje Esmee die afgelopen vrijdag (20-12-2013) dan eindelijk 16 is geworden! Omdat dat toch een heel getal is hebben Rosa, Bram (2 goede vrienden van Es) en haar moeder een feestje georganiseerd voor haar, waar zij niks van af wist. Ik zette een filmpje in elkaar, regelde foto's van baby Esje en uiteindelijk op de dag zelf ook nog met het klaarzetten en regelen van een paar dingen op haar party. Ik wilde toch een verhaaltje erover schrijven omdat ik weet dat niet alleen Esmee, maar ook anderen die erbij waren mijn blog bekijken.

Ik vond het idee achter een suprise party zo leuk dat ik er van overtuigt ben dat ik, als ik de 16 passeer, ook zo'n feestje wil nu! Esmee gaf haar feestje in principe op zaterdag voor haar vriendinnen (tenminste, dat dácht ze, maar in werkelijkheid dus niet), maar daar hebben we verandering in gebracht. Achter haar rug om hebben ze een zaaltje geregeld en heb ik een filmpje in elkaar geflanst waarin mensen Esmee allemaal feliciteren. Nadat ik vrijdag uit was van school ben ik snel naar de stad gegaan om een paar nieuwe schoenen te kopen (we moesten namelijk helemaal in het zwart zodat Esmee in het roze op zou vallen als jarig jetje) en daarna ging ik door naar Rosa, daarna naar het zaaltje om te checken of alles het deed en hebben we nog wat dingen opgehangen. Nadat ik gegeten had ging ik opnieuw terug naar Rosa om me daar om te kleden en op te maken, een uur eerder voordat iedereen aan zou komen weer in de zaal terug.. Wat een geregel was het allemaal! Ik was ontzettend zenuwachtig toen Esmee binnenkwam. Hoe ging ze reageren? Vol onbegrip natuurlijk, ze snapte er helemaal niets van. Ik moest met haar camera haar blik opvangen toen ze binnenkwam, ben benieuwd of die een beetje gelukt zijn ;-)
En Manon die ook blogger is! Klik HIER om haar blog te bekijken.

En met het jarige (en nu ook beugelloze) jetje! 

Het was echt heel gezellig met iedereen en ook lief vriendinnetje Jessie was er. Ik heb geen goede foto's van hoe het zaaltje er precies uitzag, maar we hadden van die lampen met speciaal licht waar wit paars kleurt. Je tanden werden dus paars, zo grappig! Allemaal van Bram, hij draaide de muziek die avond. Ik heb al gezegd dat ik 'm in ga huren voor mijn sweet 16 - als die er komt dan, haha!

Ik vond het leuk om deze foto's te delen, simpelweg om de reden die ik in de inleiding al gaf. Ik weet dat Esmee (en anderen die op het feestje waren) mijn blog volgen/lezen, en om een soort herinnering. 16 is niet niks en Esje is een hele lieve vriendin, ook leuk om voor haar terug te lezen. Samen met Rosa en Bram hebben we haar een high-tea te goed gegeven die we zélf gaan maken, dus daar ga ik natuurlijk ook wel wat over schrijven. (en veel foto's maken, can't waittt!). Lieve Es, heel erg bedankt voor de leuke avond, ik hoop dat we nog heel lang vriendinnen zullen blijven en I love you! <3
Ben jij ooit voor je verjaardag of iets anders verrast met bijv. een feestje?

13 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke foto's! Vind het altijd zó ontzettend leuk als mensen zoiets doen, maar helaas is dat voor mij nog niet gebeurd :( zelfs niet toen ik terug kwam uit Zweden!!! Bitches. Hahaha ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto's allemaal! Ik ga eens naar Manon's blog kijken:)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet het er gezellig uit zeg! Lijkt me zo leuk om een keer een surprise party te organiseren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie blog heb je ! Mooie foto's en heel gezellig, echt iets om trots op te zijn hoor ! Fijne kerst alvast ! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super leuke fotos!!! ziet er super gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk zo'n feestje, wij hebben dat ook gedaan bij een vriendin.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, het ziet er gezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh super leuk! Ik heb nog nooit een surprise party gehad helaas, lijkt me wel super gaaf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ahh wat lief dat jullie een surprise party voor haar hebben georganiseerd! Ik heb nog nooit een surprise party meegemaakt en ik denk ook niet dat ie zal komen, haha :) Zo te zien zag het er allemaal wel heel tof en gezellig uit! Leuke foto's heb je ook gemaakt zeg! :) Wel heb ik een prachtige bruiloft party meegemaakt, dat is zo'n beetje het enige haha.
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meeste foto's heb ik trouwens niet zelf gemaakt, Esmee heeft de foto's die gemaakt zijn met haar camera nog even snel gemaild de dag voordat dit artikel online kwam :)

   Verwijderen
 10. Hebben we eens goed gedaan meis & wat was het geslaagd! :)
  XRosaaaaa

  BeantwoordenVerwijderen