27-12-13

Dear Sharon, you suck at..

Als je denkt dat ik een enorm handig, altijd presentable, altijd vrolijk ben en alles beter weet, dan heb je het heel erg mis. Oke, ik doe af en toe wel alsof ik alles beter weet (Louise en Vita weten er waarschijnlijk álles van), maar in werkelijkheid is dat soms niet zo. Ik kan soms héééle domme opmerkingen maken, of tenminste, dom.. Gewoon dingen waarvan mijn ouders zich afvragen waarom ik in 4 HAVO zit. Zulke dingen bedoel ik. Domme opmerkingen à la Britt bijvoorbeeld. (ik ben een tijd zo genoemd, dus misschien heb je nu wel een idee, zelf vind ik het wel meevallen hoor) Dus, vandaag gaan we eventjes negatief over Sharon praten en ga ik even vertellen wat ik allemaal NIET kan.
Opstaan 

Uit mijn bed komen als mijn wekker afgaat. Het is nou ook zo erg dat ik geen zin heb om 'm, als die afgaat, op sluimeren te zetten, dus vaak heb ik het probleem dat ik een halfuur later ineens wakker schiet en ik dus moet haasten. Kortom: ik heb een hekel om op te staan als ik heel lekker lig. (en dat is ongeveer elke dag zo).

Heel lang opblijven

In de ochtend heb ik nooit last gehad van een verschrikkelijk ochtendhumeur (als ik mijn ouders moet geloven ook vroeger toen ik klein was ook al niet), maar 's avonds kak ik vaak heel erg in als het te laat wordt. Als ik dan moe ben, worden mijn ogen heel rood en wil ik het liefst zo snel mogelijk in mijn bed gaan liggen.

Mijn oortjes uit de knoop houden en niet slopen

Ze zitten bij mij altijd in de knoop en gaan dus ook altijd kapot. Ook als ik het gevoel heb dat ik er dan eindelijk heel zuinig mee doe, doet opeens één oortje het niet meer en hoor ik dus ook van één kant muziek.. En als je dat ook wel eens hebt gehad, dan weet je dat half muziek luisteren niet een heel genot is.

Van mijn laptop afblijven

Ik had een dag in mijn to-do lijstje waarop ik veel dingen moest leren voor toetsen, waarin ik met grote letters en 5 uitroeptekens had geschreven 'GEEN LAPTOP AAN VANDAAG!!!!!'. 3 keer raden wat ik dus wel heb gedaan.

Durven vloggen in openbare ruimtes (zoals de trein)

Vloggen is in z'n geheel sowieso heel awkward - al helemaal als mensen je helemaal na gaan zitten te staren zo van: 'Waarom praat die gek tegen een camera?!' In de trein durf ik dus ook echt nooit mijn camera te pakken en te gaan praten. Wel iets wat ik op mijn bucketlist kan zetten in ieder geval, haha!

Mijn nagels onderhouden, links lakken en nagelkunsten

En last but not least, ik suck in mijn nagels onderhouden zoals vijlen, nagelriemen terugduwen, nagelriemen insmeren, handen insmeren.. Nee, ik ben daar echt veel te lui voor. Met je linkerhand nagels lakken is volgens mij voor ieder meisje wel een welbekend probleem en in nail-arts ben ik echt té slecht voor woorden. Al die kleine hoekjes en kwastjes, ik kan er echt niet mee overweg. Ik vind het superknap en leuk om te zien hoe iemand van die prachtige kunstwerken op haar nagels maakt, maar zelf? Well, how about no. 

In welke dingen ben jij een sucker? 

17 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Heel erg leuk om te lezen, tof geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te lezen het is ook wel eens goed om je negatieve dingen te herkennen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk geschreven! ooh ik ben ook heel slecht om van mijn laptop af te blijven haha! En een tip voor je oortjes heel te houden, rol ze op om je hand voordat je ze in je tas doet. Dat helpt bij mij tenminste ;) haha. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hihi heel leuk geschreven erg leuk gedaan! liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg leuk geschreven! Ik ben ook slecht in laat gaan slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk lijstje, het artikel is sowieso leuk!
  Vloggen vind ik ook iets raars, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk artikel! Ik herken me in sommige punten van jou ook heel erg, haha. Ik kan ook totaal niet van mijn mooie macbook afblijven, haha en ben ook niet zo goed in nagels lakken. Wel heb ik inmiddels weer fijne, mooie, sterke lange nagels ondanks dat ik ooit een nagelbijter ben geweest, yay! :)
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Haha, heel herkenbaar!! Leuk artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh ik kan me helemaal bij je aansluiten hoor Sharon :p in alle dingen waar jij in suckt, suck ik namelijk ook! En inderdaad het is best wel een positieve eigenschap als je van jezelf weet wat je zwakke kanten zijn. Trouwens, dat in het openbaar vloggen deed je de vorige keer bij de Primark anders hartstikke goed! :)
  Liefs, Demi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dan heb ik dat goed gefaked dan, ik stond in het rondje namelijk nog best te trillen nadat ik mijn camera uit had gezet. ;-)

   Verwijderen
 10. Haha zo herkenbaar dit! Je lijkt wel op mij denk ik zo te lezen x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superleuk artikel! Erg leuk om te lezen (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hahah dit is zo herkenbaar! Opstaan is ook niet mijn ding en nagels lakken (tenminste: geduldig genoeg zijn om het goed te laten opdragen) lukt mij ook nog niet helemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen