25-11-13

Quick outfit-shots

Mijn mobiel is kelere, maar het is even niet anders. Ik kwam door een andere blog op dit leuke idee om shots te laten zien van je outfit, gewoon snelle foto's die je tussendoor met je mobiel gemaakt hebt. Wees me meteen erop dat ik wat meer foto's daarvan moest maken, toen ik door de foto's op mijn mobiel ging besefte ik me dat ik dat eigenlijk nooit deed (behalve als een vriendin er om vroeg en ik even snel een outfitje doorstuurde via Whatsapp bijvoorbeeld). Dit keer heb ik ze verzameld, méér foto's gemaakt en deel ik ze vandaag met jullie. Ook handig voor mezelf als ik 's ochtends voor de kast sta en even niet meer weet wat ik vandaag weer aan moet trekken.
Op zondag droeg ik deze outfit (maandag ook by the way). We gingen -opnieuw- naar de IKEA en heb daar verder niets gekocht, behalve een nieuwe set met witte houten kledinghangers. Ik droeg hier een taupe kleurige cardigan van HEMA, een lang zwart, basic hemd en de broek komt van de Only. Mijn sjaal en armband komen van de webshop La-Bama, in love with them!


Op m'n sokken, I know, maar als ik me 's ochtends aankleed heb ik mijn schoenen nog niet aan en ligt mijn hele kamer overhoop, mijn kamer is wordt pas netjes als ik moet gaan slapen of een video opneem. Hier droeg ik mijn zwarte waterval achtig vestje die ik in Utrecht kocht bij de La Chica (of de winkel echt zo heet, geen idee - maar het stond op de tas), de bordeaux rode broek is van Vero Moda en de top van Only geloof ik.

Oeps ik draag weer dezelfde sjaal, maar hij zit zo lekker warm en ik vind 'm zo tof! De sjaal is van La-Bama, de top van H&M en mijn spijkerbroek van de Only. Mijn nagellak is Essie Leading Leady, waar al eerder een apart artikel over online kwam op mijn blog, dat artikel kan je HIER terugvinden.Deze outfit droeg ik op zondag, maar ik twijfelde er nogal over. Is het wel wat voor mij? Ik droeg een gebloemd blouseje van de Tally Weijl, de rode cardigan is van Vero Moda, het rokje van H&M en de legging ook van de H&M, maar verwisselde ik later met een panty. Nog geen halfuur later trok ik mijn Céline sweater aan met daaronder dezelfde legging - om toch in de comfy sfeer te blijven op zondag.


Op maandag, een nieuw begin van de week, droeg ik mijn flannel blouseje van H&M, een simpel, zwart basic hemdje (volgens mij komt deze van The Sting vandaan) en de tregging/denim legging is van de Only. Ik háát maandagen, zoals de meesten wel denk ik. Moeilijk uit je bed komen, vooral erg moe en toen kreeg ik ook nog eens 3 onvoldoendes erbij op mijn cijferlijst. He-le-maal toppie.


En toen waren er een paar dagen geskipt! Ik heb bijvoorbeeld niet mijn outfit die ik droeg naar de opening van de Primark vastgelegd. Maar anyways - ik draag op deze foto een fluffy zwarte trui van de Primark, hij zit zo lekker! Ik wil er eigenlijk nog een zilveren chain necklace bij dragen, helaas heb ik die niet - maar weet niet zo goed waar ik die kan vinden (bij de Primark zag ik niets). Hebben jullie een tip? Verder droeg ik die dag een panty -wat héél uniek is- en daarop een short van de H&M, die heb ik trouwens al zo lang!

Verder wilde ik het artikel niet verder uitbreiden omdat het dan misschien té lang werd. Ik heb vooral veel in mijn onesie gelopen (toen ik op Insta een foto plaatste reageerden mensen al met 'Alweer je onesie aan?' Oeps!) of was het te donker om een foto te maken als ik terug kwam van school. Laat me weten wat je van het artikel vond, als de reacties positief zijn en jullie vinden het leuk om te zien, kan ik hier gewoon een serie van maken! Welke outfit vind jij het leukst? 


23 opmerkingen:

Reageren kan met een Google- of Wordpress account, naam (en eventueel je website), of anoniem. Bedankt voor je reactie!

 1. Leuk overzicht! Ik heb mijn zilveren ketting bij de Pieces gekocht. Die heeft best een groot aanbod. Misschien een tip?

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n overzichtje! Ik vind de outfit van maandag met het tartan blouseje het leukst :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfits! Ik ben eigenlijk wel benieuwd naar je kamer! Misschien een keer een roomtour?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah leuke outfits. Ik maak eigenlijk ook alleen een outfit foto als ik die door stuur naar een vriendin. Leuk idee! Ik vind je outfit stuk voor stuk erg leuk. De fluffy trui van de Primark heb ik ook, echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahhhh je hebt echt leuke outfits aan, omg ik vind je kamer zo zo zo mooi op de achtergrond, haha, heerlijk om het zo toch een beetje stiekem te kunnen zien ♥ je moet dit echt vaker doen, vind ik leuk om te lezen en te zien wat je aan hebt! Nu ben ik toch wel een beetje benieuwd naar die blog, haha! Misschien weer leuk om daar een artikel van te maken? Die fluffy trui moet ik ook hebben, ik ga hem zaterdag gelijk halen bij de Primark in Almere, ahhh zo zin in haha! ♥ En aw, ik vind je lange comment superlief en altijd leuk om te lezen, thanksss ♥
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind trouwens alle outfits heel erg leuk ♥

   Verwijderen
 6. Wat een draag je een aantal prachtige outfits. Je bent altijd zo mooi en stijlvol gekleed, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De laatste is leuk!
  Erg leuke blog heb je!
  xManon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk, ik heb dat blousje van de H&M ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke outfits, stuk voor stuk! Ik wil ook een normale spiegel haha, ik heb nu zo'n kronkel spiegel van ikea maar daar kun je echt absoluut 0 foto's in maken! En ik blijf je sjaal echt geweldig vinden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een superleuke outfits! Ik ben vooral fan van de laatste twee, heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's! Je ziet er erg leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Omg heel leuk allemaal! Ik vind de outfit met dat rokje echt heel erg leuk en dat staat jou ook heel tof<3

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Je hebt echt een leuke stijl! Lijkt een beetje op die van mij :). Ik heb ook dat blouseje van de H&M. Liefsx

  BeantwoordenVerwijderen