13-12-13

(Dear Santa) I wish..

Over een paar weken is het alweer kerst en aangezien wij als familie niets met sinterklaas doen, trekken we wel lootjes met kerst en kopen we voor een bepaald bedrag cadeautjes voor diegene. Dit jaar toen we het ook met de familie van mijn vriendinnetje Emily, dus extra gezellig! Wij doen het via lootjestrekken.nl en heb daar ook mijn verlanglijstje op samengesteld. Dus Santa.. what is my only wish this year? 

Dit is op 1 ding na mijn hele lijstje! Vorig jaar had ik ook alleen maar hele kleine cadeautjes op mijn verlanglijstje gezet, wat heel erg leuk was omdat ik steeds cadeautjes kon uitpakken. Dat heb ik nu weer gedaan, maar wel met items erop die ik erg graag wil hebben. 1. Deze makeuplades lijken me superhandig om op mijn kastje te zetten waar ook al mijn makeup te vinden is. Dit bakje wil ik dan gebruiken als een everyday lade. Nu heb ik een toilettasje staan, maar ik denk dat dit dat gedeelte iets rustiger maakt. Deze komt van de Xenos en kost €12,99. 2. Ik vraag 2 boeken dit jaar, heel uniek voor iemand die eigenlijk nooit leest. Ik vraag Wreck This Journal en Lauren Conrad Beauty. Wreck This Journal is meer een boek waarin je alles kan doen waarin je wil (check de foto's op Google als je het nog niet kent!) en het beauty boek van Lauren Conrad spreekt voor zich. Ik vind haar een supermooie vrouw en niet alleen tips, maar ook leuke haarstijlen staan in dit boek. Leuk om even wat inspiratie op te halen! Het Lauren Conrad boek kost ongeveer €13 bij bol.com, het andere boek kost daar €12,99. 3. Omdat ik al langer roep dat ik een badjas wil hebben en ik ze voor een tientje ongeveer bij de Action zag liggen, heb ik er ook maar eentje aan mijn lijstje toegevoegd. 4. Mijn HEMA handgel is al tijden op maar zit nu in een zeepdispenser op mijn kastje, maar deze vond ik zo fijn om ook mee te nemen in mijn tas dat ik 'm begon te missen. Op 't lijstje? Check! 5. Deze organiser voor wattenstaafjes bij de Blokker kost €2,49 en lijkt mij vooral ontzettend handig om mijn wattenstaafjes in op te bergen, spreekt voor zich denk ik, haha! 6. TOBLERONE! Love that one. Er moet toch iets aan voedsel te vinden zijn op mijn verlanglijstje. 7. En last but not least.. Een lipstick van Catrice! Dit is Matt-erial girl, een wat paarsachtige kleur die ik bij heel veel reviews bij velen ontzettend mooi vond staan. Ik vond zo'n kleur wel heel mooi en geschikt in de winter, dus ook deze mag de kerstman bij me langsbrengen. Naast deze items heb ik ook nog een lichtroze gevlochten opbergmand van de Action gevraagd, handig om mijn 'niet-hangende' gedeelte van mijn kledingkast wat meer op te ruimen en te ordenen. Lichtroze past ook nog eens bij mijn kamer, Action is niet duur dus dat scheelt al weer een hoop. En jij? Wat staat er op jouw verlanglijstje voor kerst of vier jij het niet? 

22 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. de wreck this journal is echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 5 lijkt me erg handig, een hele leuke wishlist! Ik vier wel kerst maar dan zonder cadeautjes!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke wishlist het boek van Lauren Conrad heb ik ook echt een super boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wreck this journal wil ik ook heel graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi lijstje, die lipstick wil ik ook graag!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke wishlist! Ik vier zelf geen kerstmis dit jaar, omdat ik op vakantie ga haha. Maar ik heb sinterklaas gevierd met mijn familie en dat was zo leuk!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke spulletjes, wij doen altijd nog een ouderwets lijstje op papier! Ben hem helaas vergeten online te zetten op mijn blog ;o.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een super tof lijstje, ik maak zelf ook graag wishlists haha, helaas kom ik er niet altijd aan toe om alles te kopen wegens geldgebrek.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wil eigenlijk alles ook wel hebben! Dat wattenschijfbakje lijkt me erg handig, wist niet eens dat dat bestond :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh, die wattenstaafjesbakje vind ik echt ideaal! Al vind ik een leuke mok ook erg leuk staan op een bureau, dat heb ik nu hihi :) Het beauty boek van Lauren Conrad is zeker een aanrader! :) Echt een leuke wishlist!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wil alles! Haha. Dat boek lijkt me echt heel tof, en die lipstick is ook echt prachtig! <3

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Aah, wat een leuke wishlist! Ik heb zelf een Wreck This Journal en ik vind 'em helemaal geweldig. De lipstick is ontzettend mooi en het boek van Lauren Conrad staat ook nog steeds op míjn wishlist.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk verlanglijstje heb je. Ik heb geen verlanglijstje, maar mijn vriend en ik vieren wel kerst. Ben benieuwd wat je uiteindelijk hebt gekregen van je lijstje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar kan ik dan wel een video of artikel over maken wat ik daadwerkelijk heb gekregen voor kerst. :)

   Verwijderen
 14. je hebt een leuke wishlist. het boek van lauren conrad staat ook op mijn wishlist xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een leuke spulletjes. Zeker dat bakje voor je wattenstaafjes is echt handig! Je hebt een super leuke blog xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk lijstje, ik ga er ook een maken! Vooral de Toblerone is heel erg lekker hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik wil ook heel graag het Beauty boek van Lauren Conrad en volgens mij krijg ik 'm morgen :)

  BeantwoordenVerwijderen