19-12-13

My current (guru) faves from YouTube

Als je de meesten vraagt naar zijn/haar favoriete YouTubers dan zijn dat vaak Bethany Mota (a.k.a macbarbie07) en Meredith (a.k.a stilababe09) en Zoella, maar naast hun zijn er nog genoeg anderen ontzettend leuke (beauty)youtubers die ik met liefde volg! Dit zijn dan allemaal wel Amerikaanse, simpelweg dat ik de taal stukken beter vind dan 'Hollands', zinnen klinken leuker en beter in het Amerikaans en ik heb er gewoon meer mee, ik volg daarom ook meer Amerikaanse guru's. Vandaag deel ik mijn 3 favorieten met jullie!


Dit is sinds een paar weken mijn nieuwe, favoriete Youtuber. Meghan Rosette (op de afbeelding verkeerd gespeld, oeps!) is actrice, blogger en Youtuber uit California. Je kunt het misschien al zien aan de afbeeldingen hierboven, want deze zijn werkelijk prachtig! Zelf is Meghan ook een hele mooie vrouw en maakt hele mooie video's, lichte foto's met een zacht tintje eroverheen (which I like pretty much!!!) en heeft een kledingstijl waar je u tegen zegt. Af en toe een beetje komiek in haar video's en ze schaamt zich ook niet snel ergens voor. Ja, ik ben onwijs fan!

Je kent haar of niet, maar Aspyn volg ik nu sinds afgelopen zomer en ik vind haar video's zó ontzettend leuk! Echt helemaal mijn ding, ze is wel jaloersmakend om te zien maar toch vind ik, naast dat ze een ontzettend knap en mooi meisje is, nog steeds natuurlijk. Bij Bethany (in alle respect hoor) worden door de studiolampen haar huid zo belicht dat je eigenlijk niets qua onzuiverheden ziet, dat kun je bij Aspyn in haar video's veel meer zien. Dat maakt haar stukken echter en leuker vind ik zelf.


Claudia van BeyondBeautyStar neemt regelmatig ook video's op samen met Aspyn (de youtuber die ik hiervoor noemde) en heb haar niet ontdekt door haar, maar ik zocht naar een video hoe je het beste panty's met shorts kon combineren en kwam terecht op haar kanaal. Zoals ik met elke andere youtuber doe als ik de aangeklikte video leuk vind, kijk ik wat andere video's van diegene en als die me weer aanspreken, abonneer ik! Wat ik vooral erg fijn vind aan Claudia's video's zijn de tutorials die niet alleen heel duidelijk zijn, maar ook dat de producten als een soort foto in beeld verschijnen. Als je een video/tutorial van haar bekijkt, zul je begrijpen wat ik bedoel.

En dit waren mijn favoriete YouTubers die ik met heel veel plezier volg. Als er een nieuwe video verschijnt in mijn timeline word ik intens blij en kan ik weer eventjes gaan zitten voor nieuwe video's van mijn favorieten. Wat zijn jouw favorieten (naast macbarbie en stilababe etc. om, want die kennen we natuurlijk allemaal al) en kende je er 1 van de 3 uit dit artikel?

14 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Wooow shar je volgers gaan hard!! Super tof! Ik youtube eigenlijk bijna nooit en als ik filmpjes kijk is het meestal om Zweeds te leren haha! Alleen Zoella kijk ik ook af en toe! Deze kende ik dus alledrie nog niet, maar vind ze wel errug leuk :))

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè! Ik sta er zelf ook af en toe nog van te kijken hoe snel het gaat. Mijn doel is in ieder geval behaald, met 200 volgers het jaar in! Yaaaaay!

   Verwijderen
 2. Ik kende deze nog helemaal niet, ga ze nu eventjes bekijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijna 200 folowersss!! Proud of you!! & weer een leuk artikel <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik ben nu op de laatste geabonneerd en ik heb er 110 binnen 1,5 maand echt bizar! ook knap van je ! liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende ze allemaal nog niet, maar volg ze nu wel allemaal! Ik ga eens kijken wat ik ervan vind, tot nu toe vind ik Nederlandse beautybloggers nog altijd het leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jaaa, Meghan Rosette vind ik zo leuk! Ik volg ook haar tweede kanaal en ze is zo grappig haha. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het heerlijk om youtube filmpjes van beauty guru's te bekijken als ik 's nachts kan slapen. Deze 3 kon ik nog niet maar ik heb net wat gekeken en ik ben zeer enthousiast! Thanks for the tip!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Same here!! 'S avonds kijk ik ook altijd beauty video's als ik niet kan slapen of geen zin heb. Sommige lezen liever een boek, voor mij is dat dit!

   Verwijderen
 8. ik ken ze allemaal! Volg ze alleen niet hahah, maar ik zie Meghan vaak in de vlogs van Lauren en ik volg haar wel op instagram, haha! Mijn favoriete youtuber is Lauren met haar fashion/beauty kanaal : LoveLaurenElizabeth en met haar vlog kanaal: LiveLaurenElizabeth !

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk! Ik kijk vaak filmpjes en vergeet dan de youtube naam enzo, vet lastig haha. ik neem een kijkje op alle kanalen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ken ze allemaal niet haha, super leuk om te lezen dit! Ik volg zelf weinig youtubers en gebruik youtube ook erg weinig. Ik vind de filmpjes van Kim Lensen heel leuk om te zien en die van jou zijn natuurlijk ook groot favoriet van mij! De kanaal die ik echt een beetje volg is toch wel die van Beautygloss, vooral haar vlogs vind ik erg leuk!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen