07-12-13

Montly loved products.. (favorieten van november)

Einde van de maand en je kunt al raden welke artikelen er sowieso altijd verschijnen hier op Lovely Photography. Juist! Een favorieten van november, soms in een video-vorm of soms in een artikel. Dit keer koos ik voor een artikel omdat mijn kerstserie op YouTube al heel veel tijd in beslag neemt en anders ik wel héél veel video's in korte tijd upload, wat helemaal niet mijn bedoeling is. Dus voor nu even in een artikel! Ik laat vandaag aan jullie alle producten zien die ik de afgelopen maand veel hebt gebruikt, heb ontdekt, erg fijn vond; products that I loved in november. 1 Make-up en Justin samen? PERFECTIE! Ik heb zoals jullie weten een lichte makeupverslaving (duh, waarom schrijf ik anders veel over beauty) en ben ik fan van Justin, dus toen ik de persinformatie in mijn mail ontving was ik zo enthousiast! Deze blush, samen met nummer 2 uit deze limited edition collectie van Essence genaamd 'Beauty Beats', een editie van Justin Bieber, heb ik heel veel in combinatie met elkaar gebruikt en ik ben in LOVE! De blush is ontzettend gepigmenteerd, maar door 1 keer (voorzichtig!) met je kwast te dippen heb je voor beiden kanten van je gezicht genoeg kleur, en die is mooi! Een beetje plum-achtig - geeft je een mooie blos en samen met de highlighter een heel gezond effect. 3 De Catrice Made To The Stay Inside Eye highlighter werd door veel bloggers al gereviewd, die allemaal heel positief waren en ik moest er dan ook maar aan gaan geloven. Kleur nummer 010 viel bij mij heel erg in de smaak en blijft ontzettend op je waterlijn aanwezig! Het geeft een iets natuurlijker effect dan een spierwit oogpotlood op je waterlijn, maar het opent je ogen toch wat meer. 4 Deze lakjes reviewde ik HIER op mijn blog en die van Essence is een tikkeltje bijzonder, deze geeft op je nagels namelijk een 'Sparkle Sand' effect. Hetzelfde als OPI 'Liquid Sand' of Barry M 'Textured Nailpolishes', maar dan een tikkie goedkoper. Deze rode kleur is trouwens 'Me & My Lover'.  5 Essie is bij heel veel ontzettend geliefd en scoorde deze in de bakken van de Big Bazar, wat is-ie mooi! Dit is Leading Lady, een bordeux rode kleur met glitters. Zéér geschikt voor kerst dus! 6 Ik mocht voor 5 minuutjes voor mijn DIY kerstvideo (die je hier al kon zien) mijn 2 geurkaarsen aansteken die ik meer voor de sier had staan op mijn kamer, omdat ik nooit echte kaarsen mag aansteken. Toen ik deze van de Action aanstook (hij ruikt echt naar Lush, maar dan in een potje!!) kwam die heerlijke geur me tegemoet toen ik niet verkouden was dan, haha! 7 De kwasten van Yves Rocher heb ik al behandeld op mijn blog in een artikel, dus jullie weten waarschijnlijk vast wat ik van deze kwasten vind. Ontzettend fijn! Heel betaalbaar, zien er heel mooi uit en werken geweldig. Zeker een aanrader als je in de Yves Rocher winkel bent om hun hele assortiment aan kwasten te bekijken.

Welke producten waren bij jou in november 'montly loved'? 


20 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Mooie producten , het lakje van essie lijkt me echt mooi! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie producten! De essence collectie van justin bieber ziet er mooi uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik wil nog steeds eens bij de Yves Rocher kwasten kopen :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Dat essie lakje is prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijke en mooie favorieten zeg! Ik heb gisteren dat sand effect lakje ook gekocht in het rood en in het roze! Ik vind het alleen een beetje jammer dat het kwastje zo mega slecht is, haha, heb jij dat ook? Ik wilde ook erg graag die blush van Justin Bieber maar was helaas te laat bij de LE, jammer! Erg mooi effect trouwens over deze foto! Vind favorieten van de maand ook leuk om als artikel te lezen! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mwah ik vind het wel meevallen met de kwastjes, hij is hetzelfde als alle andere lakjes als Essence volgens mij. Is de LE er niet meer dan? Ik had 'm bij mijn Kruidvat nog wel gezien.. Ach, voor je het weet liggen ze gewoon weer in de voordeelbakken voor een euro! ;-)

   Verwijderen
 6. Mooie producten!
  Het essence nagellakje is ook een grote favoriet van mij!!
  Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooie favorieten! Dat lakje van Essence is prachtig :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke favorieten! Ik ben ook nog op zoek naar een goede blush, die van essence lijkt me wel wat. Het liquid sand lakje wil ik ook nog heel graag, ik moet binnenkort echt even make-up gaan shoppen haha.. De make-up kwasten lijken me heel fijn. Het essie lakje heb ik ook hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke favorites! Ik vind de nagellakjes heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooie producten! Mij lijkt de geurkaars erg lekker :) Ik hou van (geur) kaarsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. echt een hele mooie foto! geeft echt een luxe uitstraling met de producten op dat kleedje (althans ik denk dat het een kleed is haha ) En die nagellak van essie is echt heel mooi! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het is een kleedje Demi, van de Ikea! Een nep dierenhuidje.. ;-)

   Verwijderen
 12. Wat grappig, nummer 3 en 5 zijn ook een grote favoriet van mij! Leuk artikel Sharon, x

  BeantwoordenVerwijderen