29-12-13

OUTFIT | Christmas dress ♡

Jullie weten als lezers dat ik, Sharon, niet echt een meisje ben dat zomaar met een jurkje op straat zal lopen. Gewoonweg omdat ik me er vaak niet fijn genoeg in voel. Ik ben wel iemand die dingen graag wil proberen, dus in Utrecht kocht ik samen met Louise een jurkje - ik moest en zou er toch aan moeten wennen en het proberen. Deze was specifiek voor kerst bedoeld, dus heb 'm op eerste kerstdag aangetrokken. Ik was met Emily's familie en mijn gezin een midweekje naar Landal in Limburg, wat ontzettend gezellig was. We zijn ook nog naar de designer outlet in Roermond geweest, dus daar krijgen jullie ook nog foto's van te zien! Wat vind jij van de outfit en het jurkje? DRESS NEW LOOK CARDIGAN HEMA SHOES LOCAL STORE


32 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Hele leuke outfit, het jurkje is mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gaaf, super leuk blog! wil je wat tips geven wat je voor shampoo enzo gebruikt voor je blonde haar? =)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Anoniem! Ik gebruik op dit moment de Andrélon shampoo uit de puur natuur lijn + de conditioner, maar heb nu de Schwarzkopf 'Repair & Care' shampoo gekocht met Sheaboter en Kokos-extracten. Die heb ik al vaker gehad en ruikt ontzettend lekker, heb 'm pas weer 1 keer gebruikt dus moet nog even kijken hoe die bevalt. Soms doe ik een masker in mijn haar(punten) voor wat meer verzorging - ik gebruik verder geen haarproducten die specifiek voor blond haar zijn bedoeld. Hoop dat ik je genoeg tips heb kunnen geven zo! :)

   Verwijderen
 3. heel leuk, staat je goed, je bent zo knap, zou je nog wat meer met make-up willen doen op je blog? xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aawww lief, dankje! ♥ Daar ga ik zeker doen, ik probeer het af te wisselen maar reviews heb ik de afgelopen tijd niet zo heel veel meer gedaan (ze worden niet heel goed bekeken en de afgelopen maanden heb ik niet veel nieuws gekocht), maar in het nieuwe jaar zal ik proberen meer makeup te plaatsen. Er komt sowieso nog een look voor nieuwjaar online, dus dat is makeup gerelateerd!

   Verwijderen
 4. Hele leuke outfit! Ik vind je laarsjes tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit, ook mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahh echt heel leuke outfit! Het jurkje staat je echt goed en leuk gecombineerd! Ik vind je laarsjes heel tof! Ik ben ook niet zo van de jurkjes en rokjes, maar misschien dat ik zoiets moet proberen, haha! Leuke foto's ook! Ik ben benieuwd naar de foto's van de outlet store!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt leuke outfit! Staat je ook super goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. je jurkje is echt zo leuk! Staat je super <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit, het jurkje staat je heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Toffe foto's sharon! dat jurkje staat je geweldig! Leuke laarsjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind zo'n jurkje je ook goed staan. Mooi is deze! Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ahh wat een leuk jurkje! Staat je echt heel erg mooi! En dan ben je waarschijnlijk dicht bij mij in de buurt geweest!! Alleen ben ik dus nog nooit in de outlet van Roermond geweest haha shame on me... Ben benieuwddd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. u look beautiful babe! :*
  ik hou echt van het jurkje!
  Liefs, Celien xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wauw Sharon! Heel erg leuk, ik zou ook niet snel een jurkje aandoen maar nu ik zie dat het zoo leuk is bij jou heb ik ook zin om een jurkje te kopen hihi :) Ook leuke foto's. Je outfit is zo leuk, beetje verliefd op je jurkje <3

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw wat een mooie outfit Sharon! Dat jurkje staat je erg goed! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een mooie outfit! Ik vind je blog heel erg tof, ik ben je gaan volgen. X

  BeantwoordenVerwijderen