01-12-13

Sinterklaascadeautjes van By Moise!

Bij mij is Sinterklaas ook langs geweest! Webshop By Moise speelde deze keer de Sint en de Zwarte Pieten gingen door de schoorsteen om een pakketje te brengen bij huize van der Zand. Zelf doe ik met Sinterklaas niets qua cadeautjes of surprises met mijn familie, met kerst wel. Ik hoop altijd stiekem dat ik in mijn schoen wat vind rond deze tijd van het jaar wat helaas niet het geval is, maar dat weerhoud me niet om alsnog heel vrolijk te worden als er een pakketje in de brievenbus ligt. En zeg nou zelf, met deze verpakking raak ik helemaal in de Sint-sferen! Deze sieraden die ik vandaag laat zien aan jullie zijn ook nog eens heel leuk om (last-minute?) op je lijstje te zetten, zodat je na 5 december weer een hele leuke stash aan sieraden in je bezit hebt!
Het eerste setje, of eigenlijk 3 losse armbanden bij elkaar vind ik zo ontzettend leuk! Ik kreeg een Infinity armbandje, eentje met een veertje/blaadje en een gevlochten armband, in de webshop is het een vriendschapsarmbandje. Het infinity- en blaadjesarmbandje zijn van elastiek gemaakt, waar mijn meningen over verdeeld zijn. Ik vind het supermakkelijk, ze zijn ontzettend licht en makkelijk met omdoen en ondanks dat ze van elastiek zijn, kun je ze nog steeds verstellen. Het enige nadeel is dat ik niet het gevoel heb alsof het ontzettend stevig is, maar ik vind het aan de andere kant wel weer wat speciaals hebben. Ook zat er in het andere zakje nog een boel mooie, zilveren sieraden! Ik ontving een paar oorbellen, een setje met 2 infinity-ringen en een ring met een strikje, die helaas in het pakketje kapot gegaan was. Op zich vind ik dat niet heel erg, want met een likje secondenlijm is dat zo weer gefixt alsof er niks gebeurd is.

Strik ring - Infinity ring (set van 2) - Strikjes oorbellen

Oh, wat ben ik blij met deze laatste 2! Deze 2 infinity ringen horen in een setje bij elkaar en toen ik ze aan mijn vinger schoof, zag ik pas dat één van de 2 een above knuckle ring was! Die trend is helemaal overgewaaid hier naar Nederland en ik vind ze erg leuk. Om nou 2 infinity ringen te dragen aan één hand, dat vind ik persoonlijk niet zo, maar met een normale ring of andere above knuckle ringen ben ik ervan overtuigd dat dat misschien wel eens een nieuw iets kan zijn wat ik ga dragen - ik had er nog geen! (in het algemeen heb ik sowieso bijna geen ringen). De kapotte strikjesring kon ik dan wel niet op de foto zetten, maar haar zusje kon dat wel. Deze oorbellen vind ik de perfecte maat, ik vind zilver de mooiste kleur qua sieraden en accessoires en sommige 'knopjes'oorbellen kunnen onder mijn haar erg wegvallen, maar omdat deze in verhouding net iets groter zijn vallen ze ook net iets beter op. Ik ben verliefd!

Omdat pakjesavond nu wel heel kort dag is zul je misschien al je lijstje wel helemaal ingevuld hebben, maar mocht je nog cadeautjes te kort komen (of omdat je het gewoon leuk vind om jezelf af en toe een cadeautje te geven) raad ik je zeker even aan een kijkje te nemen in deze shop. Als je namelijk je sieraden bestelt heb je het na 3 à 5 werkdagen in huis. En omdat we allemaal van korting houden, krijg je bij webshop By Moise ook nog eens 10% korting als je de kortingscode 'sintbymoise' invult! (edit: geldig t/m 5 december)
Welke sieraden vind jij het leukste in de webshop van By Moise? 

24 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. WAUW! het zijn echt hele mooie foto's, en leuke sieraden natuurlijk. Ze zijn ook erg leuk ingepakt! alleen wel sund dat een van de oorbellen stuk was, maar je hebt gelijk, met wat seconde lijm is dat zo weer gemaakt! :) Ik denk dat ik ook maar is op deze webshop ga kijken :)
  liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh wauw, wat een leuke sieraden! Ik vind de armbandjes echt heel tof en de ringen vind ik ook erg mooi! Ik heb gisteren bij de Primark toevallig gouden setjes gekocht van het infinity teken (ze hadden helaas geen zilver) maar ze zijn wel erg cute :) Heel leuk dat je dit hebt mogen krijgen! Ze hebben trouwens ook een erg leuke webshop en logo :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohh wat leuk vooral die strikjes oorbellen.

  Xoxo
  www.sannejorna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh die armbandjes en die ringetjes, zo cute!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoe schattig zijn die ringetjes aaahw, super leuk! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ringen! Ik vind het erg schattig met die strikjes erop :D
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wauw ziet er goed uit bedankt voor de tip!
  nog een fijne zondag verder x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahhh die ringetjes zijn leuk! En wat is het mooi verpakt zeg, ziet er echt leuk uit! En je foto's zijn ook weer super mooi shar! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk ingepakt zeg! Zo schattig, dat is al de helft.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schattig. Vooral de armbandjes vind ik heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wij doen thuis ook niks aan Sinterklaas, maar Kerst vieren we dan wel weer. De verpakkingen zijn inderdaad heel schattig en de sieraden zijn super leuk meis. Mooie foto's, as always.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke armbandjes, ringen, en oorbellen! Ik vind dat armbandje met het veertje heel tof ^^ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er leuk uit!
  De sieraden zijn ook echt tof verpakt :)

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke cadeautjes zeg! Lief dat je dit toegestuurd kreeg :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh wauw wat een mooie sieraden! De armbandjes zijn heel schattig, ik krijg morgen ook armbandjes met sinterklaas. Ik ben echt gek van armbandjes, die infinity ringen zijn ook erg mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. waauw erg leuke sieraden en wat een schattige verpakking!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Mooie juwelen! Zelf ben ik meer voor goud maar het zilver staat je echt goed! Ook tof dat je zo enthousiast reageerde op mijn blog! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen