25-12-13

FASHION | Waterval vestjes @ Lookbook

Allereerst, sorry sorry sorry dat ik er geen video is vandaag. Ik zou een allerlaatste video posten op mijn Youtube kanaal in mijn kerstserie, maar door het ontzettend drukke weekend heb ik geen tijd gehad de video te editen en online te zetten. Ik wens jullie alsnog hele fijne kerstdagen toe, maar helaas dus geen video meer in stijlen van kerst. Vandaag heb ik wel een goedmakertje voor jullie, want ik weet dat deze artikelen waarin ik modetrends onder de loep neem, laat zien door middel van lookbookers graag gelezen worden. Dit keer ga ik in op de waterval vestjes!

Source // lookbook.nu
Het idee achter de waterval vestjes is dat de voorkant langer is dan de achterkant. Hierdoor krijg je dus een soort 'waterval', je krijgt een soort flappen en dat valt dan heel mooi naar beneden. Heel lastig uitleggen, maar op de bovenstaande foto zie je een goed voorbeeld. Ik heb er zelf ook eentje, van een paar jaar oud al, maar ik zie de trend nu wat meer voorbijkomen. Ik vind de outfit die deze lookbooker heeft geplaatst heel leuk, een outfit die ik ook zou dragen, behalve de schoenen. Comfy, basic, maar toch niet te saai.

Source // lookbook.nu
Dit vest is wat opvallender, maar nog steeds heel mooi. Deze outfit is wat meer aan de chique kant, maar toch ook casual door de spijkerbroek. Volgens mij zit er over het vest ook nog een witte blazer. Layering!


Source // lookbook.nu 
Zelfde lookbooker als de vorige outfitfoto's, maar deze is net wat té zomers voor nu. Het vestje vind ik wel heel leuk, van een dunner stofje en dus lekker luchtig voor in de zomer. 

Source // lookbook.nu 
En toen kwam ik erachter dat ik wéér dezelfde lookbooker te pakken had. Ik draag zelf ook casual kleding dus ik haar outfits trekken me erg aan merk ik nu wel! Opnieuw draagt ze een blazer óver het waterval vestje heen, ik ga het ook proberen! Ik vind het eigenlijk wel een leuk effect geven, als je dezelfde kleur blazer draagt als het vestje, lijkt het net alsof het waterval gedeelte aan de blazer vastzit. Haar pumps zijn trouwens echt geweldig mooi!

Wat vind jij van deze waterval trend? 

Fijne kerstdagen! 

8 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Ik heb ook een paar vestjes met een waterval. Vind ze echt super cute altijd, comfy en casual. Fijne feestdagen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt heel leuk! En fijne dagen :).
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het wel iets hebben!
  Fijne kerstdagen Sharon! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke trend! Ik kende het niet, haha. De eerste outfit vind ik heel erg mooi! Fijne kerstdagen Sharon! Liefs, Luna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind ze ook erg leuk, heb er zelf ook twee. Fijne dagen! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke trend, ik vind de eerste outfit heel leuk, de schoenen zou ik inderdaad ook weglaten, haha. Jij ook een hele fijne kerst, geniet er lekker van!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen