15-12-13

Quick outfit (shots) #2

Op de vorige Quick outfits kreeg ik superveel leuke reacties van lezeressen dus dacht ik dat het wel leuk zou zijn als ik gewoon een tweede deel van mijn outfits laat zien in een artikel! Ik vergeet het vaak om outfit foto's te maken, maar door deze artikelen word ik er nog een beetje aan herinnerd en is het voor mij een handig 'notitieboekje' om terug te kijken als ik even niet meer weet wat ik aan moet doen. Mijn kledingstijl is niet zo spetterend als dat ik het vergelijk met anderen, ik ben meer van de casual kant en ik draag nooit rokjes of jurkjes, ik ben daar het type niet voor. Maar de laatste tijd probeer ik toch meer te proberen, gewoon omdat ik het bij anderen altijd zo leuk vind staan!Ik wilde faken alsof ik een jurkje droeg op de verjaardag van mijn papa en mijn nieuwe cardigan van Primark erbij dragen, (omdat ik een cardigan en een jurkje samen echt geweldig vind als ik anderen die combinatie zie dragen, zoals ik al aangaf ben ik helemaal niet iemand die snel jurkjes of rokjes draagt) dus dat heb ik gedaan! Ik heb alleen geen jurkje, maar heb als oplossing een langer hemd in een onderjurkje van de H&M gepropt - gewoon zo'n zwart, basic onderjurkje, zo noem je dat toch? -  met daaronder een zwarte panty. Ik vond het eigenlijk best leuk! Ik kreeg van familie en de visite die kwamen juist complimenten over hoe ik eruit zag. Moet ik dan toch meer jurkjes gaan dragen? Mijn haar droeg ik trouwens in een losse knot aan de zijkant.

Voor een lange schooldag (which was pretty cold, hééél erg koud) wilde ik de hele dag lekker comfy blijven. Ik zat tot 10 voor half 5, hoe leuk vind je dat? Dat laatste uurtje vind ik echt verschrikkelijk, gelukkig slepen Louise en Vita mij er wel doorheen, haha! Ik droeg mijn donkerblauwe Céline Paris trui, een grijze broek van Only (hij lijkt op de foto bijna groen) en de sjaal is van Primark.Op vrijdag was het ook wel #paarsevrijdag, om aan te tonen dat je tegen homofobie bent. Omdat ik niet alleen bang was dat de hele school die dag paars gekleed kwam en ik anders behoorlijk voor schut zou staan als ik het niet zou doen (wat behoorlijk meeviel trouwens), vond ik het ook wel goed om iets paars aan te trekken. Mijn cardigan/vestje komt in ieder geval van de HEMA, top van The Sting en de tregging van de Only.


Na het werk vertelde mama dat we met z'n allen naar de Mac gingen dus heb ik me na het douchen snel omgekleed. Top knot, zwarte broek van de Only en trok mijn nieuwe topje aan van de H&M die ik met Louise afgelopen vrijdag kocht in Utrecht (shoplog komt nog, wanneer weet ik nog niet precies), om de look af te maken koos ik voor een kettinkje van La-Bama. Past hier perfect bij!

Dit waren de outfits weer! Ik ga zeker weer een deel 3 maken voor aankomende weken, dan kun je die weer verwachten op mijn blog. Welke outfit was jouw favoriet en/of zou jij ook aantrekken? Let me know! Mijn favoriet uit alle outfits uit dit artikel is zijn de eerste en de laatste. :)
24 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuke foto's! Ik wil ook zo'n grote spiegel :(!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh, je outfits zijn alweer geweldig en wat is je telefoonhoesje toch leuheukk! Haha, ik zie Parijs! ♥ Ik vind 1, 2 en 4 heel erg leuk! Volgens mij hebben we een beetje dezelfde stijl, ik houd ook van casual, haha :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaaa j'adore Paris! Dit is mijn iPod, mijn mobiel heeft een Britse vlag of een egaal blauw achterkantje, het is maar net waar ik zin in heb hahaha

   Verwijderen
 3. Ik vond de 2de vooral heel gaaf staan.
  Leuk gedaan, ik heb zin in deel 3!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits Sharon :) ! Ik houd juist wel van lekker basic hoor dus bij mij ben je aan het goede adres. Ik vind de cardigan van outfit 1 heel erg leuk en de laatste trui ook, dus ik denk dat ik voor een van die twee zou gaan.
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de eerste outfit heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind je stijl juist leuk! Ik hou ook niet zo van jurkjes en rokjes, bij mezelf. Puur omdat ik gewoon het lijf er niet voor heb haha. Ik draag het liefst broeken met lekker makkelijke kledingstukken! Ik vind het leuk wat je aan hebt, vooral je eerste outfit en die met de celine trui :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik en Louise slepen je er iedere dag doorheen! Ik vind je laatste outfit het leukst!!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Vietepiet, ik doe 'm morgen wel aan naar school speciaal voor jou! ;-)

   Verwijderen
 8. Sharon heel leuk dat je een 2e deel hebt gemaakt! Ik heb precies hetzelfde als jou, ik ben ook niet zo van de rokjes en jurkjes maar wil het ook eens en keer proberen omdat het anderen zo leuk staat! Je 1ste outfit vind ik het leukst, en die laatste trui is ook heel leuk en lijkt me fijn zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke outfits! De Celiné trui is erg mooi vind ik. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ahhh wat een leuke foto's! Dat vestje op die eerste twee foto's vind ik echt super leuk! Pretty girl <3

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfits, dat lange vest op die eerste foto vind ik echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfits! Vooral die met die heerlijke sweater!

  BeantwoordenVerwijderen